Big Brother си тръгна! В очакване да се завърне отново.

• 56 612
  • 1 252
  •   1
Отговори
# 1 245
  • SF
Тя стана и Госпожа Русия, пак благодарение на него.
И след хилядите, милиони корекции, които претърпя, пак не стана хубава. Вирнати по руски скули,  устни, носленцето...

# 1 246
Тя стана и Госпожа Русия, пак благодарение на него.
И след хилядите, милиони корекции, които претърпя, пак не стана хубава. Вирнати по руски скули,  устни, носленцето...
Да, а после стана една друга госпожа, наричат я "Госпожа Смърт"... https://bg-mamma.com/?topic=1538541

# 1 247
В инстаграм се е появило промо, в което има кадри с част от участниците, но без лицата им, разбира се.
Тази татуировка ми е позната, но не се сещам чия е, проверих дали не е Марешка, но не е:

# 1 248
На мен нещо ми се върти в главата, че Тоца не беше изгонена. Мисля, че тя и Гала взеха решение да излязат доброволно заедно. Гала не смогваше да води ефир и да живее в Къщата, а Тоца искаше да учи право и не можеше да учи.
Тоца изглеждаше ужасно, когато спечели Мис България, наистина всички бяха в шок. Обаче благодарение на Бередин се беше привела в доста добър външен вид. Сега обаче положението е страшно.

# 1 249
  • софия
Госпожа крокс излезе по собствено желание. Все ходеше с учебници и се правеше на учена.
Сега вътрешният ѝ свят вече е на лицето. Прилича на брат Богданов (който и от двамата да изберете, няма да сбъркате). Грозна жена с грозна душа.

# 1 250
Днес гледах Башар и Александра при Гала, говориха за старта на предаването. Казаха, че ще има хора от различни етноси и идеята на сезона е да гледаме хора с големи различия да живеят под един покрив. Не споделиха много инфо, а от рекламата никой не е разкрит, защото не са популярни лица. Така или иначе стартът е в неделя, ще гледаме.

# 1 251
  • София
Татуса под гърдите не е ли на Stephani Razsoulkov | TATTSTONER ?

# 1 252
Стефани има доста повече татуси по ръцете, не е тя.

Общи условия

Активация на акаунт