Термин Август 2025

• 39 112
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, здравейте! Имам от седмица и малко спазми долу в дясно ( от време на време), преди малко започнаха в ляво. Нормално ли е?

# 61
Miminka_12 да същото е. Гинеколожката ми обясни, че с това направление ще отида на три прегледа и ме насочва за женска консултация.

Fairy_v ако трябва да съм честна повечето мами тук май са доста тревожни. В крайна сметка не сме болни , а бременни и колкото по - малко четем сякаш по-добре.
Вместо да сме по-ведри , всеки трепери да не стане нещо лошо. Не е хубаво да се вглъбява човек и обсебва. Малко по релакс е нужно да сме. Тревожността не е добре в такива моменти.

Black Orchid известно време ще имаме такива , защото матката расте. Силна болка, кървене и висока температура е за притеснение. Всичко останало е нормално. Ако се притесняваш се обади на гинеколога си.

# 62
Ето ме и мен отново. Одеве докато се бършех видях леко розовко белезникаво на хартийката- после се повтори. 5 г.с съм .. обадих се на доктора и каза " чакай, може да не се е закрепило  , след нова година ела да видиш дали си бременна още "
Как да си легна спокойна ?
На друга случвало ли се е ?

# 63
Ето ме и мен отново. Одеве докато се бършех видях леко розовко белезникаво на хартийката- после се повтори. 5 г.с съм .. обадих се на доктора и каза " чакай, може да не се е закрепило  , след нова година ела да видиш дали си бременна още "
Добро утро,
Да, при мен се случи на 2 пъти, мисля, че точно в тази седмица, в която си. Бях чела за това зацапване, също като теб се чудех, но всичко беше наред, сега съм в 8г.с. с потвърдена бременност.

# 64

Здравей,
За мен е втора бременност и първата си я изкарах със зацапване от началото до близо 30та седмица поради ниска плацента, нищо страшно, по-скоро неприятно. Причините за такова зацапване могат да бъдат много като аз лично посетих спешен АГ кабинет първия път за лично успокоение, но ако е леко розово и в малко количество, обикновено не е повод за притеснение.
Аз лично по-скоро бих се огледала за друг АГ, тъй като притесненията тепърва ще започват, а с такъв тип изрази, ще те панира всеки път

# 65
Здравейте отново, момичета, последната ми менструация беше на 8.11, а овулацията на 17 ден, т.е. една идея по-късна. Пак така ли се броят г.с., защото ПреМом ми дава 6 седмица и 2 дни?Simple Smile

# 66
Въпрос към момичетата с повръщане - какво ядете?

# 67

Здравей,
За мен е втора бременност и първата си я изкарах със зацапване от началото до близо 30та седмица поради ниска плацента, нищо страшно, по-скоро неприятно. Причините за такова зацапване могат да бъдат много като аз лично посетих спешен АГ кабинет първия път за лично успокоение, но ако е леко розово и в малко количество, обикновено не е повод за притеснение.
Аз лично по-скоро бих се огледала за друг АГ, тъй като притесненията тепърва ще започват, а с такъв тип изрази, ще те панира всеки път

Много благодаря за включването.
Истината е там че живея в малък град, в който ако отида при дежурен АГ директно ще ме настанят в отделението за няма нищо.
За момента нямам възможност да пътувам до по-голям град.
Беше еднократна днес няма нищо вече.
Нямам болка нямам нищо.
Всъщност нямам и особени  симптоми на бременност 😂
Засега изчаквам, така или иначе е адски рано за каквото и да е...
Може работните дни между Коледа и Нова година да си отида при доктора Ако си е града. Ако не след нова година направо да видим какво става! 🧸

# 68
Дидка, с първата бременност имах 2-3 пъти много малко светлорозово зацапване. Износих здраво дете, никакъв проблем. ☺

# 69
Здравейте отново, момичета, последната ми менструация беше на 8.11, а овулацията на 17 ден, т.е. една идея по-късна. Пак така ли се броят г.с., защото ПреМом ми дава 6 седмица и 2 дни?Simple Smile

Здравей
Моята овулация също е по-късна (18-20ти ден). По документи в общия случай водят бременността стандартно както би било ако е на 14ти ден, но е хубаво и ти да си знаеш както и да предупредиш АГ защото реално ембрионът няма да отговаря на гестационната си седмица и дните си, а и вероятният термин на раждане ще бъде различен, а в случай на належащо по-ранно раждане или преносване, това би било важно

# 70
Здравейте. Записвам се с термин 04 август.Трета бременност ми е (с ДЯ).
Двете ми деца са МНОГО големи.

# 71
Момичета, как се справяте със запушения нос? Физиологичният разтвор помага частично, но нощем не особено.

# 72
Здравейте,
По изчисления от мц предполагаем термин 25.08. Положетелен тест от 16.12 , деня на очакваната менструация. Но заради леко разово зацапване реших да отида на преглед вчера, на 7- ми ден от закъснението. Видя се много малък сак, който отговаря на 4 г.с., а трябва да съм в 5г.с.
Дано нещата се развият нормално! Успех на всички бъдеще мами , леко бременеене и весели празници! 😊

# 73
Момичета, как се справяте със запушения нос? Физиологичният разтвор помага частично, но нощем не особено.

Вече 15 дни съм със сополи и храчки.
Синулан си пръскам. Той е билков.
Хомеожен смуках, сироп Стодал, който ми е отвратително сладък , но има ефект.

# 74
Добро утро. Има ли някоя мама, която е на терапия с утрогестан вагинално?

Общи условия

Активация на акаунт