👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим👈

• 21 218
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Според мен всеки месец ще има предизвикателство. Прехвърлете си точките, там могат да стоят без срок.

# 646
И аз мисля, че по естествен път ще отпаднат спамърите. Със сигурност сред тях има такива, които са дали всичко от себе си (според тях), но може би накрая да не са получили задоволителен брой точки. И както теглиш чертата - за толкова писане и спамене, по-добре да раздаваш флаерчета някъде, ще извадиш повече пари. Реално приличните награди в това предизвикателство бяха само три - 40/50 лв, което не е кой знае каква крупна сума.
Аз казах и преди. Използвам си форума, както до сега и си пиша в моите теми. Не ми пречи да отскоча до другите раздели, за да видя какво става. Може пък и да открия интересна тема и да има какво да кажа. Това е идеята на предизвикателството - да размърда малко форума. Като първо такова, ясно беше, че ще има спам и голяма активност. В 2/3 теми, в които писах, получавам известия и чета мненията там. Ако има какво да кажа, пак ще дам мнение, независимо, че няма вече предизвикателство там. И обратното. Автомобили - шофьор съм, но там просто не е моя раздел, не ме интересува и със зор, пак няма какво да кажа.
Като цяло мисля, че много мнения са оценени като полезни (от ИИ, не от нас) в другите раздели. Там също се взимат звезди. Някои може да имат повече звезди без да са били в съответните раздели, без да са създавали тема. Просто мненията им са полезни.

# 647
  • СОФИЯ
Цялостната концепция/реализация или каквото е друго според организиращия/предлагащия, явно ЮЛ, е не ясна, не точна и заблуждава всеки потребител.
Има ли друга тема за обсъждане или тази е единствената? Ако няма, не е добре, ако има моля за линк към нея.
Няма или не следва да има разлика в права и задължения за всеки един потребител. Няма никакво значение в кой период някой е получил такива точки, звезди и пр.

Личното ми мнение е: Здраво надрискване, без осъзнаване и невъзможност БГМАММА да оправи акито, за да се продължи напред.

# 648
Мисля всеки си направи изводите
Кой ще пише повече, кой по-малко Simple Smile

# 649
Аз да попитам - защо като отида на "осребри точки" и ми иска ЕГН? Тов са лични данни и не желая да ги давам във форум. Някой модератор защо не се включи най-накрая и да изясни дали дължим или не данък.

# 650
Ама вече се каза десетки пъти и написа и си четете правилата.
Не, не дължим, но трябва да пуснем декларация за доходи по чл:50( ако ме бъркам), през 2026г.

Ако не искате да си давате данни, не прехвърляте точките и те ще изтекат и това е.

Някои потребители са прехрърлили точките директно отИнсентив, без да дават данни.Опитайте така.

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 14:20 от ДХ3

# 651
Аз да попитам - защо като отида на "осребри точки" и ми иска ЕГН? Тов са лични данни и не желая да ги давам във форум. Някой модератор защо не се включи най-накрая и да изясни дали дължим или не данък.

Аз днеска поне 3 пъти писах, че не се дължи данък, но никой не чете. Чувствам как Април месец 2026 пак ще има неразбрали. Пък недей си Боже да има глобени от НАП, че не са подали ГДД…. какъв вой ще настане, не ми се мисли. И накрая БГ Мамма са ви виновни. Първо си четете общите условия и ако не ви изнася, не давате ЕГН, не прехвърляте точки и не ходите в гората като ви е страх от мечки.

# 652
  • СОФИЯ
Аз чакам нещо подобно да ми се случи от единствения ми профил тук в БГМАММА, ама нъцки.
Ако се случи, ще пиша и тук.

# 653
  • Другата България
А аз мисля да започна да броя колко пъти още ще се иска съдействие на модератор, след като многократно се писа, че модераторите нямат отношение към лоялната програма. Blush
Ти за един данък, чакай, това е само началото. Joy

# 654
  • Mediterraneo
Добре, айде давайте следващото предизвикателство! Точа клавиатурата.

# 655
  • София
Колко ОЩЕ пъти да се обясни и на всеки поименно ли?

# 656
Аз пак да питам , къде са тия звезди  ,за които говорите тук?

# 657
Виждам, че пак имам някакви точки.
700
Сигурно от някаква анкета която ми пратиха.
Иначе участието в определени раздели не ме блазнеше особено, не пиша там.
И сега тия точки има ли срок за прехвърляне?

# 658
Има.
2.4. Всеки един от Печелившите получава своята Награда под формата на BGM точки, видими в своя профил - таб Лоялна програма. Всеки Печеливш трябва да декларира до 23.02.2025 г. изричното си съгласие с настоящите Общи условия, както и да предостави на Организатора своите три имена и Единен граждански номер (ЕГН) или Личен номер на чужденец (ЛНЧ) или рожденна дата и да укаже на коя държава е местно лице за данъчни цели (на Република България или на друга държава). Предвид задълженията на Организатора по ЗДДФЛ, задължително условие за получаване на Наградата е предоставяне на данните по предходното изречение от страна на Печелившия. В случай че даден Печеливш не декларира съгласието си с тези Общи условия и/или не предостави данните, които са необходими на Организатора с оглед изпълнението на задълженията му по ЗДДФЛ, Печелившият губи правото си да получи спечелената от него Награда.
Според цитираното излиза, че тези които си дръпнаха точките през IncentiveAl може да ги загубят, защото не са си дали данните. То и аз съм от тях и сега не ми дава да си подам три имена и ЕГН. Голяма каша. Blush

# 659
Аз пак да питам , къде са тия звезди  ,за които говорите тук?

В профила ви - Лоялна програма - Рейтинг

Общи условия

Активация на акаунт