Естетични процедури за лице и тяло – 59 тема

• 45 531
  • 765
  •   1
Отговори
# 345
Аз пък търся мнения за д-р Кожухарова от Хил Клиник...

# 346
  • Варна
KPP, не мога да кажа нищо още след 1 процедура, но ще държа форума в течение. Надявам се да проработи това топене и стягане в долната част.

# 347
Здравейте момичета, искам да попитам за мнение за добър пластичен хирург който да може да ми премахне стар белег от над 10 години на челото, който е леко вдлъбнат. Много моля да не ми предлагате лазерна терапия и подобни процедури просто защото няма да повлияят на белегът ми и за това търся пластичен хирург който да може да “зашие” в един смисъл белегът или да го запълни, по възможност е да е от София или Пловдив но съм съгласна да посетя и други градове стига да си заслужава. Благодаря предварително! Simple Smile

# 348
А, аз отново се натрупвам  без покана... да попитам за мнение за др Теофилова  в Дерма акт, какво мнение имате за нея, препоръчаха  ми я

# 349
Теофилова там не знам аз:Освен да е скорошен лекар.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 13:02 от ДХ3

# 350
Аз пък търся мнения за д-р Кожухарова от Хил Клиник...

Моето е положително- има умерен подход към предлагане на процедури- не налага филъри, конци, но дава възможни варианти. Реално и без да спестява критично мнение казва проблема, дава прогноза как би се развил във времето след бустер, мезо или филър и те оставя да избереш. Работи по- често с канюла, винаги обезболява.

# 351
Упс , объркала съм Трендафилова  в Дерма акт

# 352
  • София
Има много мнения за нея. Опитайте с търсачката

# 353
Е, за Трендафилова е писано много в тази тема.Аз съм била при нея веднъж.С търсачката ще излязат и конкретни мнения какво сме споделяли.Общо мнението е, че е добър лекар.

# 354
  • София
Бях при д-р Трендафилова есента  за слагане на Скулптра, доволна съм. Малко бързаше тогава, но общото ми впечатление е положително.

# 355
  • при Arctic Monkeys
Има ли случай измежду слагалите скулптра, радиес, хармоника, да има обратен ефект? Тоест пропадане на лицето, калциране и пр. екстри. Една дама скоро писа за елансе, но той е стар продукт.

# 356
Аз съм вече година някъде след Хармоника и нищо подобно,.дори напротив.

# 357
След 4-кратни апликации на Радиес през около 6 месеца, имам уплътнявания на места, които са най-отчетливи около 3- тия месец и после като че ли се разнасят, но не напълно . Незнам с какво и дали да продължа или да се насочвам след някоя година  към ендоскопски лифтинг .

# 358
  • Там където
Защо сте слагали Радиес на 6 месеца? Слага се 1 годишно.... Странно

# 359
Здравейте! Искам да попитам, някоя от Вас разграждала ли e колагеностимулиращ филър Елансе? Ако има, моля да споделите при кой дерматолог и има ли  ефект.Сложиха ми по половин милилитър в слепоочието, уж за повдигане на овала, но освен, че няма търсения ефект, ми загрози и обезформи лицето, като го направи по-широко и издуто в тази част.

Общи условия

Активация на акаунт