Естетични процедури за лице и тяло – 59 тема

• 45 481
  • 765
  •   1
Отговори
# 420
Аз не писах ли преди няколко поста, че имам скинбустър с слъзната или имам дежавю?
Е...ти откъде мислиш ми дойде тая идея Wink  Въпросът е дали е безопасно...
Май 30% ти дават за месеца на рожденния ден -не е малко....аз за това ще гледам да наслагам в кошницата всичко,навсякъде ,наведнъж ...Smiley

# 421
Безопасно би трябвало да е, иначе е нямало да си го сложа, аз проучвам винаги какво-що.😆
Питах за поста, защото чат-пат пиша в някакви групи във фейса и се обърках.

# 422
30 % дават само за една процедура по избор, не за няколко различни. Поне на мен така ми казаха, но питайте и вие.

# 423
И аз съм слагала бустер под очи, че и в назото редовно.

# 424
  • София
Решила съм февруари да правя някакъв лазер или на цяло лице, или само на очи. На всички ли процедури с лазер, с който се работи върху клепачи и т.н. се слагат предпазители за очи? Имам някаква фобия от тях и не знам ще ги издържа ли.

# 425
Smile днес правих CO2 лазер на цяло лице + очи + шия и не бях с очила и много боля и пари.

# 426
  • София
Честито! Да споделиш как върви възстановяването. А минаваха ли в близост до клепача долу или пък горния? Или просто няма смисъл от очила или предпазител?

# 427
Да и горен и долен клепач, но ми казаха да стоя със затворени очи. Нямах очила. Очите най-боляха и шията, но там явно ме беше отпуснала вече упойката.

# 428
  • София
Ох, олекна ми. Че като гледам на места как слагат вътре в очите предпазители (явно не е наложително за всички), направо настръхвам. Благодаря и леко възстановяване! Колко време не бива да се мокри лицето?

# 429
2 дни да не мокря, от утре почистване леко с тампонче и миц.вода за чувствителна кожа, крем за възстановяване и слънцезащита.
От днес започнах да мажа аз.

# 430
За красота при моите устни не може да се говори. И не това ми е целта. Просто искам да туширам, доколкото е възможно, дефекта с асиметрията, както между долна и горна, така и  самата долна устна криви в една посока. Дължи се най-вероятно на неравномерно изтриване на захапката. От едната страна дълги години имах коронки, а от другата не, и тази без коронки се е поизтъркала, по-ниска е и изкривява посоката на челюстта. Търся ортодонт и стоматолог, за да работя по този проблем. Ще бъда благодарна, ако някой препоръча.
Доктор Качарова, Витоша Дент - прекрасен ортодонт.

# 431
Да не цитирам снимката на Адреналинка, ако иска да я трие, но коментар към нея и всички дами, които правят процедури в зоната на врата - с най-добри чувства, момичета - но НЕ давайте, наистина не давайте да минават близо, още по-малко ВЪРХУ щитовидната жлеза. Без значение дали ви уверяват, че вълните/лъчите и не стигат или процедурата е безопасна. Може да си причините необратими уврждания на жлезата. Ендокринолог ми е казвал - там, дори масаж - НЕ!

# 432
И на мен никога не са ми минавали с апарат над щитовидната, именно с тази цел.

# 433
Сега ме вкарахте в размисъл за назолабиалните ми, бях ги зарязала след неуспешен филър преди много години, който заради мимиката избутах нагоре и ме дразнеше ужасно. Реално нямам бръчки там, то е по-скоро фина линия + смъкване, скинбустер (какъв?) ще повлияе ли? Отделно вече планирам Скулптра или нещо от сорта

# 434
  • София
Трендафилова ми препоръча Скулптура, чела съм, че я харесва и работи с нея. Каза, че само ще запълни хлътванията /на 53 съм и има доста такива/, но няма да придаде обем. Дали е така, какви са впечатленията ви? Скулптура придава ли излишен обем?

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 14:00 от O. Basilicum

Общи условия

Активация на акаунт