Естетични процедури за лице и тяло – 59 тема

• 45 337
  • 765
  •   1
Отговори
# 90
Мен също не че не ме боли, но търпя. Само Морфеуса не мога вече. Последният път тялото ми буквално изпадна в шок, разтреперих се, пребледнях, сърцебиене и замаяност. Не бих си го причинила повече за едната суета.

Обаче сега, като съм бременна и ходя да ми взимат кръв, супер много ме боли и после леко пребледнявам, та си мисля, ако това се запази и след като спра да кърмя, как ще я карам Grin

# 91
Надали ще е по-различна болката, но защо не бият упойка, не предлагат дори, нито ги интересува . Гледам по видея слагат упойки във венеца и от вътрешната част на устата горе и долу. По естетични клиники със сигурност разполагат с такива, поне от опит знам. Един път отидох за субцизия и лекарката ме обезболи като все едно зъболекар, но не можа да свърши нищо, защото изкара, че съм имала силна фиброза. После при разговор с друг лекар научих, че канюлата няма такава сила, както примерно лазера, значи вината все пак не е в мен.

# 92
За устни не се препоръчва зъболекарска упойка.

# 93
Правят упойка, как. Но не е инжекционна, а може би райски газ дават да се диша през тръба. Обаче после си надрусан, така че пак - не, мерси хахах

# 94
За устни не се препоръчва зъболекарска упойка.
Не виждам никаква пречка. 😘😘
Като отида на зъболекар ми слага в бузите. ❣️

# 95
Има пречка- мускулатурата се отпуска неравномерно и има опасност да се изкривят устните след инжектирането на хиалурон- да не са симетрични.

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 22:54 от ДХ3

# 96
Опитвам се да се сетя кога съм започнала, но наистина не помня, при Ванеска май беше филър под очи преди 10 години не се наложи да слагам повече в тази зона, тя ми сложи на 2 пъти и си остана. Радиес имам при Чолакова веднъж. Скулптра 3 броя при Трендафилова. Скинбустер при нея и при Каляшева. Ботокс при всички по- горе неуспешен и само при Георгиевски с желаният ефект, а именно без да ми се свлече челото и да ми паднат клепачите. Не знам колко ще държи обаче. Октомври края слагах, не ме бетонира имам си мимика от началото още.
СО2 лазер имам 2 годни поредни по 3 броя.
Сега ме дразни под брадичката едно отпускане което не знам как ще боря.
Май месец чак ще имам възможност да съм при Георгиевски и ще се консултирам с него. Мисля че ще му се доверя за цялото ми лице.
Устни съм правила веднъж или 2 пъти крайно неуспешно, защото нямам нужда от обем, исках контур- получих мустаци 😂🤫 Та го разграждах и двете неща бяха безумно болезнени, дано не се налага да повтарям😅 Макар че сигурно някога ще имам загуба на обем или линии които ще искат да се пипнат. Преди по държах на болка, сега нещо не мога хич, неравната ми система се е променила може би, но всичко ме боли ужасно.
Колкото по рядко по- добре за мен.
На 6 месеца ботокс и скинбустер, ако се налага колагенстимулитащо нещо.

# 97
Аз изобщо не търпя на болка. Слагала съм филър в устни няколко пъти, първо слагат лидокаин и като подейства - зъболекарска упойка. После усещам убожданията, но болка няма никаква. Неприятното е, че упойката държи няколко часа, но не е болка за умиране. Никога не са ми били криви устните, винаги ми стават идеални, не ходя за ретуш.
Няма шанс просто да изтърпя филър в устните без упойка, ще колабирам на масата.

# 98
Обезболяващите кремове действат, но някои лекари не ги държат достатъчно дълго. Аз затова си правя тази уговорка предварително вече.
Любимият на всички Георгиевски е лекарят, който при мен почти не е държал крем на устните - 2-3 минути и айде да бодем, че следващият чака. Единствено при него съм усещала болка в устните и повече не повторих тази процедура. После като го смених, че проблемът не е поставянето, а подходът преди това.

Сега за околоочната зона ме държат по 20+ минути с дебел слой крем и фолио отгоре. Не усещам болка при минаване с лазера.

Иначе относно прагът на болка - зависи за какво е. Примерно аз никога не съм разбирала обезкосмяването с кола маска - това си е жива инквизиция, че и на интим. Но пък мога да тренирам докато ми откаже мускулната група и изпитвам голямо удоволствие от наистина болезнена мускулна треска. Луда работа.

# 99
Здравейте момичета☺Включвам се и аз в темата. Вчера направих СО2 лазер. Отлагах го във времето,но накрая се престраших 🫣Не се притеснявах от самата процедура,а от гледката след нея😵💫 В момента изглеждам като,че ли съм била заспала на плажа под жаркото слънце😁

# 100
  • София
Жаклин, и аз това си наблюдавам след Георгиевски- съвсем естествено е челото и очите без да има вкопани бръчки, но на мен ми харесва да си имам мимика. Просто се чудя колко ще издържи. Този четвъртък съм на ретуш.
За болката- ако става на въпрос и аз търпя, естествено, но не говорим за търпене, а за съществуването и като цяло. Когато ми слагаха филърите под очите с канюла, а и не знаех какво да очаквам, сълзите сами си ми течаха. Не че не съм изтърпяла. На скинбустера тези 1000 убождания ми дойдоха малко в повече, иначе пак си ги изтърпях , но не отидох с кеф на повторението Grinning  пък и за какво- за нулев ефект. Сега филърите под очите без канюла бяха ок. Надявам се тази година да направя и склуптра, трбява пак да се разровя да почета след нея има ли белене белези и става ли за пред хора, че мен и децата не мога да си позволя да ме виждат така и ще е тегаво, ако да.
След филърите нали бях като с бушонирано око- вече месец и половина още имам жълто, на мен кожата ми е мн зле, всичко ми минава мн бавно.

# 101
Аз бух в понеделник на ботокс ,имам мимики , нямам търпение за ретуша вече.Grin

# 102
Здравейте момичета☺Включвам се и аз в темата. Вчера направих СО2 лазер. Отлагах го във времето,но накрая се престраших 🫣Не се притеснявах от самата процедура,а от гледката след нея😵💫 В момента изглеждам като,че ли съм била заспала на плажа под жаркото слънце😁

При кого прави СО2 лазер, на цялото лице или в зоната около очите?

# 103
Лазера го правих при Трендафилов в Дерма акт.Възползвах се от промо пакет -Лазерен рисърфисинг CO2 на цяло лице + PRP + скинбустер Saypha® RICH.

# 104
Къде е офертата, че не в намирам?

Общи условия

Активация на акаунт