Естетични процедури за лице и тяло – 59 тема

• 45 395
  • 765
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета☺Включвам се и аз в темата. Вчера направих СО2 лазер. Отлагах го във времето,но накрая се престраших 🫣Не се притеснявах от самата процедура,а от гледката след нея😵💫 В момента изглеждам като,че ли съм била заспала на плажа под жаркото слънце😁
Къде е офертата, че не в намирам?

# 106
Хм, преди беше 500лв този пакет.Ще се въздържа.Благодаря!

# 107
Да, Георгиевски не ги тачи упойките 🤣 Вика то действа само при убождането, на него не си слагал упойка 😆 но аз ще си се мажа предварително:) Той си спазва часовете, аз 30 мин преди да вляза ще си се омазвам с крем, па той нека не си слага. Не желая болки аз, достатъчно съм изтърпяла по други причини

# 108
JACKLIN* какъв крем ползвате преди поставяне на хиалуронова киселина в устните например, и достъпен ли е в аптеките или онлайн магазините? Това би било добро като идея да се намазвам предварително - обаче след колко време започва действието и колко време трае, че да не пропусна прозореца на действие Simple Smile . Досега само в устни ме боли, търпимо, но боли, освен че и посинявам зверски и се чудя какво да измислям като достоверно обяснение 😉

# 109
Момичета, др. Йорданова ми препоръча това за дълбока хидратация с лек лифтинг ефект. Имате ли отзиви? Кожата ми е много, много суха.

# 110
Точно такова не съм слагала, но слагах Jalupro Young eyes за зоната под очите и много ми харесва резултатът. Повече ми харесва отколкото полинуклеотидите.

# 111
Жалупро е много хубав продукт, топ е в момента на пазара. Богат състав има не е само ХК. Освен това е много като количество 2 мл и половина, една опаковка ще ви стигне за цяло лице мезотерапия, препоръчали са ви най-доброто в момента. Възможно е да щипе малко продукта, когато се поставя в лицето самата течност, защото е обогатена с аминокиселини и пептиди,  което е страхотно, със сигурност ще има някаква реакция, но много минимална. Както беше казала една дама назад може лицето ви лекичко да гори или щипе до 24 часа, но това да не ви плаши нормално е, заради аминокиселините. Но тези киселини не са като онези, които са в пилингите.

# 112
Да ви питам от Дерма Акт и Белисимо, коя клиника и може би лекар бихте ми препоръчали за изготвяне на план за грижа на лицето. Като преглед на кожата, обсъждане на мезотерапии, микронидлинг, ботокс, лазери, без филъри.

# 113
В Белисимо - д-р Григорова, Дерма акт - д-р Георгиевски, д-р Трендафилова.

# 114
Опитвам се да се сетя кога съм започнала, но наистина не помня, при Ванеска май беше филър под очи преди 10 години не се наложи да слагам повече в тази зона, тя ми сложи на 2 пъти и си остана. Радиес имам при Чолакова веднъж. Скулптра 3 броя при Трендафилова. Скинбустер при нея и при Каляшева. Ботокс при всички по- горе неуспешен и само при Георгиевски с желаният ефект, а именно без да ми се свлече челото и да ми паднат клепачите. Не знам колко ще държи обаче. Октомври края слагах, не ме бетонира имам си мимика от началото още.
СО2 лазер имам 2 годни поредни по 3 броя.
Сега ме дразни под брадичката едно отпускане което не знам как ще боря.
Май месец чак ще имам възможност да съм при Георгиевски и ще се консултирам с него. Мисля че ще му се доверя за цялото ми лице.
Устни съм правила веднъж или 2 пъти крайно неуспешно, защото нямам нужда от обем, исках контур- получих мустаци 😂🤫 Та го разграждах и двете неща бяха безумно болезнени, дано не се налага да повтарям😅 Макар че сигурно някога ще имам загуба на обем или линии които ще искат да се пипнат. Преди по държах на болка, сега нещо не мога хич, неравната ми система се е променила може би, но всичко ме боли ужасно.
Колкото по рядко по- добре за мен.
На 6 месеца ботокс и скинбустер, ако се налага колагенстимулитащо нещо.

През колко време правихте склуптра и доволна ли сте от резултата, виждам, че три процедури са минали, кога казаха се трябва да се повтори?

# 115
Да, аз съм доволна от Скулптра, цялостно имам повдигане на контура, по стегната е кожата ми. Аз съм със слабо лице, нямам мазнини кой знае какви, тънка кожа. Не ми се получи излишен обем, нешо което крайно не желая и затова не поставям хиалуронови филъри. Кога ще трябва пак и дали ще е пак скулптра или Хармоника или друг колагенстимулитащ ще каже лекарят ми. През година може би.

# 116
Включвам се за Jalupro super hydro ,наистина много хубав продукт .Богат на съставки и хидратиращ Имам една процедура с него юни  и поисках да ми сложат и на шия малко въпреки ,че количеството е само за лице .Ами пак си имаше страхотен ефект.

# 117
Колко време държи като ефект?

# 118
Колко време държи като ефект?
Аз все още виждам ефекта откъм хидратация .Чета,че лекари препоръчват за максимален ефект да се направят две процедури през месец.Най-вероятно тогава ще се види и по осезаемо лифтинг ефекта.А иначе това си е скинбустер ,след 5-6 месеца е хубаво да се поднови.

# 119
Здравейте, препоръчайте  ми добро студио в София за козметични процедури, също и някаква процедура ефективна за разширени пори

Общи условия

Активация на акаунт