Сайтове за запознанства (2025)

• 53 982
  • 346
  •   7
Отговори
# 315
Освен, че си ходил на клуб, записа ли се в клуб по интереси?Както виждаш тук всички съпреживяваме с теб и то вече си стана като сериал, всяка вечер чета докъде си стигнал с усилията Simple Smile Чакаме кулминацията - първа среща на живо с момиче.

# 316
  • Пловдив
Освен, че си ходил на клуб, записа ли се в клуб по интереси?Както виждаш тук всички съпреживяваме с теб и то вече си стана като сериал, всяка вечер чета докъде си стигнал с усилията Simple Smile Чакаме кулминацията - първа среща на живо с момиче.

Не може ли да се организира игра със залози.Малко повече съспенс да вкараме в тази Индийска мелодрама (щеше да е Немска, ама липсва секса"

# 317
  • над кукувичето гнездо
Аз бих препоръчала на младежа и малко художествена литература, ако е пропуснал някои важни книги... Полет над кукувичето гнездо, Алексис Зорбас, Улица консервна с Благодатният четвъртък и пр., филми, като "Коса", "Истински романс" и др., за да види нарисувано що е то "живей сега".

# 318
  • София
Тук, например Simple Smile

# 319
Взе ми го точно щях да предлога--ТУК🤣😊🤣😊
Но не се шегувам. Гледам кулгурно пишат всички.😊

# 320
Ползвай всичко, което ти падне и социалните мрежи помагат много. Пращай покани и следвай наляво и надясно. Така, ще по-големи шансове. Само с един или два сайта не е оферта. Послвай всичко. Успех.

# 321
Ужас. Върнахте ме в Мирката и АйСиКю преди 20 г. Joy
Въпросът за "имаш ли пик?" си беше меродавен, че тогава не всеки имаше цифров фотоапарат. Smile
После дойде и Скайп, и видеоразговорите.
Спомням си 2004 г. и първия Big Brother, Здравко, Елена и компания.
Имаше чат и оттам имах едно гадже. Laughing

В мирката беше по-вълнуващо, защото не знаеш с кой си чатиш като няма как а видиш някакви снимки на човека отсреща, за разлика от днешните приложения. Имаше и различни състезателни игри с ботове от типа "познай думата".

# 322
  • Out of the Mix
Мислих, че темата е умряла.

Здравей, Валерия.

Ха-ха, наскоро с една дама си говорихме за Мирката, и точно как градират онлайн запознанствата.

Пак може човек да си го прави вълнуващо.

Но сега има избор - или директно на "каталозите", или пак да си го караш една идея "по - трудно" с лека идея на съспенс. Wink

При мен е микс от всичко.

# 323
Не е за мен тая работа. Избираш по снимка, после се задават въпроси като на интервю (едни и същи), после евентуално ако кажеш това, което очаква да чуе отсрещния излизате на среща, преди срещата ти е напрегнато, защото не го познаваш тоя човек. Самото напрежение пречи на химията. Неловките разговори също. Е, при някои се получава, но за мен твърдо не.

# 324
  • Out of the Mix
Нямам такива проблеми аз, Тексас.

Нямам и напрежение.

Кой, както си го направи.

Бързо се филтрираме и животът продължава, дали поотделно, или вече излезли на среща и още нещо.

Неловкото го създаваш ти.
Бъди отворена, готина, секси и проактивна, и ще видиш как ще се случват нещата.

Навярно нямаш опит, и житейски, и практически.

Ти май беше малка?

# 325
  • Fairbanks, Alaska
Не е за мен тая работа. Избираш по снимка, после се задават въпроси като на интервю (едни и същи), после евентуално ако кажеш това, което очаква да чуе отсрещния излизате на среща, преди срещата ти е напрегнато, защото не го познаваш тоя човек. Самото напрежение пречи на химията. Неловките разговори също. Е, при някои се получава, но за мен твърдо не.
А какви въпроси трябва да се задават?

# 326
  • Somewhere far away
Бъди отворена, готина и секси и гледай как ти се лепят някакви, които никога няма да потърсят нещо по -сериозно от забивка за една вечер.

Последна редакция: пт, 18 юли 2025, 08:35 от Deathcrush

# 327
  • Out of the Mix
Дрън-дрън, тя ще филтрира, защото ако не го прави, именно и този, който би харесала, няма да я забележи.

# 328
Лесно им е на мъжете явно да филтрират.
Да си направят експериментално един женски профил, да видят колко безкрайно е това филтриране. Пълна загуба на време.

# 329
Нямам такива проблеми аз, Тексас.

Нямам и напрежение.

Кой, както си го направи.

Бързо се филтрираме и животът продължава, дали поотделно, или вече излезли на среща и още нещо.

Неловкото го създаваш ти.
Бъди отворена, готина, секси и проактивна, и ще видиш как ще се случват нещата.

Навярно нямаш опит, и житейски, и практически.

Ти май беше малка?

Ти живееш в някаква субективна реалност и фантазии...

Общи условия

Активация на акаунт