Пазаруване от Fashion days - тема 7

• 66 674
  • 583
  •   3
Отговори
# 570
Не е проблем, разбира се.

# 571
Здравейте
Нахлувам в темата със следното питане
От доста време /7-8 месеца/ не бях пазарувала от FD. Много си харесах една чанта и реших да я поръчам.Направих поръчката на 12.01.26., платих и от тогава ни вест, ни кост .....Дори бутона за отказ е активен, но ако откажа поръчката / въпреки, че не искам / , няма никакви телефони за връзка - не знам от кого да си искам възстановяване на сумата.
Ще се радвам ако някой се включи и ми разясни ситуацията, предварително благодаря Flowers Hibiscus

# 572
  • Бургас
Ако откажеш поръчката ще ти върнат парите, не е необходимо да им звъниш. Сумата до няколко дни ще се възстанови. Ако си искаш нещата изчакай още малко или им звънни да попиташ, защо се бавят.

# 573
Благодаря Flowers Hibiscus
Не откривам никакви телефони за връзка, само една форма за попълване, но до момента никакъв отговор няма ....

# 574
А какво време за доставка ви дава?

# 575
Здравейте
Нахлувам в темата със следното питане
От доста време /7-8 месеца/ не бях пазарувала от FD. Много си харесах една чанта и реших да я поръчам.Направих поръчката на 12.01.26., платих и от тогава ни вест, ни кост .....Дори бутона за отказ е активен, но ако откажа поръчката / въпреки, че не искам / , няма никакви телефони за връзка - не знам от кого да си искам възстановяване на сумата.
Ще се радвам ако някой се включи и ми разясни ситуацията, предварително благодаря Flowers Hibiscus
И аз съм със същия казус. Този път от сайта ви провалиха два подаръка за РД. Първият поръчах на 05.01. с дата за доставка 13-14.01. Мина този срок и никакво движение. Телефонът на първата страница не е активен. Писах през профила с чат бот и той ме прехвърли към жив човек. Обясни ми че доставката била дълга защото бил от външен склад и щяла да ми активира поръчката, каквото и да значи това. Оттогава положението е същото. Другият ми го даваше с доставка вчера, а вече е изместен за събота- понеделник. Ще видим какво ще стане. За първи път ми се случва да не се спазят датата за доставка.
Опитай през чата в профила да ги попиташ. Друг начин не намерих за връзка с тях

# 576
Аз съм имала такива казуси 2 пъти. Последния от лятото. Едни обувки не бяха налични, не ми е ясно защо държат неналични артикули, ама тяхна си работа. Интересното стана, като не ми възстановяваха парите повече от 3 седмици. И понеже вече съм я играла тая разправия, пуснах им през формата съобщение, направих screenshot и директно жалба към КЗП. Свързаха се с мен от fashiondays - парите се нареждали автоматично и заради това се получавали неизплащания. Интересното е, че ми се случва само с неналични артикули от поръчка. И никой от поддръжката им не следи какво се случва. Съветвам Ви да не се набутвате да звъните, защото с първия такъв артикул, говорих с поне 4 различни служителя и изпратих 2 или 3 съобщения на тая форма, която не знам изобщо дали работи.

# 577
  • Някъде там
И аз имах такъв опит с тях. Пуснах поръчка, платих и се започна едно чакане. Оказа се, че артикулът е изчерпан. В момента, в който отказах поръчката,  ми върнаха и парите.

# 578
А какво време за доставка ви дава?
Срока за доставка е 20-21
За информация поръчах от офиц. сайт на Guess  на 15 в късния следобед и днес си взех пратката.
Ще взема да анулирам поръчката и да си поръчам и чантата от сайта на Guess, дано не се е изчерпала

# 579
Аз не съм я отказвала, защото част от нея беше дошла, даже не знам дали съм имала опция отказ. Мисля, че не, защото в много кратък период след поръчката, получих съобщение, че артикулът е изчерпан.

# 580
Ако е от друг техен доставчик, възможно е да има забавяне.
От една поръчка декември едни обици дойдоха изневиделица преди дни, бях ги отписала. Та ако ви е важна поръчката изчакайте информация, ако няма наличност те ще ви известят в приложението, само следете статуса на поръчката. Едно яке така се оказа с грешна наличност и ми отказаха доставка веднага. не ми се беше случвало, а го дебнех из всички сайтове за цена и накрая го хванах във FD, но уви, за кратко беше радостта ми!

# 581
На мен ми изпратиха съобщение даже.

# 582
Отказах поръчката- две седмици никакво движение. Поръчах чантата в друг цвят, защото беше свършила в първоначално желания цвят , но модела е адски мой, днес я пуснаха, утре ще е при мен . Сега остава да ми възстановят сумата от отказаната поръчка.
Понеже съм писала последна - редактирам се - и сумата вече е по сметката възстановена.

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 11:23 от macadamia

# 583
  • София
Здравейте,
Поръчвам от много години от Фешън дейс без проблеми, но от вчера не може да ми мине плащането.
Някой друг има ли такъв проблем?

Общи условия

Активация на акаунт