Естетични процедури за лице и тяло – 59 тема

• 43 138
  • 765
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
А ако има тук съгражданки, препоръки за ботокс в Бургас?

# 721
Нищо не може да се направи стоиш така, докато не те отпусне ботокса. Затова много трябва да се внимава при кого се поставя.
Добре, а няма ли възможност да се постави по-минилна доза, да се види реакцията и след това на ретуш да се постави останалата? Вероятно не зависи и от лекаря на 100%
Аз сериозно съм притеснена за падане на веждите... при мен ще бъде ужасно зле..
То по-добре да си ходя с бръчките...отколкото с гладко чело и паднали клепачи.
Отворих да търся снимки в интернет... ами, то изглежда страшно...
https://www.cosmopolitan.com/uk/body/health/a36129192/influencer … eye-ptosis-botox/
Ето и дама, със същите паднали клепачи като мен:
https://www.realself.com/question/england-united-kingdom-puffy-e … elids-after-botox

# 722
E, не, такива случаи не съм виждала.Това са някакви супер зле  лекари.

# 723
помагайте, тези хлътвания бяха по дълбоки, поставях склуптра и до тук стигнах, дали с още един флакон ще може да се пооправят както и слепоочията .. лицето ми е издължено и беше много изпито и сега се чудя какво да правя 🤢 и към кога да се обърна

Погрижете се и за кожата. Има нужда от стягане връщане на еластичността, виталността и след това "пълнене" 👌
Според Вас какви процедури са удачни, вече не съм първа младост на 35 ставам и се въртя в омагьосан кръг.. провеждам и лечение на челюстта и се надявам да има подобрение и там, но лицето ми съвсем изгуби форма, когато свалих много килограми и се наложи да извадя зъби Sweat

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 21:50 от siniolyato

# 724
Много важно е след ботокс да не навеждате!!Даже и в телефона да не си ровите.Пуснала ви бях информация за това.С определена техника на инжектора,може да се повдигнат веждите и да се оправи падналото чело.

# 725
  • София
Здравейте,
повлияна от мненията тук записах час за ботокс при д-р Георгиевски.
Сред мнениета, които прочетох битува това, че доктора не обезболява достатъчно и процедурата е неприятна. До колко е разумно да си взема лидокаин крем и да се намажа преди това сама? Последно ботокс съм слагала не помня вече кога при покойната д-р Лекова.
Къди, много ли се чака за д-р Георгиевски? За кога записахте час?

# 726
Да се повдигнат веждите може, но птозата на клепача няма да мръдне ако е голяма.

# 727
  • Бургас
Много важно е след ботокс да не навеждате!!Даже и в телефона да не си ровите.Пуснала ви бях информация за това.С определена техника на инжектора,може да се повдигнат веждите и да се оправи падналото чело.

А колко време не трябва да се навежда главата

# 728
Пет часа знам аз.

# 729
  • София
Здравейте,
повлияна от мненията тук записах час за ботокс при д-р Георгиевски.
Сред мнениета, които прочетох битува това, че доктора не обезболява достатъчно и процедурата е неприятна. До колко е разумно да си взема лидокаин крем и да се намажа преди това сама? Последно ботокс съм слагала не помня вече кога при покойната д-р Лекова.
В ДермаАкт по принцип асистентките преди да влезете при доктора ви обезболяващ. Мен винаги ме питат, но явно е на късмет понеже много зачестиха оплакванията как Георгиевски например не обезболява, просто си поискайте.
За ботокс може би не предлагат, тъй като не е особено болезнена процедура, но всеки е с различен праг на болка.

# 730
Падането на клепача от ботокс ни зависи от количеството и не е реакция, а неправилна техника или неспазване на инструкциите, след прилагане

# 731
Не се наемам да кажа от какво е, но три прекрасни иначе лекарки - Ванеска, Трендафилова и Каляшева, които не смятам, че не знаят какво правят ми сваляха веждите. С различни техники, с различни дози, бейби, мейби не знам си кво. Давах пари ходех 2-3 месеца като мопс, после ме пускаше.
Ако се получи така- парна баня, сауна, слънце, всичко което затопя помага за по бързото разграждане, спорта също.
Аз по 6 часа не навеждам и минимално, 3 дни без спорт.
Георгиевски единствен се справи с проблемното ми чело, за съжаление 3 месеца ефект. А ходих 3 пъти… два пъти ме вика за ретуш. Слага 2 вида ботокс Вистабел и друг, но явно аз така си разграждам бързо…

# 732
Момичета, за падналия клепач има какво да се направи, за да мине по-бързо и това са всички неща, които съвет да избягване, ако искаме ботоксът да държи по-дълго. Можете са правите парна баня, сауна, интензивен спорт, не пийте цинк, а също и радиочестотни процедури, в зоната, в която е поставен. И без това всичи се оплакваме, че държи по 3-4 месеца, като нищо ще го разкарате за 1-2 седмици.

# 733
  • в 1001-та нощ
Относно смъкването на веждите при инжектиране на ботокс - мимиките на челото и движението на веждите нагоре и надолу, се извършва с няколко мускула.

Един от тях - фронталис - повдига веждите нагоре. Когато той се "уцели" с иглата - ние не можем да си вдигаме веждите, да се учудваме и става, като на картинката. Този мускул е под кожата и върху цялото чело.

Има още няколко мускула, които свалят веждите надолу - те са по-близо до очите, около тях. Когато се третират, нашето око се отваря, защото няма какво да дърпа веждите надолу и на фронталисът му е още по-лесно да ги вдига. Т.нар. учуден поглед.

Какъв е проблемът тогава - тези мускули се "припокриват" с фронталиса в изв. степен и ако се работи по-повърхностно - може да се повлияе фронталиса. Разположението и дебелината му е относително индивидуална. Предполагам инжекторът Ви кара да правите мимики, за да предположи къде да боде. При Жаки вероятно фронталисът е по-"дебел" и изяжда ботокса, без да е предназначен за него.

Какво правят лекари, за да се справят  с проблема - доколкото ми е известно - инжектират и в мускулите, които смъкват веждите надолу, за да балансират. Но е рисково - да не стане фал пак и предполагам малцина се наемат.

Скрит текст:
помагайте, тези хлътвания бяха по дълбоки, поставях склуптра и до тук стигнах, дали с още един флакон ще може да се пооправят както и слепоочията .. лицето ми е издължено и беше много изпито и сега се чудя какво да правя 🤢 и към кога да се обърна

Погрижете се и за кожата. Има нужда от стягане връщане на еластичността, виталността и след това "пълнене" 👌
Според Вас какви процедури са удачни, вече не съм първа младост на 35 ставам и се въртя в омагьосан кръг.. провеждам и лечение на челюстта и се надявам да има подобрение и там, но лицето ми съвсем изгуби форма, когато свалих много килограми и се наложи да извадя зъби Sweat

Бих Ви препоръчала да помислите за апаратни лазерни процедури - тип CO2 лазер, масажи, популярната фейс йога. Последните две - да Ви станат рутина, за да събудите фибробластите - да произвеждат колаген и еластан, да подобрявате кръвотока и ломфодренажа.

# 734
Точно от това се притесних от тренировките, че ботоксът ще отиде за нула време. Особено от едната, която е супер интензивна и ставам вир вода.

Общи условия

Активация на акаунт