Гобленарска седянка - 150

• 17 360
  • 312
  •   4
Отговори
# 240
Тук ще има магията на контура ....

Много интересен модел. Откъде е ?

# 241
  • София
Мери, на Dimensions е! Има и много френски възли, с които не съм много добра, но ще дам всичко от себе си!

# 242
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Мери, на Dimensions е! Има и много френски възли, с които не съм много добра, но ще дам всичко от себе си!

Винаги можеш да смениш френските възли с малки перлички или с мъниста.
Във форума го видях и ми хареса.

# 243
Благодаря за информацията. Да, Дименшънс много обичат да цакат с френски възли и кошмарни контури, но пък моделите има са забележителни ! Дерзай !
И за да не съм без картинка, ще ви зарадвам очите с един малък Принц, който много си харесвам и си го държа на етажерката за кураж Wink

# 244
  • Карлово
Добро утро! Магията на контура... Отдавна не ми е било толкова интересно... Сигурно си падам мазоха, но този цепещ нишката контур е точно моето...

# 245
Такива контури са ми много садо-мазо, но щом ти нямаш проблем с тях е добре.
Чудни играчки! Нямаше да се сетя, че пред мечето има конче.

# 246
  • София
Бързам и аз да покажа - непрано и негладено. Честно казано френските възли на фона не ми харесват и обмислям д ги махна.

Отдолу също има текст, който искам да сменя с нещо на български език.

# 247
  • Карлово
higher-up прекрасно е! Замириса ми на Коледа! Дето се казва Wink магията на контура

# 248
Здравейте, от много години редовни Ви следя и сега реших да покажа последно ушития гоблен от мен Grinning

# 249
Много е нежен. Не помня да съм виждал срочно тези кончета. Чий е моделът?
Сякаш ми напомня на Лука С

# 250
Много е нежен. Не помня да съм виждал срочно тези кончета. Чий е моделът?
Сякаш ми напомня на Лука С

Гоблена е на Анхор - дизайнер Мая. Модела е стар, гоблена е закупен преди 15 години, но сега му дойде редът.

# 251
Гобленарки,  съкрушена съм.
Поради внезапната смърт на много близък човек, преживях огромен шок и се чувствам все едно съм в друга реалност. Шиенето е било това, което винаги ме е спасявало, но сега нямам желание да правя абсолютно нищо- дори и да шия. Случвало ли ви се е такова нещо и как сте се справяли?

# 252
Мери, съжалявам за загубата ти.
Разбирам те напълно, дай си време и изживей тъгата си.
Преди време и аз загубих всякакъв интерес към четенето, а без книга не мога.
Тогава всъщност открих и се пристрастих към гоблените.

# 253
Поради внезапната смърт на много близък човек, преживях огромен шок и се чувствам все едно съм в друга реалност. Шиенето е било това, което винаги ме е спасявало, но сега нямам желание да правя абсолютно нищо- дори и да шия. Случвало ли ви се е такова нещо и как сте се справяли?

Съболезнования! Нормално, имала съм периоди в годините от по няколко месеца в които не съм шила точно заради лошо психично състояние. Не се насилвай, прави каквото ти се прави. Аз също преди няма и 3 месеца загубих баща си и на мен не ми се шие, чета, гледам филми, рисувам...

# 254

Съболезнования и от мен! Имала съм периоди, в които не ми се е шило, така че няма нищо лошо в това. Дори години наред не бях хващала гоблен. Прави каквото ти се прави, говори за случилото се и не се закопавай в скръбта - всички сме временно на този свят. Преминала съм през загуба на бившия ми съпруг, който е и баща на децата ми. Тогава психоложка ме посъветва да оставя децата да изразяват чувствата си, лошото било да ги таят в себе си.

Общи условия

Активация на акаунт