Отговори
# 540
# 541
Бамбито идвааааа.😜❤️

# 542
# 543
За кого ли е болницата? 🤔

# 544
  • София
Оффф, дано поне излезе по-рано. Дали е бременна или ще разбере рисковете при евентуална бременност.
Мен друго ме впечатли - какво е това изплезено човече, никога не го е използвал Simple Smile

# 545
Оффф, дано поне излезе по-рано. Дали е бременна или ще разбере рисковете при евентуална бременност.
Мен друго ме впечатли - какво е това изплезено човече, никога не го е използвал Simple Smile

Човечето- майтап, подигравка, дразнене, закачка, хумор, може и да не е в лошия смисъл (обидно).

# 546
  • София
Не очаквам да е нещо лошо, вероятно ще има нещо забавно във фрага, освен драмата.

# 547
Не очаквам да е нещо лошо, вероятно ще има нещо забавно във фрага, освен драмата.

+1

# 548
  • София
До 100-та серия това ще е -проблемната бременност и ялъто.
Да спомена за Корхан-баща, че го направиха куха лейка с това дете, ама нейсе.

# 549
Фрага ,момичета
https://x.com/startv/status/1868670194685808703?s=46

https://youtu.be/mePvniMw7-M?si=hBfAYrtclwnvcgH6

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 16:58 от Албенаа

# 550
  • София
Пак драми със Сейран, не знам какво смешно трябваше да видим. Като гледам май на никой не му се и коментира.

# 551
Аман бе, само проблеми за Ферит и Сейран.
Как пък вече три сезона само за тях мъки и изпитания.
Минаха и заминаха толкова негодници, но на един не му се случиха толкова нещастия.
Тъжно е, при такава силна любов, толкова малко щастливи мигове.

# 552
Аман бе, само проблеми за Ферит и Сейран.
Как пък вече три сезона само за тях мъки и изпитания.
Минаха и заминаха толкова негодници, но на един не му се случиха толкова нещастия.
Тъжно е, при такава силна любов, толкова малко щастливи мигове.

Имах очаквания по закачлив начин Сейран да получи пръстен от Ферит. После  само двамата да отидат някъде и да се подпишат. Та чак тогава да им започнат проблемите в работата. Ей така за глътка въздух, в серията и за зрителя, да има малко щастие. А то май и радостта от новината за бременността ще ни отнемат.

# 553
  • София
Един акаунт в Х, който много харесвам, написа

„Знаете ли, любимият ми сериал свършва след няколко месеца и когато свърши, няма да има повече сериали, за които да се ядосвам.“

Това е положението Joy

Иначе явно е възможно да има деца, но трябва да се проведе лечение, което пък може да доведе до завръщане на болестта й.
Камъните май са фалшиви.
Абидин се съюзи с майка си.

Боже, някой да не плати за лайкове, 6300 за 40 мин

https://x.com/starvvrs/status/1868680669582459382

# 554
Тези сценаристи нямат сърца, а моето е разбито след като видях тази сцена 😭💔

Общи условия

Активация на акаунт