Естетични процедури за лице и тяло – 59 тема

• 43 119
  • 765
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Аз сложих за първи път ботокс на 38, винаги съм имала страшна мимика на чело и гневна- просто съм много емоционлна и като ми кажат-ми просто не се бръчкай, и откачам. Сложиха ми в общи линии без да коментират с мен и филъри под очите за сенки, че бях вдлъбната. Ботоксът беше в дермапро и беше бетон, но се оказа,че не това е целта- паднаха ми клепачите, тежеше ми много челото. мислех,че е нормлано. следващите години продължих да слагам там,като чаках съвсем да ме пусне- пак не бях чела нищичко. Откак се ровя по форуми и въобще- ходих при Каляшева- там съм доволна, но понеже още не знаех,че свличането на клепачите може да се избегне, не съм коментирала с нея, а сега при Георгиевски специално предупредих. Не ми е бетон, но това ми харесва- имам си мимика, но слаба, а гневната почти е изчезнала- следв седмица съм на ретуш. Иначе той не е бил при Денкова, или поне последните години не е бил, а в lege artis. това ли е на Денкова клиниката?
Говорих с Каляшева за кожата ми на корема- и аз цял живот спортувам, сега родих третото ми дете и понеже вече и годините са повече, остана кожа, иначе съм слаба, та тя каза,за съжаление, което и очаквах, че само рязане му е майката, защото няма апарати,които да свиват кожа...

# 46
Ходя по козметични и естетични центрове от тийнейджърка. Преди борех пъпки и косми, сега бръчки и отпускане Simple Smile

# 47
Благодаря за новата тема Simple Smile За първи път поставих филър в устни на 23г ,но имах доста голяма асимертия. Сега съм на 39г. С малко ботокс на пачи крак и голяма грешка филър под очи, който разградих. Предстои ми другата седмица CO2 лазер и много ме е страх. Какво да очаквам, боли ли и колко време е възстановяването?  Simple Smile :*

# 48
Благодаря за новата тема Simple Smile За първи път поставих филър в устни на 23г ,но имах доста голяма асимертия. Сега съм на 39г. С малко ботокс на пачи крак и голяма грешка филър под очи, който разградих. Предстои ми другата седмица CO2 лазер и много ме е страх. Какво да очаквам, боли ли и колко време е възстановяването?  Simple Smile :*

Какъв точно лазер ще правите?

# 49
Ще правим CO2 фракселен лазер, лазерен рисърфисинг доколкото разбрах с Fractional CO2 laser, ако нещо ви говори Simple Smile Води се фракселно лезерно подмладяване. Това имам като информация. Simple Smile

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 15:21 от adrenalinka85

# 50
Боли, ако не е обезболено добре лицето си боли, но си заслужава. Ако стоите с анестетичен крем дебело намазан най-малко 20 минути няма почти да усетите нищо. Съветвам ви, ако можете да си намерите сама такъв крем и да се намажете преди процедурата, не изпускайте местенце по лицето без крем, особено около устата и над горната устна боли много. Не се надявайте много в кабинета,  защото повечето асистентки не знаят какво е. Възстановяването не е много бързо, първите три дена няма да може да излизате от вкъщи, след петия до седмия ден вече ще сте добре, зависи все пак от дълбочината на третиране.

И аз днес отивам за co2 при нов лекар дано ми се получи добре. Казаха ми, че е истински лазер со2, много силен, вече зависи от уменията на лекаря, но говорих и с друга различна клиника по офталмология тук и ми казаха, че хирург прави дълбок лазер. Ама и цената доста дебела, хиляда и 100 евро никак не ми се дават.

# 51
А лицето бели ли се, кога може да се поставя грим, все пак работя с хора в офис и 3 дни няма да мога да си стоя в къщи 99%, така като понеделник ми е часът Sad Вие къде ще го правите, ако не е проблем да кажете Simple Smile

# 52
Правила съм преди време FOTONA 4D но  честно казано не знам дали е подобно.Аз го понасях сравнително добре като болка,а уж казваха ,че ме работят на силна степен.После възстановяването ми е било сравнително бързо също.Но и като резултат не мисля,че беше нещо УАУ, освежена кожа за известно време

# 53
https://vm.tiktok.com/ZGdMSxKHo/
Това е реално, което се случва. До пет дена няма да сте за пред хора, все пак зависи от силата/ интензитета на лазера, но колкото и слаб да е минимум три дена, и все пак зависи от вашата кожа и толерантността ѝ дали след трети ден ще може да сложите грим

Ама какви са тези лекари, които не обясняват и не показват нищо.

# 54
Поне 3-4 дни ще сте с корички по лицето, дали малки или сериозни- зависи как ще Ви го направят, дълбок или повърхностен.Но със сигурност 3-4 дни ще има видими белези по лицето, после ще е по-добре.На мен на 7-и ден ми паднаха всички.

# 55
Дхз винаги се случва така да пишем по едно и също време, но най-хубавото е, че мненията ни се припокриват почти на 100. 😘😘😘❤️
Ще рече човек, че сме един и същ потребител, но не. ☺️❣️

# 56
Здравейте! Очаквам вашите препоръки за място и специалист за инжекционни процедури (конкретно брадичка и долна челюст) в Пловдив.

# 57
Аз съм с филър в темпорална. Game changer за.слаби и изпити лица, като моето. Сваля много умора и дава свеж и младежки вид. При мен държи почти по 2 години. Сега, като дойде време, ще го подновя.

Chamae, благодаря за видеото Heart

# 58
Здравейте, момичета. За първи път си поставих филър в брадичката на 26, след това съм си слагала под очите, както и ботокс за повдигане на веждите, без ефект обаче.
Искам да попитам, някоя от вас ако си е слагала мезоконци с цел лифтинг на лицето, вярно ли е, че има опъване, болка, опасност от разкъсване и дискомфорт в продължение на месец? Също някой пробвал ли е течен лифтинг?

# 59
Благодаря за отговорите, момичета! Поразрових се в интернет за още информация, опитвам се да съм максимално информирана. Твърдо реших, че ще повдигна ъгълчетата на устните с ботокс в DAO мускула. За lip flip обаче сякаш се разубедих. Не малко жени споделят, че след подобна интервенция не могат да пият от сламка или пък имат затруднения с изговарянето на някои звуци.
Сега дилемата ми е дали да се доверя на лекар от града (аз съм от Плевен), или да отида в друг град при някой от тези, които често се споменават в темата и за които има добри отзиви.

Аз досега не съм правила никакви интервенции. Върнах се и прочетох последните няколко темички набързо. Радвам се, че ви открих. Много сте ми полезни, ще се информирам от вас и занапред.

Общи условия

Активация на акаунт