Естетични процедури за лице и тяло – 59 тема

• 45 396
  • 765
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте!
Къде в София слагат Alluzience? При кого бихте препоръчали поставянето на този вид ботокс?

В AestheLine знам, че го има. За препоръка не мога да помогна.

# 511
Здравейте!
Къде в София слагат Alluzience? При кого бихте препоръчали поставянето на този вид ботокс?
В Белисимо клиник. Аз сложих последно такъв края на юни 2024 при доктор Григорова, държа ме около 4-5 месеца. Нямам забележки към лекарката, но повече от 5 месеца ботокса рядко издържа при мен.

# 512
  • Варна
Ivka, при кого слага липолитика?
При Доктор Узунова в Аура.

# 513
  • софия
Момичета, да попитам Хармоника, или Скулптра ще е по-добре за загуба на обем, дълбоки назолабиални  и увисване на кожата? По принцип съм със слабо лице, но след отслабване вече е трагично. Тъкмо се бях на вила на Скулптра, но от последните мнения виждам, че дамите слагали я не виждат някакъв съществен резултат. Четох за Каризма и Ленисна, но тях не знам къде ги поставят, а и дали ще свършат работа в моят случай. Слагала съм преди време Радиес и много съществена разлика не видях. Насочила съм се към колагеновите стимулатори и ще бъда благодарна за съвет.

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 18:22 от magi mei

# 514
В сряда имам час за Скулптра при Трендафилова без предварителна консултация. Миналия януари сложих еднократно две ампули Хармоника наведнъж и беше добре, имах нужда от обем, който се получи много естествено. Сега ми се иска хем лифтиране, хем ми трябва и обем, но в средната част на лицето. Та затова си мислех за Скулптра плюс малко филър или скин бустер отделно. Ще видя какво ще ме посъветва лекарката в крайна сметка и ще пиша тук.

# 515
В сряда имам час за Скулптра при Трендафилова без предварителна консултация. Миналия януари сложих еднократно две ампули Хармоника наведнъж и беше добре, имах нужда от обем, който се получи много естествено. Сега ми се иска хем лифтиране, хем ми трябва и обем, но в средната част на лицето. Та затова си мислех за Скулптра плюс малко филър или скин бустер отделно. Ще видя какво ще ме посъветва лекарката в крайна сметка и ще пиша тук.
Не са ли много две ампули Хармоника?
В коя част на лицето ги сложи? При Трендафилова ли пак?

# 516
Не са ли много две ампули Хармоника?
В коя част на лицето ги сложи? При Трендафилова ли пак?
[/quote
Да, при Трендафилова. Тя така прецени и бях доволна от резултата. Но ефектът все пак не трае вечно, явно. С канюла ги сложи, от скулите надолу, по към контура.

# 517
magi mei,  хармоника мисля, че ще ви се отрази добре 👉
https://skinline.bg/bg/estetichni-protseduri/harmonika/
Сега като се зачетох тази хармоника е нещо между филър и радиес . Съдържа същото като радиес . Странно е, че не сте видяли ефект от него.  Моят доктор препоръчва радиеса за такова лице. На мен иска да ми сложи 2 кутии радиес, но аз се дърпам може би и с право.

# 518
Не са много две ампули Хармоника. На мен Георгиевски така ми постави по една на страна. В първите дни лек обем от самото бодене и имах и синини, след това нищо абсолютно. Чак няколко месеца п-късно усещам кожата и овала си по-стегнати и е видимо. Обем никакъв за мен, но лицето ми е слабо, дълго и плоско. Малко ми се очертаха скули като че ли. Доволна съм от ефекта. Но предвид това колко много ме боля, не знам дали след две години, когато би следвало пак да се поставя бих го направила.

# 519
Хелена, отиваш 25-30 мин по рано, искаш от момичета да те намажат с крем и си влизаш за часа обезболена.

# 520
Здравейте, много се двоумя дали да не се доверя на доктор Трендафилова в дерма акт за процедури на лицето и поставяне на хиалурон......

# 521
  • София
Кога се получава падане на клепач или вежда, в началото на поставянето или може и по-късно? Да зная докога да се страхувам :

Може да се получи такова , ако се навеждате след процедурата.Може да изгледате това клипче
https://www.instagram.com/dr.naydenova/reel/DEnOxHjIuv4/

И още един въпрос - за долна блефаропластика бихте ли препоръчали лекар?
д-р Милена Средкова
офталмолог-по препоръка на дерматолозите, блефаропластиката да се прави само от очен хируг!

[/quote]

Бодак, благодаря за клипчето!
Днес бях при очната лекарка от него. Страхотен специалист, обърна ми голямо внимание  и съобрази хронични заболявания, които повечето лекари подминават.
Торбичките под очите ми не са мастни, а от задържане на течности. Блефаропластиката отпада. Препоръча ми Хайфу, но тъй като скоро правих ботокс там, трябва да изчакам, защото ще унищожи ефекта от него.

Някой правил ли е Хайфу в околоочната зона и има ли добър ефект за подпухналост?

# 522
Какво ще е това хайфу около очите, то се прави най-близо до скулата, няма как да допре очната Орбита ще ви изпържи окото. Може би става дума за агнес? Започнете японски дрениращ масаж докато търсите нещо. Щом е вода масажа ще помогне.

# 523
O. Basilicum , радвам се че съм дала насока.Има доста добри млади специалисти, които обръщат внимание на пацинтите си, а не карат като на конвейер.

# 524
  • София
Какво ще е това хайфу около очите, то се прави най-близо до скулата, няма как да допре очната Орбита ще ви изпържи окото. Може би става дума за агнес? Започнете японски дрениращ масаж докато търсите нещо. Щом е вода масажа ще помогне.

Не, не става въпрос за Агнес. Бърдаров ми препоръча Агнес, но била агресивна процедура и ме е страх.
Иначе Хайфу препоръча очната за торбичките /вероятно някаква по-слаба степен, ако е възможно/ и след това мезотерапия за околоочната пигментация.

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 17:42 от O. Basilicum

Общи условия

Активация на акаунт