Естетични процедури за лице и тяло – 59 тема

• 45 401
  • 765
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Гледам и аз промоциите в Дермаакт и се чудя - ако искам да поизчистя кожата и да свия малко порите, кое бихте си взели - микродермабразио или laser genesis? От първото резултатите са ми 50/50, когато реша да си правя, второто не съм пробвала.

# 481
Микродермото си е поддръжка, няма голяма файда.Лазер по-става, ама пак съм скептична.

# 482
  • София
И аз съм с филър Ресилайн - с канюла. Преди това разградих един, уж бил паднал надолу, както пише smile, като разградих, се разревах, хлътнах като смъртник, веднага сложих пак. И съответно ходих със синьо око точно 4 седмици (моята кожа е ужасна) и сега отново падна надолу. то аз това не си го виждам де, обаче лекарката се ужаси първия път и я послушах. демек пари на вятъра за разграждане и 2 пъти повече за нов...със същия резултат

# 483
Аз със скинбустър.

# 484
Споделете моля за ли политика, който сте сложили. И аз съм решила да пробвам.
Открих личната си Yum нова година  със смела процедура: след предхождащи скин бустер и липолитик през ноември и декември, завърших програмата с филър RHA 3 / Teosyal по 0,5 мл от двете страни - малко около носа, където имах загуба на обем и малко в скули, където също целяхме само леко повдигане. Крайна цел - лифт в областта на масетрите. Направих процедурата в понеделник, с игла, дълбоко при скулите и средно около носа, последва и масаж - имаше първоначално лек оток, от едната страна се получи леко посиняване, но с това се изчерпват оплакванията ми.
Днес всичко вече е отшумяло- и виждам, че са били абсолютно неоправдани страховете ми. Отокът спадна почти веднага на следващия ден, нямам неравности или топчета, нямам излишен обем, от синината остана леко жълтеене. Нарочно не казах на ММ и приятелки, за да видя естествените им реакции- дали ще забележат нещо, ами Не, никой не каза "О, какво е станало с лицето ти?" . Или " Какви са тези бузи, имаш обем, напълняло ли ти е лицето?". Има лифт засега в областта на скули и бузи, усеща се плътност / но тя е и от Каризмата преди това/хидратация, свежест и лифтиране, няма видим осезаем обем. RHA 3 е динамичен филър, за области с активна мимика, движение, не е за компенсиране и сериозен обем. С това си обяснявам и ефекта при мен, освен че съм с много слабо лице. Притесненията ми бяха и от нещо друго  заради слабото ми  лице, да не се личи филърът. Не се вижда и личи абсолютно нищо и пак подчертавам - сложих малко количество, но предпочитам постепено лифтиране на контура около бузи и долна челюст, а не обемни скули,  по рождение си имам доста подчертани.

Споделям опит, но и очаквам съвет дали след две седмици, когато би трябвало в пълнота да се разгърне филърът, на консултацията да планирам Хармоника в долна част, както ми беше предложила да продължим лекарката или да спра до тук- само филър. Не искам да прекалявам, иска ми се да запазя естествен свеж и поддържан вид, както до сега, а не изведнъж да се промени рязко визията ми.

Взех спонтанно от Дерма акт и няколко процедури за вливания  на Глутатион - този път "групово"YumYum с ММ, дано го убеди лекарката и за малко ботокс три зони.

# 485
Аз 3 пъти разграждам и не мога да се отърва от филър под очите, повече НИКОГА НЕ БИХ поставила с тия отоци е ужас за мен поне. Не можех да се гледам. Сутрин като стана и се погледна изпадах в ужас и добре, че не чаках много и почнах да разграждам на време. Вече само мезо и ботокс. Аз такива плюски под очите не мога да гледам. А СО2 лазера ме боля въпреки, че 4 пъти ме мазаха с обезболяващ крем и седях 50мин. И него няма да си причиня отново. Още се беля и не знам резултатът какъв ще е, но това беше и с него.

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 02:51 от adrenalinka85

# 486
Jennifer880, направих Facecontour, Michelangelo от двете страни в областта на масетрите. Целта беше да се изчисти увисването там и след известно време /при мен след три седмици/ да се правят Хармоника в долна или малко филър в средна част на лицето.
Много добре ми подейства липолизата на мен- за няколко дни, можех само с нея да си остана, дори първоначално това казах на лекарката, но тя ме посъветва да сложим поне малко филър, заради загубата на сочност в средната част.

# 487
Ellis, какъв липолитик ползвахте, как протече и кога усетихте ефект, пишете моля 🙏

# 488
Да,Рестилейн Витал на цяло лице ще сложа. Да провам и него и дано пак не се подуя като нажилена от оси.
Скулптра мисля,че се отказвам засега,може би след няколко години пак ще пробвам.

# 489
  • Там където
Аз съм с кръгло лице с бузи и съм слагала Рестилайн. Не надува и не придава обем. При мен обаче трябва лифтинг, а не запълване и затова няма да го ползвам освен по нататък за добавка тук там и освежаване. По-слабите лица са по-благодатни от пълните за филъри за съжаление Simple Smile

# 490
Не очаквайте кой знае какви резултати от Рестилейн Витал. Плъмп ефект на кожата за около две седмици и това е. 😀

# 491
Ellis, какъв липолитик ползвахте, как протече и кога усетихте ефект, пишете моля 🙏
Не знам какъв точно като марка- отидох за втора Каризма, в процеса на обсъждане на вида на лицето ми и следващи стъпки, лекарката ми предложи спонтанно да започнем с липолитик, за да се изчисти максимално свличането до седмица или десет дни, след което да преценим колко и какво да слагаме за окончателно решаване на проблема с масетрите.
Сложи ми една спринцовка от двете страни по равно, само в областта , в която искахме да разградим мастни натрупвания. Нямах сиснини, оток, нищо не личеше.
Ефект видях след седмица - прекрасен при мен, изчезнаха леките торбички, а  масетрите се загладиха. Затова реших, че няма да слагам Хармоника или Филър, но лекарката ме убеди да завършим планираното, за да се съхрани ефектът продължително във времето. Засега остана само Хармониката за след седмица.

Все още чакам някой да сподели какъв е резултатът в долна част на лицето от Хармоника  дали има обем, дали се получават "бузки като на хамстер", защото не искам обем в никакъв случай.

# 492
Момичета, дайте предложения за добри специалисти за ботокс, скинбустери и филъри, за Пловдив. Доста разглеждам и не мога да определя къде да се доверя. Гледам имаме уж Дермаакт в пловдив, но процедури и цени,, нямат нищо общо с тези в София.
Някой има ли впечатления от д-р Чокоева и къде работи?
Искам да се доверя на някой, който наистина няма да ми набутва излишни процедури, ще работи добре и ще е съобрази със силно паднал клепач. Доста се страхувам от ефекта свличане, при ботокс.

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 11:02 от Joana85

# 493
  • Там където
Ellis, липолитика в Хил клиник ли го слага? Извинявай, ако е писано назад, но не го намерих.

# 494
Момичета, липолиза или криолиполиза би била по-подходяща за паласки, дупе, целулит ?

Общи условия

Активация на акаунт