Сайтове за запознанства (2025)

• 71 310
  • 467
  •   1
Отговори
# 300
По принцип, всеки е различен, де факто в БГ има много мъже без мъжки фигури, като на някои им се отразява, а на други не, аз също познавам успешни мъже без бащи, но те са заменили това с социализация в юношеството си, да дори и да имаш мъжка фигура, пак е нужна социализация, но да има бащина фигура, прави според мен нещата по лесни, иначе както казах, не смятам че това е довело до моето положение, а моето бездействие и няма какво да се лъжем, вината си е моя.
Иначе да, нямам избор, или правя всичко по силите си да променя това положение, или си оставам така, аз съм си взел решението и то е, че няма да се отказвам и ще направя каквото трябва, вярвам че ако човек иска да постигне нещо, ще го постигне, де факто ще карам юношеството си в началото на 20-те ми години, няма да се размина, ще трябва да мина по същия път по който минават другите,  но каквото такова, по добре сега от колкото никога, но някак си вярвам че и при мен ще се случи и аз ще развия тези умения, просто ще трябва да се постарая доста, даже смятам че тези умения ще се развият сравнително лесно, когато започна да излизам с жени.

# 301
Добре, този уикенд какво направи по силите си да се промениш, да пишеш с повече жени, да заговориш някоя някъде? Доста съвети се дадоха тук, пробва ли нещо?

# 302
Бях на клуб, пробвах се да заговарям момичета, когато ми се отдаде възможност и като цяло продължавам с приложенията за запознаства.

# 303
Зарежи тъпите приложения за запознанство.

# 304
Е те не са ли още една опция?

# 305
  • Out of the Mix
Сам ли ходиш по тия клубове?
С приятел по-добре, и се намърдвате много лесно в компания жени. Винаги има някъде по 3-4 компании от 3-5 жени.
А и сте много млади още. Заговарянето е безпроблемно.

# 306
  • Paris, France
Daniel_11, прекалено много анализираш нещата. Действия трябват. Не ти трябва да се социализираш! Не е за всеки. Синът беше много социален като малък, но после се затвори и се оттегли. В пубертета дъщерята излизаше с приятели, но вече не.

Жените, които харесваме социални и общителни отворковци искаме излизания в компания, партита с приятели итн, обаче ти не можеш да ги предложиш. Има жени, които харесват излизане с партньора. Някоя от тях е за тебе.

Пак, не е в тебе проблема. Едно време повечето 24-25 годишни селяндури и бачкатори, дето 2 думи не можеха на кръст да вържат, бяха ..... женени и с дете. Времената сега са други.

Намери си приятелска среда! Сам в бар си като stalker.

# 307
Сам ли ходиш по тия клубове?
С приятел по-добре, и се намърдвате много лесно в компания жени. Винаги има някъде по 3-4 компании от 3-5 жени.
А и сте много млади още. Заговарянето е безпроблемно.

Като няма с кой да отида, добре че тоя път, навих един поне да сме двама, щото гледам там почти всички са в някакви големи компании.
Пробвахме, ама жените се бяха яко затворили в компаниите си, иначе се опитвахме да заговаряме.
Daniel_11, прекалено много анализираш нещата. Действия трябват. Не ти трябва да се социализираш! Не е за всеки. Синът беше много социален като малък, но после се затвори и се оттегли. В пубертета дъщерята излизаше с приятели, но вече не.

Жените, които харесваме социални и общителни отворковци искаме излизания в компания, партита с приятели итн, обаче ти не можеш да ги предложиш. Има жени, които харесват излизане с партньора. Някоя от тях е за тебе.

Пак, не е в тебе проблема. Едно време повечето 24-25 годишни селяндури и бачкатори, дето 2 думи не можеха на кръст да вържат, бяха ..... женени и с дете. Времената сега са други.

Намери си приятелска среда! Сам в бар си като stalker.
За да действам, трябва да знам какво да правя, за това бяха всички съвети в темата.
Аз със удоволствие ще излизам по партита, но и аз нямам тази възможност, но като цяло не съм луд копунджия, така че нямам проблем, да си излизам насаме с приятелката (бъдещата) де.
Да, времената са други и конкуренцията е огромна, или ставаш атрактивен по някакъв начин, или си оставаш така, защото има много други по атрактивни мъже.
Ся бях с един, ама пак сме малко като гледам компаниите, колко са големи.

# 308
  • Пловдив
Данка..............Alo.bg

Започни от някъде Wink

# 309
Е там и запознаства ли се правят вече?

# 310
  • Пловдив

Не стреляйте по пианиста , той толкова си може Trollface

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 20:44 от Sun2000

# 311
Едни по-други запознанства май ти подшушват. Оф и аз малко се отчайвам... Въпроси като дете, и обяснения обяснения наистина протяжни обяснения... Имаш сериозни бариери, имаш нужда да ги разчупиш, потърси някой мъж терапевт човек да почоплите защо е така и откъде да тръгнете нещо да разплетете, това е моят съвет. Успех!

# 312
Вече работя с КПТ с един мъж терапевт и се чувствам много по добре  от това, но имаме доста работа.

# 313
Е те не са ли още една опция?
Не са, защото шансовете са много против теб и само ще си загубиш времето и ще ти се смачка допълнително самочувствието. Противоестествени са и са вредни и за двата пола.

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 17:47 от The_Third

# 314
Значи най е добре само на живо, аз по принцип не си падам по такива приложения, но гледам да увелича шансовете си, сега активно се опитвам да си намеря среда, но удрям на камък все още.

Общи условия

Активация на акаунт