Естетични процедури за лице и тяло – 59 тема

• 45 401
  • 765
  •   1
Отговори
# 495
Ellis, липолитика в Хил клиник ли го слага? Извинявай, ако е писано назад, но не го намерих.
Да, но ако знаех какъв интерес ще предизвика, щях да попълня инфото си за него.
Знам със сигурност,  че разгражда само и единствено мастни клетки, не влияе на околни тъкани, разгражда в мястото на инжектиране. Не влияе на други поставени продукти, разгръща се в рамките на до две седмици.

# 496
Joana, това с клепача е временно и чак страшно не е.Пробвай пък ще видиш:

# 497
Joana, аз не рискувам, лице е това, намерила съм си лекарите в София и пътувам… не е приятно, но пътувам. Аз ходя на 6 месеца и по 1 път на ретуш.
Тоя път 2 пъти ме вика Георгиевски😅
Дано някога започнат да идват за по 2-3 дни в месеца в Пловдив, ма едва ли баш па те, дето са с пълни графици😅

# 498
Ellis, какъв липолитик ползвахте, как протече и кога усетихте ефект, пишете моля 🙏

Чела съм, че в момента най-добрият липолитик се води "Cincelar+", но май не се предлага никъде в България.
Иначе, "Aqualyx" също бил много качествен.
Лично не съм пробвала никой от двата.

# 499
Вчера сложих малко ботокс на очите , челцето и между вежди
Отстрани едното око днес ми е синьо
Следобед при друг специалист си сложих скин бустер Рестилейн Витал с канюла, отстрани на устните и под тях, обаче днес имам болки там, където е  правен отвора  с канюлата 
Доста ме боли, какво мога да пия
Надута съм още и не мога да преценя за ефект, но
за втори път слагам Рестилейн скинбустер и съм доволна!
Та тези процедури съм направила за начало на годината 🦩

# 500
Някой правил ли е липолиза в Пловдив ?

# 501
Ellis, благодаря ти за споделеното, ако има как да научиш какъв липолитик са ти слагали много ще ни зарадваш всички.
Аз другата седмица съм на Морфеус.. ще се побъркам от притеснение, но искам да опитам..

# 502
  • Варна
Аз съм слагала 2 пъти липолитик на гушка, един от които Акуаликс, еми ефекта беше кръгла нула, само се сдобих с ужасен оток и болка, самото инжектиране също щипе много.Така, че и това не е панацея....

# 503
Peypy, може да пиете енантиум или парацетамол, но според мен не е нужно, изтърпете след 3-тия ден ще сте добре. По-добре мажете само мястото вместо да се тровите с хапчета, които може и да променят ефекта от бустера - да го притъпят или да го разпознаят като чужд агент в тялото.

Защо ви е да знаете какъв липолитик се използва в крайна сметка отивате в клиниката, те си го имат там и си ви го слагат. Най-добрият липолитик е дезоксихолева киселина, но причинява много подуване , киселината не позволява връщане на мазните клетки, убива ги докрай. Има наистина много странични ефекти от личен опит го знам. Водят го като липолитик форте. За гушата е много добър, защото я унищожава. Съдържа се в цитирания по-нагоре продукт "cincelar+"

"Aqualyx" се използва само за целулит.

https://carmens-secrets.com/produkti-klasika/fosfatidilholin-5/ 👉 почти винаги се използва фосфатидилхолин. Това е универсалният липолитик особено за лице. Хубаво е когато се инжектират липолитици в лицето да се комбинират с други стягащи агенти, аминокиселини или витамини като DMAE. Последното е много добро създава лифтинг ефект.

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 17:20 от Chamae

# 504
Ivka, при кого слага липолитика?

# 505
Здравейте, тези които са поставяли Склуптра, след втората инжекция, колко време трябва да се изчака, за да се види крайния резултат и дали трябва още да се поставя?

# 506
Точно за това говорихме преди 1-2 дни.
Аз два пъти слагах Скулптра при Др Трендафилова.Втория път бях безумно се подула и тази вода не се дрениране по никакъв начин. "крайния" резултат ще дойде след като отоците спаднат (масажите са важни и ежедневни),но пак зависи от организма.
Аз като цяло след 2 процедури не съм особено доволна,тоест не виждам разлика.
Лекарката ще ти каже дали ти трябва нова прецедура и кога.

# 507
Здравейте!
Къде в София слагат Alluzience? При кого бихте препоръчали поставянето на този вид ботокс?

# 508
Точно за това говорихме преди 1-2 дни.
Аз два пъти слагах Скулптра при Др Трендафилова.Втория път бях безумно се подула и тази вода не се дрениране по никакъв начин. "крайния" резултат ще дойде след като отоците спаднат (масажите са важни и ежедневни),но пак зависи от организма.
Аз като цяло след 2 процедури не съм особено доволна,тоест не виждам разлика.
Лекарката ще ти каже дали ти трябва нова прецедура и кога.

При мен има подобрение, но накъм ушите ми е по-хлътнало някак и на слепоочията ми се ще да поставя, там не е пипано. Мина месец и половина от втората, но мисля да изкачакам около 3 месеца, защото тогава май се вижда крайния резултат. Но това много ме дразни и се чудя дали това може да се пооправи. Филър ми поставяха в слепоочията, но ефект не видях след падане на отока само пари на вятъра.

# 509
Морфеус топи ли филтри?

Общи условия

Активация на акаунт