👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим👈

• 21 192
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
Имам точки и аз, но вече се иска и подпълване на декларация в която има и ЕГН.
Току-що си ги прехвърлих - нищо не ми е искало.

Това и интересно. Имахте ли точки преди? Не ви излезе формата или я отказахте?

# 676
Дева, и от телефона, и от пълната версия, не на всички ги показва с тези камъни. Не знам каква е причината. Може би от браузъра ли, но и при мен не излизат камъни. Ама честно казано, все ми е едно.
На айфона не виждам камъни, на самсунга са налични. И в двата случая гледам през хром.

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 17:07 от Rebel Rebel

# 677
https://m.bg-mamma.com/?topic=1728077.msg49184833#new

Странно как заключена тема се предполага да бъде следена....мда.
Ще си питат хората в модераторската защото няма къде другаде....
Цвъкнат един пост и врътнали пак ключа . Изглежда доста неуважително...но мда...

Та вижте последният пост там от днес.
Чакам да видя развитието с прехвърлянето през Инсентив и неподаването на никакви данни така.

# 678
Дева, и от телефона, и от пълната версия, не на всички ги показва с тези камъни. Не знам каква е причината. Може би от браузъра ли, но и при мен не излизат камъни. Ама честно казано, все ми е едно.
На айфона не виждам камъни, на савкунга са налични. И в двата случая гледам през хром.

Да, с айфон съм, но ползвам техния браузър - Сафари.

# 679
Сумите повечето са дребни наистина, но поне това какви суми раздадоха преди още да има предизвикателства ме навежда на мисълта че просто ще има такива често, а не че не им се дават. Ако не бяха склонни да дават нещо по-съществено, не мисля че щяха да раздадат тия пари по празниците.
Но с това дето раздадоха едва ли не гьотере отначало, изглежда че сума народ реши че все така ще е и все му се "полагат". И сега сърдити как тъй нямат или как тъй не са много.
Но ако както искат някои, напишат някъде ясно твърда "тарифа" за кащво колко точки дават и ги дават със сигурност, това вече наистина ще е хонорар а не игра или предизвикателство.
За полезност - много ясно че всеки смята неговото си мнение за ценно, човещинка... Grinning Определено не е до количество де, това поне дано стана ясно.

# 680
Аз пък след сложен и задълбочен размисъл си прехвърлих точките, не ми искаше данни никакви.
Може би защото влезнах в профила си в инсентив и оттам направо прехвърлих точките-700.
Еми, заради наградата с козметиката така и така ще се излагам как се подава декларация, та...да не съм само с една , така де.
Само едно се чудя, как ще разберат, че се подават истинските ЕГН-та. Аз съм коректна, ама не всички ще бъдат такива. Тогава какво ще засичат се чудя. То би трябвало да искат някаква снимка или знам ли , копие...всеки може да си напише някакви числа. Тогава и декларацията няма да го засече се сетих, ама...
И да кажа, че изядох шокомеда, трябва ми нов, а точките ми са малко , та....нали, не че нещо, ама...да се знае де.

# 681
  • Mediterraneo
Тете, видях поста. И какво сега, ще ми изтеглят обратно прехвърлените в Инсентив точки ли? Аз бутон Осребри не съм натискала Simple Smile

# 682
Можеш и сега да го направиш. Беше ми неактивен бутона, но сега е активен, въпреки че вече съм си прехвърлила точките.

# 683
  • Mediterraneo
Ама аз не искам да го правя. Вече съм си прехвърлила точките. Това ми е интересно- не съм давала никакви лични данни, точките ми са в портфейла в Инсентив, какво ще последва.

# 684
  • Другата България
Много ясно си го написаха “хората“, просто трябва да се прочете.
Но разбира се, далеч по-лесно е да се пита по безброй пъти едно и също, докато има кой да отговаря.
И да, много добре направиха, че заключиха темата, защото тези въпроси един след друг на всяка страница щяха да са там, без да има кой да отговаря. Тук поне търпеливи потребители го правят.
Ето, написано.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1728077.135

Цитат
Напомняме, че играта "Звезден старт на новата година" приключва днес.
Очаквайте в рамките на следващите 5 дни да видите своите точки в профила си, ако сте сред първите 1000 участника с най-много спечелени звезди.

Доходът от Наградите, които всеки един потребител е спечелил от обявените от нас  Предизвикателства (игри), съгласно изискванията Закона за данък върху доходите на физическите лица и съгласно Общите ни условия за съответното предизвикателство, следва да бъдат обложени с данък върху доходите за физическите лица, съгласно Закона за данък върху доходите на физическите лица.

Както лицето, получило Наградата, така и “НЕГ.БГ” АД, като Организатор на съответното Предизвикателство (игра), имат задължение за деклариране на дохода от получената Награда.

Организаторът (в случая “НЕГ.БГ” АД) декларира стойността на предоставената Награда и дължимия данък за нея, като за своя сметка заплаща в НАП декларирания съгласно ЗДДФЛ данък. Моля да обърнете внимание, че в Общите ни условия за предизвикателства е предвидено, дължимият данък да се внася за сметка на “НЕГ.БГ” АД  и той не се удържа от стойността на Наградата.

Лицата, получили Награда от обявените от нас Предизвикателства имат задължение да декларират получената награда и вече платеният от нас данък съгласно ЗДДФЛ в срок до 30-ти Април за предходната година. Това става с Декларация по чл. 50 от ЗДДФЛ.

Подаването на Декларацията може да се осъществи:
1) по електронен път в електронния портал на Националната агенция по приходите (НАП), чрез предварително издаден ПИК от НАП или
2) на място в териториално поделение на НАП, като се попълни Декларацията на хартиен носител.
Прилагане на Служебна бележка към Декларацията не е задължително, както при подаване по електронен път, така и при подаване на хартиен носител в териториалното поделение на НАП.

Моля да имате предвид, че получаването на Награда не е задължително. Можете да се откажете от получаване на Наградата, по начина посочен в Общите условия на съответното Предизвикателство.

“НЕГ.БГ” АД, като администратор на Платформата BG-Mamma, не може да предоставя правни, данъчни и/или счетоводни консултации на своите потребители. За целите на организираните и провеждани от нас предизвикателства на Платформата са публикувани Общи условия, с които всеки потребител може да се запознае и при необходимост да се консултира с личен правен, данъчен и/или счетоводен консултант по въпрос/казус във връзка със съответното Предизвикателство и неговите права и задължения по Общите условия.
Нашите правни, данъчни и счетоводни консултанти нямат ангажимент да съветват и представят становища по възникнали въпроси и казуси от потребителите на Платформата на BG-Mamma.

Аз също си прехвърлих трите лева през Инсентив.
Никакво намерение нямам към момента да ги връщам и да натискам бутон “Осребри“.
И да ги загубя, няма да ми е драма.

# 685
  • София
Тете, видях поста. И какво сега, ще ми изтеглят обратно прехвърлените в Инсентив точки ли? Аз бутон Осребри не съм натискала Simple Smile
Трябва да влезеш в Лоялната програма през профила си, нищо че вече са прехвърлени точките, да натиснеш съответния бутон Осребри и да въведеш данните си - попълва се дали е данъчно задължено лице в България или в друга държава, три имена и ЕГН.
С натискането на бутона се потвърждава и отива в партньорския сайт, където ще пише че се прехвърлят нула точки ( защото те вече са прехвърлени ).

# 686
Ама аз не искам да го правя. Вече съм си прехвърлила точките. Това ми е интересно- не съм давала никакви лични данни, точките ми са в портфейла в Инсентив, какво ще последва.

Изобщо не им вярвам вече!!!
Един път писали до 20.02 че трябвало да прехвърлим.
Сега брисали до края на януари да се дадат данни...
Работана е яко овапцана мен ако питаш..Grinning
НеАм просто нерви аз....Nerd

# 687
Ако е до 20.02 е много - това би означавало, че до тази дата няма да има други предизвикателства. А на мен ми трябват стотина точки, за да закръгля, не мисля да чакам месец за тях.

# 688
Прехвърлих без да дам данни през инсентив. Как мога да ги върна обратно в бг-мамма през телефона?

# 689
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
И аз имам питане, дори с риск да ме замеряте с камъни Grinning.
Четох няколко пъти общите условия, чета дискусиите в темата обаче пак не мога да схвана.
Имам от първоначалните дадени точки 6000, които прехвърлих към IncentivAI LoyaltyHub и натиснах
осребри. Не съм ги използвала, нищо не съм ги правила просто си стоят там. В този случай трябва ли
да подавам данъчна декларация или не? Съжалявам, но наистина се обърках и не схаващам.
Иначе при прехвърлянето не ми поиска нито егн, нито други данни.

Общи условия

Активация на акаунт