Сайтове за запознанства (2025)

• 53 944
  • 345
  •   2
Отговори
# 270
  • Пловдив
Zdr bep4e.Kvo si praika6?

Репликата разбивач на женски сърца.Гарантирам резултати

Ама той беше от набора на нулите....едва ли го знае това 😒

# 271
Не, не, репликата беше asl pls. На zdr bepce kpr и подобните и едно време не отговаряхме Simple Smile

# 272
  • Пловдив
Не, не, репликата беше asl pls. На zdr bepce kpr и подобните и едно време не отговаряхме Simple Smile

Ot koi kv si
Ima6 li Pic?

# 273
  • Out of the Mix
Ужас. Върнахте ме в Мирката и АйСиКю преди 20 г. Joy
Въпросът за "имаш ли пик?" си беше меродавен, че тогава не всеки имаше цифров фотоапарат. Smile
После дойде и Скайп, и видеоразговорите.
Спомням си 2004 г. и първия Big Brother, Здравко, Елена и компания.
Имаше чат и оттам имах едно гадже. Laughing

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 19:03 от Revoker

# 274
Ужас. Върнахте ме в Мирката и АйСиКю преди 20 г. Joy
Въпросът за "имаш ли пик?" си беше меродавен, че тогава не всеки имаше цифров фотоапарат. Smile
После дойде и Скайп, и видеоразговорите.
Спомням си 2004 г. и първия Big Brother, Здравко, Елена и компания.
Имаше чат и оттам имах едно гадже. Laughing
Мале, и аз помня мирката😆Колко отдавна беше😆

# 275
Леле, не знаех че е имало въобще такива сайтове, мислех че пак се е ползвало Фейсбук/Инста и Тиндър, аз не си спомням живота преди тях, а Скайпа съм го чувал, но не знам дали съществува още.

# 276
  • Somewhere far away
Еми доста по-млад си, затова.

# 277
Малко късно се включвам по темата. Не е за всеки този начин на запознанства. Чувала съм, че някои хора срещат половинките си в такива сайтове/приложения. Даже имам и приятелка, която срещна нейния в такова приложение. Но първо трябва да се научиш да разпознаваш определени типажи.

Обаче ако си човек, който обича спонтанното привличане очи в очи е възможно да те напрягат такива срещи. Аз лично ходих на няколко такива и първо че ми е много напрегнато преди срещата, защото не знам какъв човек ще се появи, второ срещата минава като интервю и не знаеш какво да си кажеш с човека, трето ако единия не е харесал другия е много неловко. Така че май не е за мен това. Друго си е спонтанното общуване с някой, който ти е приятен наживо и после с удоволствие да излезеш на среща.

Но за съжаление технологиите ни превземат и повечето запознанства стават именно в интернет.

# 278
  • Out of the Mix
Нищо не пречи да съчетаваш.
Като се отвори възможност в реала, отвори.
Онлайн си върви.
Не се ли опознавате малко преди да се видите?
То малко напрежение не е зле да се понатрупа, "тръпка", тогава.
Не на 2-я ден след някакъв имагинерен "мач".

# 279
  • Пловдив
всички уж "успешни" връзки от app са ми били поне със седмица писане преди среща.Като особено на 3-4ти ден вече писането се превръща буквално целодневно.Оттук си правя някакви заключение,  колко е интереса.
И обратното всички срещи, даже иницирани от другата страна в рамките на ден/два обикновено са били и първа и последна

И пак де ....какво си търсиш

# 280
Мене децата ме питат можело ли е да си вземеш велосирапторче, или само бронтозавърче.

# 281
  • Somewhere far away
Мене децата ме питат можело ли е да си вземеш велосирапторче, или само бронтозавърче.

# 282
Daniel_11, социалните ти умения звучат като на 8-годишно момче! Синът ми на 10 вече знаеше как да се запознае, да поздрави, да направи комплимент или да се пошегува адекватно.
Много е насила всичко при теб, имаш да наваксваш десетилетия.
Бяха ти писали в други теми за работа с психолог, и според мен е добра идея.
Ти не можеш да завържеш разговор, какво остава за връзка? Нямам никакъв опит в сайтове за запознанства, но жените сме сензитивни и бих казала претенциозни - как ще пребориш конкуренция от всички мъже, които пишат там, като питаш какво да й напишеш след "Здравей"?

# 283
Еми затова пита момчето де, точно защото е пропуснал тази част и сега чак наваксва. Не всички са родени екстраверти със способности за непринудени разговори.

# 284
А, че аз познавам единици хора, които са родени екстроверти - завиждам им за социалните умения, аз не съм от тях. Но животът те поставя в ситуации, в които малко по малко се поочупваш и колкото и да си затворен и залюхан (знаете ли я тази дума Simple Smile ) се принуждаваш да попиташ, да заговориш, да се обадиш по телефона, да поискаш/предложиш помощ и постепенно се натрупва опит. Това момче осъзнато или не се е съпротивлявало и е бягало от познанства. Как пък в неговото обкръжение никога е нямало момичета, жени, роднини, колежки, братовчедки, съседки?! Че това ако е истина трябва да бъде обект на някакво сериозно статистическо проучване и ще изкриви отвсякъде резултатите.

Общи условия

Активация на акаунт