Естетични процедури за лице и тяло – 59 тема

• 45 457
  • 765
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Ако имате много хлътвания не би се създал излишен обем според мен.

# 436
  • София
Момичета,

в Дерма Акт колко време предварително трябва да се запишеш за час при Трендафилова или Георгиевски? Забелязвам, че за тях преобладават положителните отзиви.

Как да подходя - да си запиша час за първичен преглед в размер на 100 лв, за да ме консултират от какво имам нужда? Или направо да си запиша час за нещо по моя преценка?

Имам само филър в устните, други естетични процедури нямам.

# 437
Запишете час и по време на часа ще прецени д-р кякво да се постави

# 438
момичета последните два пъти слагам ботокс, но нещо сякаш не е наред имам чувството че държи около 2 месеца макс. Мислите че е от моя организъм или да търся друго място?

# 439
Най-вероятно и от двете , пробвайте и на друго място , за да видите дали е  от вас . На мен досега ми държи плътно 4 месеца , слагам на 6 . Аз си мисля , че може и да е от цинка , защото си приемам над година , но няма нищо научно доказано.

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 23:12 от Candy_girl

# 440
И мен вече ме
държи по 2м.Пфу!

# 441
  • София
O. Basilicum какъв филър сложихте при Трендафилова в устните?

# 442
  • София
O. Basilicum какъв филър сложихте при Трендафилова в устните?

Restylane Kysse

Лекарката предложи него, не съм имала изисквания за конкретен.

# 443
Здравейте момичета , някой правил ли е новият хибриден лазер HALO ? В Дерма акт ми го предложиха за заличаване на белези, пигменти петна и т.н.Правих CO2  преди време ,но  за съжаление само една процедура и нямаше почти никакъв  резултат.

# 444
  • В страната на бурите
Момичета, ще слагам за първи път ботокс - искам да позалича гневна бръчка. Малко на 40-те съм. Според вас ще има ли ефект, ако е само на 1 зона? Чудя се дали да не направя и чело, но се притеснявам как ще ми реагира лицето. Или да пробвам сега 1 зона, а след 6 месеца 2? Какво бихте ме посъветвали?

# 445
Може да пробваш една зона като за първи път.

# 446
  • София
Здравейте, прекрасни. Чета ви от доста време и мога да кажа, че сте много полезни за хора като мен, които не са правили много процедури. Включвам се с въпрос. Предплатих в Дерма акт за терапия под очите Jalupro Young Eye, но не съм сигурна при кой доктор да запазя час. Вие можете ли да препоръчате някой, който ще се справи добре, Т.к се работи под очите и ми е притеснено кой ще пипа там 😊

# 447
Smile днес правих CO2 лазер на цяло лице + очи + шия и не бях с очила и много боля и пари.

Олеле, локалния анестетик не помогна ли? Колко бързо мина зачервяването?

# 448
Момичета, ще слагам за първи път ботокс - искам да позалича гневна бръчка. Малко на 40-те съм. Според вас ще има ли ефект, ако е само на 1 зона? Чудя се дали да не направя и чело, но се притеснявам как ще ми реагира лицето. Или да пробвам сега 1 зона, а след 6 месеца 2? Какво бихте ме посъветвали?
Аз бях пред тази дилема -на 44 с дълбока гневна бръчка .Сложих само гневна ,не изчезна ,но е много,много по-добре.Моя е грешката ,че се сетих да слагам ботокс чак сега ,тя като вече не е само динамична ,а постоянна няма какво да се направи само с ботокс.Не правих цяло лице защото исках първо да започна с нещо малко да видя как ще ми понесе ,но следва.път ще правя всичко ,задължително .Сега ми е интересно дали ще ми се появят компенсаторни бръчки .Правя си снимки през 2-3 дена да анализирам ситуацията 😅

# 449
  • София
Аз бих сложила на цяло-, демек чело и пачи крак. Така са ми казвали, че се прави. Какво значи как ще реагира лицето, то и от една зона ще реагира, ако има нещо. После на ретуша може да поискаш само гневна да допълнят. Ако лекарят е добър, всичко ще е точно.

Общи условия

Активация на акаунт