Естетични процедури за лице и тяло – 59 тема

• 45 318
  • 765
  •   1
Отговори
# 75
  • Там където
Не са болезнени. Под очи не съм слагала... страх ме е, а вече имам нужда. Хлътнало и синьо  ми е под очите по рождение.

# 76
  • София
Препоръчайте ми добър  във Варна за ботокс на чело🙏😁
За д-р Каназирев има ли някой мнение?
Последно слагах Вистабел при д-р Тодор Йорданов от клиниката на Каляшева,но ми издържа около 2 месеца само.

# 77
Не са болезнени. Под очи не съм слагала... страх ме е, а вече имам нужда. Хлътнало и синьо  ми е под очите по рождение.
Аз съм слагала скинбустери под очите- не е приятно изобщо. Последно сложих Pluryal silk пролетта с канюла, болезнено усещане си има, но не нетърпимо. За ден-два имах лек оток, без посиняване. Много добър резултат, но виждам че е време за подновяване.
Скин бустърите болезнени ли са? Тези, които са слагали philart eye, как ви се отрази, болезнено ли е?

С процедури започнах сравнително късно- на 45/ т.е. преди 4г./, но си признавам че благодарение на липса на вредни навици, хранене, качествена козметика, и  може би на добър ген, според лекарката ми, не съм закъсняла. За тази година приключих - последно завърших протокола с Каризма. Направих и мезотерапия с липолитик в областта на марионетните линии, получи се чудесен резултат - изчезна свличането, което беше започнало с възрастта. И така засега отлагам филър за повдигане на контур. Може би след НГ ще направя за първи път Хармоника - колебая се, но може би ще послушам лекарката и ще е в долна и средна част на лицето.
Ако някой е правил там, моля да сподели. Изобщо много се чудя за тази Хармоника- има ли смисъл или трябва да си избера някакъв мек биофилър и да сложа  в средна част на лице, за да се повдигне и уплътни?

# 78
Хармоника по принцип се слага в долна и средна част на лицето. За мен протоколът винаги трябва да е Хармоника и после допълване с филър, ако се наложи, така че, въобще не е излишна Хармониката. А и в нея има ХК и лифтира/запълва, само че много по-меко от филър и няма риск от препълване, колкото и да се сложи

# 79
  • Там където
Аз все пак да дам отзив за моите апаратни процедури- приключих серията от ClearTite и честно казано съм много доволна,  а нямах никакви очаквания. Сега не съм се лифтирала Simple Smile обаче наистина кожата е стегната, овалът е по-добре и някакси самото качество на кожата е друго. Усещам я по-плътна, много свежа и дори малки пори и петънца изчезнаха. Ама това е само допълващо и до време, не очаквам много да се задържи ефекта.

# 80
  • софия
Започнах на 44 с ботокс ,филър,Радиес и няколко пилинга.Сега се чудя след скинбустерите,които само освежиха кожата с какво да продължа.Чета мненията ви за Хармоника и Склуптра и искам да ги пробвам.Отслабнах доста последните години и лицето направо ми се спихна.На фона на дълбоките ми бръчки това свличане ме побърква.Правих преди време консултация с Трендафилова и тя ви отказа за момента да слага Склуптра ,докато не направя изследвания,че автоимунното ми заболяване не е активно.Има ли някакви противопоказания,или пък чували ли сте за проблем след поставянето им?С Радиес не съм имала проблеми ,но пък RRS LONG LASTING след поставяне цяла нощ ми гореше лицето и от тогава съм леко бъзлива😂.

# 81
Момичета, някой повдогал ли си е ъгълчетата на устата с ботокс? То там има постоянна мимика, та не виждам как би било имало ефект, но...Интересува ме резултата какъв е и никъде из ценоразписите на клиники не виждам подобно нещо. Зона ли се води?

Върнах назад, писали сте. Нищо, ако някой има да добави нещо, благодарна ще съм .

# 82
  • София
Скинбустерите болят колкото да ти сложат ботокс- то са си яко бодежи, не ми беше гот, но не е иболка за умиране. И не толкова, защото не издържам на болка, а защото после бях синя по бузите и слепоочията.

# 83
Значи, ботокс в ДАО мускулите съм поставяла в Хил клиник. Сложиха ми и в няколко точки по линия на челюстта от двете страни. Общо ми взеха 200 лева. Иначе за повдигане на ъгълчетата на устните е необходимо съвсем малко - по 2 единици ботокс на страна. Ако се слага само там, вероятно ще е по-малка сумата.

# 84
Ако те набодат на 100 места по лицето с игла, колкото и остра да е тя и това да не е болезнено? Какви сте, бе хора, машини??Stuck Out Tongue Closed Eyes Има и скинбустери , които се слагат на 5 точки на страна, те се изтърпяват, явно за тях говорите , че не са болезнени.

Qaki, кожата е жив орган, както и ние и се обновява постоянно, няма как нещо да се задържи завинаги , трябва си повторения.

Липолитик в марионетни надали се слага, по-скоро в бузи булдог, иначе марионетните най-вече се пълнят, а не изпразват.

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 16:49 от Chamae

# 85
Аз имам висок праг на болка и затова може би нищо не ми е кой знае колко болезнено, освен устните.

# 86
И аз съм така. Нищо не ме боли, даже Морфеуса, за който всички казват, че боли ужасно, ми беше съвсем поносим.

# 87
Значи аз съм ревла и лигла ха ха .Stuck Out Tongue Closed Eyes 2 пъти съм ревала яко на лазер, 2 пъти съм се тресяла на мезотерапия 'как не получих гърч чак не знам малко стреснах докторицата' , а на ботокс ходя като нинджа обилно намазана с крем. Вече ми се подиграват по клиниките като ме видят. Последният път ги снимах скришно на видео, потресох се.

Междудругото намерих,(открих) истинска хубава млечна киселина за пилинг, оригинална марка, някой някъде из тези козметични теми ме беше питал, да ми пише на лично ,ако още го интересува.

# 88
Аз имам висок праг на болка и затова може би нищо не ми е кой знае колко болезнено, освен устните.
И аз съм в отбора на стоиците... Филър в средна част на лицето са ми слагали и без седация. Даже се изненадвам, че правят такава при бустер - то е като пощипване просто.
Обаче на микроблейдинг ми се насълзяват очите, там е гадно защото не е дупчене, а рязане.

Днес ми беше втория лазер за очната зона. Дълбоко скептична продължавам да бъда. Да видим.

# 89
При мен,като поставях колагеностимулатора с канюла въобще не ме боли,но ми би упойка.Но при филъра в устните беше голяма болка.Доста си поплаках.Уж ми изтръпнаха устните от крема,но при вкарване на течността болеше ужасно.Резултата ми хареса,но се замислям дали да повторя,ако болката ще е същата.

Общи условия

Активация на акаунт