Кога от 112 определят даден сигнал за фалшив?

• 2 370
  • 30
  •   1
Отговори
# 30
Над нас също са някакви такива- черни и музикални. От 10 години живеем в този блок, над нас се смениха 4 различни наматели/собственици. Всички са някакви луди, всеки път. Тоя апартамент явно привлича откачалки.
Първите бяха двама братя роми, редуваха се. Ту живееше единия там с гаджето си, ту другият. Тоя с гаджето се дрогираха и биеха. По цели нощи слушахме писъци ,,Помощ, помощ,, удари,рев. Викали сме полиция многокрарно, идват, чукат на вратата, никой не отваря и си тръгват. Това е. Другият брат пък ни наводняваше регулярно.
После дойдоха някакви купонджии. Те пазеха тишина до 1 през нощта и след 1 се започваше. Не знам какво се случваше горе,ама звучеше като да се замерват с фотьойли на звуците на Азис....и Рамщайн.
Викали сме полиция, идват, чукат на вратата, никой не отваря и си тръгват. Купонът горе продължава.
След тях дойде някакъв украинец, за него не сме викали полиция.
Сега са нови чернии музикални. Кючеци посред нощите, някакви кучета лаят все едно ги дерат а и малки деца реват редовно. Последния пут явно бяха зарязали само малко дете(3-4г) рева над час за баща си, накрая май му падна гласът и спря,възрастен нямаше категорично горе.
Два дена преди това бях викала полиция за музика, даже до 2ч издържах преди да ги викна. Чукаха, никой не отвори и си тръгнаха-както винаги. Музиката си продължи. Като рева детето бях сама, а моето го беше хванал някакъв вирус и овръщале през 2 мин(буквално) и не съм звъняла, нямаше как да слизам да отварям а и категорично не вярвам че полицията може да направи каквото и да е. Вече и аз не знам защо си правя трудът да звъня, за 20+ основателни сигнала нищо не се е случвало.

Идеята за бушона не е лоша, но при нас таблата се заключват. Следя за още идеи🤓

Общи условия

Активация на акаунт