Естетични процедури за лице и тяло – 59 тема

• 45 317
  • 765
  •   1
Отговори
# 60
fairy, Съжалявам, че ще ви разочаровам, но ако мислите, че само един ботокс в Дао ще ви свърши работа и ще ви оправи проблема няма да се получи от личен опит ви казвам. То това също ще ви го кажат когато отидете за самата процедура, който ви го слага знае много ясно. Миналата година слагах само ботокс в Дао и не ми повлия, докато не сложих филъри отстрани в марионетните много лекичко и в крайчеца на устните. Даже вече почти ги няма трябва да подновя.  Освен това този ботокс в Дао има също неприятно усещане както и навсякъде по лицето обездвижва и няма сила в мускулите на лицето, усеща се както когато имате упойка по манипулации за зъбите . Тези Дао мускули са доста силни и само с ботокс няма да стане.

Mara4ever, в темата има жени, които са правили абсолютно всичко даже и оперативен лифтинг при Стоянов пуснете търсачка и четете, може и те да не искат вече да се повтарят.

# 61
И аз имам лек проблем с ъгъл четата. Ботокс там не бих сложила. Плюс това ефектът ще трае 2 месеца.

За там много добре се повлиява с цялостен подход. Като цяло, вече се избягва лицето да се работи "на парче", само една зона. Първо е хубаво да се стегне и повдигне кожата дали с апарат, дали с колагенстимулиращ продукт. Това ще издърпа леко и веднага ще повлияе и на ъгълчетата. После малко в скули и челюст (там се поставя Хармониката) - това много добре дръпва. И вече, ако е останало още за работа, може да се сложи малко филър в областта. На мен Георгиевски последния път ми сложи много малко и направо светнах.
Още даже стои ефектът.

# 62
Скъпа , какъв е ефекта от Хармоника ? Аз също се замислям

# 63
Аз.съм много доволна. Лифтира и стяга кожата, прави я по-плътна

# 64
Абсолютно съгласна с КПП и до най-малката подробност и аз не мога толкова добре даже да го обясня.

# 65
  • София
Alena благодаря за темата и за старанието, което влагаш през годините за хубавата тема!:hibiscus:Flowers Hibiscus

Започнах с процедурите в началото на 30-те. Първо сложих филър при Ванеска в назолабиалните бръчки, толкова добре го направи, че все още нямам нужда от подновяване. След това съм правила още доста неща, слагала съм ботокс, морфеус, мезотерапии. Както казаха и другите момичета, необходим е цялостен подход, а не работа на парче. Вече с годините и опита, човек разбира от какво има нужда, какво работи при него и кое не. Ето аз съм обиколила доста лекари и клиники и съм видяла, че лицето ми задържа вода и не искам много филъри. Наблягам на стягане на кожата, ботокс. Всеки ден се интересувам, гледам клипчета в тубата и вибдам как всичко се развива и върви към връщане на "естественото" - без излишни обеми, без патешки устни, без корекции виждащи се от километри.

КПП може ли да поясниш - "На мен Георгиевски последния път ми сложи много малко и направо светнах".
Филър в ъгълчетата на устните ли ти е сложил?

# 66
Аз съм с филър в темпорална. Game changer за.слаби и изпити лица, като моето. Сваля много умора и дава свеж и младежки вид. При мен държи почти по 2 години. Сега, като дойде време, ще го подновя.

Chamae, благодаря за видеото Heart

KPP, при кого правиш филъра?
Аз също съм с много слабо и изпито лице с тънка кожа.

# 67
tedysworld , да в самите ъгълчета, но и в няколко точки около тях.

monii, в Дерма акт го правя

# 68
КПП, имам нещо за теб след като родш за по-бързо възстановяване на напречните мускули🤪 на корема да влезеш във форма. 👉 https://www.instagram.com/reel/C-SybTNNSux/?igsh=NWMzc3VmOHg2dTZ4
🤪😁

# 69
Аз свалих килограми, отделно поставих липолитик в долната част /слагам го през около 8м/ и марионетните линии много се задълбочиха. Просто ужасно!  Сложих филър по сандвич метод, 1мл дълбоко с канюла от двете страни и в брадичката и 1мл в горният слой. Стана перфектно.

# 70
Привет, на 34 сложих ботокс за първи път в чело и около очите, имаше добър ефект за около 6-7 месеца. За съжаление след като станах на 40 лицето ми рязко отслабна и ми се появиха едни напречни гънки по долната част на лицето. Ходих веднъж в дерма акт за филър, но нямаше ефект, а преди месец ходих за скин бустър  в друга клиника. Лекарката ми препоръча колагенов бустер, ще го пробвам след Нова година, дано има ефект. Явно при слабо лице като моето, е трябвало да действам по-отрано и не съм убедена в резултатите.

# 71
  • Plovdiv
Момичета ,ще бъда в Бургас служебно за месец.Препоръчайте ми най-добрият лекар за филъри в града,ще имам свободно време да включа едно посещение.
На 40 г си поставих пърият филър и ботокс.
Аленка благодаря за темата.Kissing Heart

# 72
  • Бургас
Аз все още не съм правила нищо по себе си, Аленка благодарности за темата.

# 73
Скин бустърите болезнени ли са? Тези, които са слагали philart eye, как ви се отрази, болезнено ли е?

# 74
  • Plovdiv
Karna не са болезнени скинбустерите,много добре хидратират и освежават кожата.

Общи условия

Активация на акаунт