Естетични процедури за лице и тяло – 59 тема

• 45 409
  • 765
  •   1
Отговори
# 465
Навивам се сериозно за Морфеус, някой с по пресни впечатления?

# 466
Adoralova, колко време изчака между първата и втората процедура Скулптра?

Втората процедура правих  6-7 седмици след първата.Не мога да съм точна,но имам записано в тефтера ми,ако държиш ще ти дам точни дати. Отидох,тогава,когато тя ми каза.Знаем,че има максимален срок между процедурите и за пълен ефект трябва да се спазват.
При др Трендафилова се правих.

Каза ми,че трета процедура не ми трябва и ако правя евентуално да бъде януари/февруари.Не мисля да си правя.
Първо,че се съмнявам в резултатите и второ - в Щатите съм и Скулптра тук ще ми излезе $2000 + ,потенциални пари на вятъра.

# 467
  • София
Adoralova, благодаря, ориентировъчно питах, и на мен така ми казаха и мисля на такъв интервал да отида за втората.

# 468
Някой скоро правил и с впечатления от Ултера ?

# 469
Jalupro не е ли тип мезотерапия? Защо с канюла чак се поставя? На мен ботоксът взе да ми отпуска и около пачи крак веднага започнах да правя бръчици. След 3-6 месеца положението ще е зле вероятно и още отсега си търся вариант с какво да изгладя, преди да сложим ботокс. Мислех си за лазер, но и за Jalupro също. Какъв е ефектът от него? Прави ли обем?

# 470
Открих личната си Yum нова година  със смела процедура: след предхождащи скин бустер и липолитик през ноември и декември, завърших програмата с филър RHA 3 / Teosyal по 0,5 мл от двете страни - малко около носа, където имах загуба на обем и малко в скули, където също целяхме само леко повдигане. Крайна цел - лифт в областта на масетрите. Направих процедурата в понеделник, с игла, дълбоко при скулите и средно около носа, последва и масаж - имаше първоначално лек оток, от едната страна се получи леко посиняване, но с това се изчерпват оплакванията ми.
Днес всичко вече е отшумяло- и виждам, че са били абсолютно неоправдани страховете ми. Отокът спадна почти веднага на следващия ден, нямам неравности или топчета, нямам излишен обем, от синината остана леко жълтеене. Нарочно не казах на ММ и приятелки, за да видя естествените им реакции- дали ще забележат нещо, ами Не, никой не каза "О, какво е станало с лицето ти?" . Или " Какви са тези бузи, имаш обем, напълняло ли ти е лицето?". Има лифт засега в областта на скули и бузи, усеща се плътност / но тя е и от Каризмата преди това/хидратация, свежест и лифтиране, няма видим осезаем обем. RHA 3 е динамичен филър, за области с активна мимика, движение, не е за компенсиране и сериозен обем. С това си обяснявам и ефекта при мен, освен че съм с много слабо лице. Притесненията ми бяха и от нещо друго  заради слабото ми  лице, да не се личи филърът. Не се вижда и личи абсолютно нищо и пак подчертавам - сложих малко количество, но предпочитам постепено лифтиране на контура около бузи и долна челюст, а не обемни скули,  по рождение си имам доста подчертани.

Споделям опит, но и очаквам съвет дали след две седмици, когато би трябвало в пълнота да се разгърне филърът, на консултацията да планирам Хармоника в долна част, както ми беше предложила да продължим лекарката или да спра до тук- само филър. Не искам да прекалявам, иска ми се да запазя естествен свеж и поддържан вид, както до сега, а не изведнъж да се промени рязко визията ми.

Взех спонтанно от Дерма акт и няколко процедури за вливания  на Глутатион - този път "групово"YumYum с ММ, дано го убеди лекарката и за малко ботокс три зони.

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 15:20 от ellis

# 471
  • София
Аз сложих ботокс в Дерма акт преди 2 дни, днес вече забелязвам действие. Исках да поставя на 1 зона и по-малко количество, тъй като ми е за първи път, а и има някакви съмнения за автоимунно при мен, но лекарят каза, че не препоръчва и в крайна сметка направи гневна, чело и пачи крак. Доволна съм.

Благодаря отново за напътствията!

Кога се получава падане на клепач или вежда, в началото на поставянето или може и по-късно? Да зная докога да се страхувам Laughing

И още един въпрос - за долна блефаропластика бихте ли препоръчали лекар?

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 11:39 от O. Basilicum

# 472
Кога се получава падане на клепач или вежда, в началото на поставянето или може и по-късно? Да зная докога да се страхувам :

Може да се получи такова , ако се навеждате след процедурата.Може да изгледате това клипче
https://www.instagram.com/dr.naydenova/reel/DEnOxHjIuv4/

И още един въпрос - за долна блефаропластика бихте ли препоръчали лекар?
[/quote]
д-р Милена Средкова
офталмолог-по препоръка на дерматолозите, блефаропластиката да се прави само от очен хируг!

# 473
ellis, при кой лекар и в коя клиника сложихте филъра?

# 474
ellis, при кой лекар и в коя клиника сложихте филъра?
Д-р Кожухарова- Хил Клиник на Московска в София.

# 475
Благодаря!

# 476
За Jalupro Eyes- докторът ми го сложи с канюла, защото така се влиза само през една дупчица, а не както с игла да се дупчи кожата многократно. Понеже ми е тънка и нежна, той прецени, че иначе бих се подула много. Придава много лек обем, защото съдържа хиалуронова киселина. Имах хлътване, което се повлия положително. Тъмните кръгове също се повлияха. Нямам статични бръчки, така че не знам за тях. За динамичните бръчици при усмивка и свиване на мускула, само ботокс би повлиял.

# 477
Момичета, заинтересувах се от намалените интравенозни терапии в "Derma-Act".
Някой знае ли каква е разликата с обикновения прием на добавки, под формата на таблетки / капсули? Понеже аз ежедневно приемам доста неща и се чудя дали въобще бих имала нужда да получавам и нещо по интравенозен начин. Какви са преимуществата на този метод? Скъпичко ми се струва, ако трябва да се прави на всеки 3 седмици. А и дали би имало някаква полза от една-единствена процедура?
Все пак, може би бих пробвала, поне от интерес. Simple Smile

# 478
Само веднъж съм си слагала филър в околоочната зона( преди 2-3г ) и ползва канюла.
Пак ме болеше и си казах,че повече никога няма да си пипам тази зона.

Вече започвам да обмислям филъри за 2025 и кой беше скинбустера,който хвалите много? Витал нещо си?

# 479
Рестилейн витал има, не знам него ли?Аз него или Дефайн съм слагала под очи.
Скрит текст:

За запълване на слъзната долина, но мисля, че под едното около се капсулира или кожата се опъна и стои малко като торбичка, а и някак се смъкнаха едни като леки зачатъци на торбички над скулата.Не мисля, че
пак ще сложа.Поставен е над коста с канюла, личи
къде на долната снимка.Ето сега, след 4г:

Скрит текст:
Не си личи много, особено с грим, но аз си ги виждам.
За Rejuran какво мислите, правят се между 3 и 6 процедури според някои лекари?

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 23:22 от ДХ3

Общи условия

Активация на акаунт