👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим👈

• 21 162
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
Бета тест ли имало? Не съм и разбрала Joy

# 16
Е, ние колко пъти го споменахме. Simple Smile
Сегашните точки мисля и аз в Озон да ги ползвам.

# 17
Я кажете как протече бета теста? Получихте съобщения с покани ли?
Аз си прехвърлих точките, но не съм купувала ваучер още. В момента не ми трябва нещо конкретно. Ще споделя като ги оползотворя.Може и да ги даря.

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 14:46 от •MERA•

# 18
Да, имаше. И аз имам доста точки, предполагам, че защото участвах там. Но за втория тест с тези продукти нямах време да се задълбоча и не се включих. Помня и, че май имах някакъв ваучер за 100 лева за рамка за очила, но оптиката в София, аз на 300+ километра и остана така.
Да, писаха ми съобщение с покана да се включа. Трябваше да маркирам  полезни мнения, които се спускаха най-отгоре в темите, в които участвам.

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 14:45 от Mama Ru

# 19
  • София

От Декатлон с първия осребрен ваучер. Раницата с оранжевия джоб я имам вече, но е много приятна и си взех още една. Плюс е с огромно намаление от известно време и де факто е по-висок клас на цена по-ниска от тази на най-бюджетните им.
Следващата партида точки съм прехвърлил в партньорския сайт, но не съм решил какво ще купувам. Засега мисля да изчакам с идеята да качат още опции.

# 20
Аз избързах да закупя ваучер за 30 т.в Озон (само такава опция имаше) и ми останаха 1114 т. които смятам да прехвърля като дарение.

# 21
  • София
Мама Ру, оптиката има онлайн сайт можеше да поръчаш... Аз си взех едни слънчеви очила за 100 лв, поръчах ги онлайн и ги взех от магазина, но можеше и до офис.
Сегашните съм ги обменила за Озон и Takeaway- както писах в една друга тема- храна за ума, храна за корема. 🤣 Но ще не съм ги похарчила.

# 22
Е, ние колко пъти го споменахме. Simple Smile
Сегашните точки мисля и аз в Озон да ги ползвам.
Може.
Но ако съм била на работа, не мога винаги всички отговори на всички теми да прочета.

# 23
Аз си прехвърлих точките, но още нищо не съм купувала. 😊

# 24
Мама Ру, оптиката има онлайн сайт можеше да поръчаш... Аз си взех едни слънчеви очила за 100 лв, поръчах ги онлайн и ги взех от магазина, но можеше и до офис.
Сегашните съм ги обменила за Озон и Takeaway- както писах в една друга тема- храна за ума, храна за корема. 🤣 Но ще не съм ги похарчила.

На мен няколко пъти ми изписва грешен код в Тейкауей. Не знам с какво бъркам и съм склонна да го прежаля, че ми писна. Моля, ако успеете, да пишете тук!

# 25
Ако правилно помня, имаше срок, мисля, че до 20.12 да бъдат прехвърлени, но нямаше срок, в който да бъдат похарчени. При закриване на програмата ще ни уведомят с месец предизвестие. Това разбрах.

# 26
  • Телиш/Плевен
Мама Ру, оптиката има онлайн сайт можеше да поръчаш...
Ако говорим за един и същи ваучер, потвърждавам, че наистина може и онлайн да се поръча. И валидността му, ако не се лъжа, беше до края на декември, така че все още има шанс. Hug

# 27
Вероятно да, но трябваше бързо да реагирам искам ли, освен това тъкмо бях взела новите очила на детето и нито имам пари, нито нужда от друга рамка. Детето пък е с тясна глава и не става онлайн - не видях тогава такава опция, но и не бих взела очила / рамка онлайн. Мисля, че това е нещо,  което трябва да се избира на място с проба.

# 28
  • Телиш/Плевен
На мен няколко пъти ми изписва грешен код в Тейкауей. Не знам с какво бъркам и съм склонна да го прежаля, че ми писна. Моля, ако успеете, да пишете тук!
Правилно ли го копираш? Повечето подобни проблеми идват от неправилно копиране на кода. Трябва да се кликне на правоъгълничето след кода.

Ако правилно помня, имаше срок, мисля, че до 20.12 да бъдат прехвърлени, но нямаше срок, в който да бъдат похарчени. При закриване на програмата ще ни уведомят с месец предизвестие. Това разбрах.
Точно така, само датата е 22 декември.

# 29
Лале в дъжда, всякак пробвах. И копирано, и ръчно набирах.

Общи условия

Активация на акаунт