🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"Сънят на Ешреф"/"Eşref Rüya"🧿Проекти, партньори и приятели 🧿Тема-22

• 21 391
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Жаки, и още:
От Ergün, гримьора

"Дървото, което ражда плодове, го замерват с камъни.
Много добре познаваме сърцето ви и добрите ви намерения, вие сте толкова
талантлива и толкова добра актриса, че винаги ще има такива, които не могат да го
понесат, такива неща ни
правят по-силни и
ни карат да се изправим на крака, слава богу, че
съществувате и слава богу, че
познавам човек като вас-красива жена с красиво сърце."
-----------
От блогърката Oya Dogan

"Такава е съдбата на успешните и влиятелни жени
: Никой не вижда колко усилено работят.
Колкото повече успяват, толкова повече хора говорят около тях.
Кое е най-лесното нещо?
Да хвърляш кал и да я оставиш да се лепне... Иска ми се да можеш да правиш тази
грозота, когато говориш за мъже
 Но не можете, нали? Защото имате чисто емоционални причини, страхове..."
---------------
От Metin (Оркун)

"Колкото и да е мръсен вашият сектор, внимавайте, ще ви разстроят, ще
ви използват, ще ви изхвърлят, първо имайте нормална професия.
По мое време всеки млад човек, който искаше да стане актьор, чуваше тези думи.
Всъщност това важи завсяка
професия по тези земи с малки изключения,
 колелата им се градят върху това, че служителите и продуцентите
им се чувстват безполезни и променливи
и могат да ги държат отговорни дотолкова, доколкото те се чувстват така.
Именно Айше ми показа, че мога да съществувам свободно в артистичния и професионалния си живот, като се чувствам ценен и блестящ.
Работим заедно от около седем години
и чрез създаването на ID communication, която е може би единствената
компания,управляваща по международни стандарти,тя даде възможност на много от артистите, които днес виждате на сцената, на екрана да продължат артистичния си живот, без да негодуват срещу професията си.
Моята плеймейтка Серенай, която много обичам от началото на кариерата си, ви моля да помислите отново, преди да слушате безпочвени обвинения.Както всички знаем, тази година е обявена за наша "семейна" година.
Вярвам, че едно силно семейство
може да съществува със съвест, морал и свобода чрез личности, които се чувстват силни и ценни.
 Справедлив и свободен семеен ред,в който никой не е бит или убит, може да бъде създаден по следния начин:
Можем да опитаме и това:
 пътят на лъжите, клюките и липсата на любов е опитван многократно.
С любов
Забележка: - Написах го по собствена воля, никой
никога не ме е притискал да го споделя. Просто исках да бъда с жените, които обичам."

Страхотна подкрепа, наистина!!!
Цвети, аз не познавам много актриси, особено пък по имена.
Ако се сетя за някоя ще пиша, а от мъжете искам да го видя заедно с Къванч.
Той също е актьор, който е различен във всяка роля, много изразителен и въздействащ.

Би било страхотно!

# 631
За мъжки партньор аз ще заложа на Биркан Сокуллу

# 632
Аз за жена си избирам Ханде Ерчел
Може заедно и пици да си хапват

# 633
Слагам това само като линк, защото в момента не мога да го визуализирам.
https://www.instagram.com/stories/mustafamertkoc/354188449914723 … =YzY4Zmk3bWhodHEy
От Инстаграм стори на Мустафа Мерт Коч е.
Може и нашичкия да е там.Wink
Редактирам, защото в следващото стори не е показан, нито отбелязан, но ... ние си имаме едно на ум. Wink

Освен, ако не е някъде с Аслъханчето, което би било по-добре. Grinning

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 20:48 от NeZ_9

# 634
Ето го и визуализирано за наблюдателните!

# 635

Запитана от репортери как ще коментира последните събития, Серенай отговаря така:
"Това са толкова странни и немислими неща.
 ID İletişim и аз лично отидохме в съда и тъй като делото е в съда, не искам да казвам нищо.
Срамно е, неразбираемо е.
Това е всичко , нямам какво повече да кажа.

Какво ще кажете за колегите, приятелите и последователите, които ви подкрепят?

„Това е друга тема, истинската тема  е съвсем различна.
 Срещу нас се отправят директни неморални обвинения. Това, което актьорите или хората в индустрията казват и защитават, са две различни неща...
Това са двe напълно различни теми и няма да е правилно да казвам каквото и да било."

Това, което ми направи силно впечатление е тъгата в очите и. Sad

# 636
Горката Серенайка. Наистина изглежда измъчена.

Нося ви и това от Сумие. Не знам как да го кача, а и то трябва да се слуша.
https://www.instagram.com/reel/DEnUcjBh375/?igsh=enA2YnB1OWR3MTFp
Не я знам какво казва, но е съвсем различна и играе. И ми харесва. Браво.
Това само показва, че сценария и режисьора са много важни.

# 637
Гери, ето го от youtube

Switchblade Ceylan скоро започва по ATV!
Режисиран от A. Volkan Kocatürk и написан от Sevgi Yılmaz, сериалът ще разкаже историята на борбата на силна жена на име Ceylan да намери собствената си идентичност и да изгради отново живота си в общество, доминирано от мъже.

има автоматичен превод

# 638
Гери, и на мен ми направи впечатление, че играе, въобще е много различна!
Пожелавам и успех на сериала!

Този скандал в индустрията се разраства, дори на доста места прочетох и името на Чаатай.
Вчера Съветът по конкуренция публикува списък с 21 управленски агенции, нарушили  закона за конкуренцията.  За щастие Engin Aykanat Management не е в този списък.
 Основното обвинение беше, че тези продуцентски компании, актьорски агенции и управляващи компании в индустрията на телевизионните сериали са формирали картели и са злоупотребявали с пазарното си господство в нарушение на правилата на свободния пазар. С други думи, това показва наличието на ред, който пречи на нови играчи на пазара да навлязат в този сектор и напълно елиминира свободната конкуренция.  Във всички телевизии, дигитални платформи като Netflix, Disney, Blutv, Exxen, винаги едни и същи продуцентски компании, подобни субекти, подобни лица, мъже и жени актьори, които са превърнати в марионетки на мениджъра, който управлява актьорските агенции.
Тази тема беше много коментирана в Twitter и нашият скъп Чаатай също падна като съпътстваща жертва, защото феновете на други актьори се възползваха от възможността да кажат, че той също е „лице“, което се  вижда навсякъде, във всички проекти, и  е "наложен" актьор, който не успява и все пак винаги се появява.  Rolling Eyes
Направо не мога да повярвам!!!
 Чаатай отсъстваше от обществената телевизия в продължение на 7 години!!!  Едва миналата година той се появи след "Içerde" от 2017 г., в сериала "Gaddar".
Чудя се защо тези хейтъри продължават да се вглеждат в него.
През този период от 7 години той снима за Netflix и BluTV, където има десетки турски филми и сериали,  със стотици турски актьори. 
Кога успя  да им омръзне?
Това въпреки факта, че мнозина не са го гледали в Netflix и нямат представа за неговия успех.  От тук се вижда и злобата на турците, които просто пренебрегнаха успеха на „Terzi“, „Tam Bir Centilmen“, „Kübra“, „Paper Lives“...
Да кажем, че не са имали достъп до Netflix, но ако наистина искаха, можеха да го намерят в Интернет.
 Откъде са направили заключението, че Чаатай не е успял?  Когато цифрите, официално публикувани от Netflix, ясно показват успеха на неговите международно признати проекти.
Освен това е добре известно, че той не обича да се появява в пресата, за разлика от други, които излагат живота си в мрежите или се показват публично, за да бъдат интервюирани. После се оплакват, че се коментира личният им живот. Neutral Face
Да се ​​надяваме, че ще се хвърли светлина върху случая с нелоялната конкуренция и монопола в развлекателния сектор в Турция и ще имаме възможност да видим сериали и филми със сценарии, които излизат от досегашните шаблони и най-вече, че Чаатай винаги ще има проекти, които да са  възможно най-успешни и ще го  виждаме пак  на екрана.

# 639
Тъжна е Серенай,  вижда се, ...
Толкова е упорита, талантлива, толкова много работи и такава "кал" да и лепнат, нямам думи.
Добре, че са се включили колеги артисти в нейна защита, дано се включат още.

Цвети, затрудни ме!
Всъщност и на мен ми се иска да го видя Чаатай с Къванч, но ни мисля  че ще ги съберат двама "титани", също така ще ми е интересно партньорството му  с Енгин Акюрек.
За жени актриси, нямам идея. По принцип  впечетляват ме повече мъжките образи, незнам защо. 😀

ММК се забавлява, голям купонджия е, дано и нашия е там.

# 640
Всичко тръгва май от тази статия от миналата година
(с гугъл превод)
26.09.2024 00:03 ч
Фуат Угур

Акция на картелизирани компании за телевизионни сериали и агенция за актьори „Мама“.

Най-накрая очакваното се случи.

Инспекторите на Органа за защита на конкуренцията иззеха компютрите и телефоните на много компании, включително производствени компании, дистрибутори и компании за дигитален маркетинг, при едновременни проверки . Набори от въпроси бяха изпратени до всяка от тези компании и те бяха помолени да предоставят пълни и точни отговори. Междувременно бяха поискани и договори, фактури и договори на играчи за всички чуждестранни продажби, направени между 2019 г. и 2024 г. Извършени са операции и срещу агенции за играчи и мениджърски компании . Търсенията бяха направени с помощта на ключови думи на компютри.

Причината за обиските и разследването е, че продуцентските компании, актьорските агенции и управляващите компании в индустрията на телевизионните сериали са обвинени в образуване на картели и злоупотреба с господството си на пазара чрез нарушаване на членове 4 и 6 от Закона за конкуренцията .

Член 4 от закона е озаглавен „Споразумения, съгласувани действия и решения, ограничаващи конкуренцията“ , а член 6 е озаглавен „Злоупотреба с господстващо положение“  . Дори тези заглавия ясно разкриват снимката.

Беше очевидно, че това ще се случи.

Веднага след като прочетох тази новина от писателя на списание Бирсен Алтунташ, направих проучване от Органа за защита на конкуренцията.

Според получените от мен разузнавателни средства документите, информацията и находките, получени в резултат на акциите, се проверяват много внимателно. Все още е във фаза на разследване и разследването не е започнало , но доказателствата изглеждат доста силни и ще имат последствия . Това води до картелизиране и нарушаване на правилата на свободния пазар; С други думи, той сочи съществуването на ред, който пречи на нови играчи на пазара да навлязат в този сектор и напълно елиминира свободната конкуренция .

НЕЗАВИСИМИТЕ ПРОДУЦЕНТИ И СОБСТВЕНИЦИ НА ПРОЕКТИ НЯМАТ ПРАВО НА ЖИВОТ

Включително TRT, ATV, SHOW TV, STAR, KANAL D, NOW TV и др. На всички телевизии, дигитални платформи като Netflix, Tabi, Disney, Blutv, Exxen , винаги едни и същи продуцентски компании, подобни субекти, подобни лица, мъже и жени актьори, които са превърнати в марионетки на „мамите“ в актьорските агенции .

И разбира се, има оборот от милиарди лири.

Тези маркет мейкъри, които не дават право на живот на независими продуценти, продукция на проекти или актьори, които не са под командването на агенцията, са създали такъв тъмен ред, че също така завършват плана си, като наемат "бизнес" с мениджъри, които задръжте ъглите на телевизията и цифровите платформи . Връзката между тях е свързана само с вземане на шапка и даване на шапка . В този смисъл е повече от невъзможно независимите продуценти да накарат проект да бъде приет от телевизия или дигитална платформа. Има почти мафиотска система .

Да приемем, че сте отишли ​​при мениджър на телевизия или дигитална платформа относно проект, сериал и продукции. Представихте своята програма или сериен проект, резюме и сценарии с вашия щателно подготвен файл. Обикновено те дори не си правят труда да погледнат досието ви. Защото очите им са насочени към файловете, идващи от продуцентски компании, с които имат "емоционални" връзки. Те се събират по време на хранене и говорят какво ще правят там , като продуцентската компания изпраща своя файл в съответствие с тези разговори, а телевизионният мениджър представя проекта на изпълнителния съвет на телевизионната компания и гарантира неговото одобрение, като го обяснява подробно. .

ДА ТИ КРАДНЕШ ПРОЕКТА ДОРИ НЕ Е РАБОТА

Ако независимият продуцент или сценарист случайно ги подмине и стигне до шефа, отговорът на мениджъра към нищо неразбиращия шеф е „Господине, това е много неопитен и зле подготвен проект, определено няма да се получи“. Дори да имате най-добрата идея на света, не можете да я подминете. Понякога дори може да срещнете такива събития. Основната идея на вашия проект вече е предадена от този телевизионен ръководител на шефа на любимата му продуцентска компания, с която има връзка. Тогава, следващото нещо, което знаете, вашият сценарий е на телевизионните екрани като сериал със съвсем различно име, с малки промени. Преживели сме стотици примери за подобни кражби и безнравственост в историята на телевизията и все още ги преживяваме.

ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ЕРОТИЧНИ СЦЕНИ ДО КЪРВОКРЕСЕНИЕ; НИЩО НЕ Е ПРОМЕНИНО

От друга страна, с изключение на един или два различни проекта, произведените произведения като цяло са едни и същи.

Всички видове изневяра, токсични връзки, голота, семейната институция, заразена дори с кръвосмешение… Гледам сериала от новия сезон, същите стереотипни теми, момичета и момчета от един струг, еротични сцени на измиване във водите на травертините на Памуккале, актьори да се разхождаш почти гол в ролята на главен лекар и какви ли не глупости. Отново автентични имения на Мардин и Урфа, комедия, представена като живота на истанбулската буржоазия, момичета, които се разхождат полуголи в среди, където преобладават традициите, жизнени момчета... Безброй. Нивото на актьорската игра в тези сериали, които са заснети с евтини и ужасни сценарии, понижаващи с всеки изминал ден качествената скала на публиката, е частично повишено от истинските мъже и жени актьори, които трябва да изберат по необходимост.

ПРЕДПРИЕМАХА ДЕЙСТВИЯ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА КОМПЮТРИТЕ СИ, НО СЕ СРЕЩАХА С ИЗНЕНАДА

Инспекторите на Органа по конкуренцията действително извършиха тези проверки с предизвестие. Добре осведомените мениджъри на продуцентски компании и действащи агенти, които се възползваха от проявената любезност, срещнаха изненада, когато се опитаха да изчистят "вредната" информация в компютрите. Техните компютри вече бяха иззети дистанционно. Винаги съм писал това и продължавам да пиша. Органът за защита на конкуренцията разполага с изключително напреднала технология. Те вече са го доказали във всички разследвания досега, разкривайки дори вътрешната кореспонденция на фирмите.

Въпреки това, както беше посочено, въпросът в момента се разследва. В съответствие с констатациите и получената информация ще започне фазата на разследване и всички компании ще бъдат помолени да се защитят на този етап.

ТРЕТАТА КУПЧИНА ОТ МАФИОТСКАТА СИСТЕМАТИК СА МЕДИИТЕ

Третият крак на тази мафиотска систематика в сектора е в медиите. Някои писатели, репортери и мениджъри в медиите също допринасят за системата, като им дават парчета от останалата торта. Например, основното им задължение е да рекламират безплатно работата на актьорски агенции и продуцентски компании под прикритието на новини или статии. Разбира се, интервюиране на актьорите, участващи в сериала, когато е необходимо.

Актьорските агенции и управляващите дружества са отделна позиция и свят.

МЪКАТА И КОРУПЦИЯТА НА МОЩНАТА „МАМА” НА АКТЬОРСКАТА АГЕНЦИЯ

Има няколко имена, които държат този сектор по-специално и се открояват. Най-могъщата сред тях е онази бизнесдама, която пласира бездарни и некадърни момичета, преоблечени като актриси, като за МАМИ. Например, едно от тези момичета е достатъчно силно, за да направи трети сезон на сериал с почти нула гледания в дигиталните платформи. Той е този, който представи едно от момичетата, че излиза с гей певец и измъкна 5 милиона долара от гаджето бизнесмен на певицата (за да спаси имиджа) .

Тя е пленила много играчи по някакъв начин. Например продуцентската компания иска ли й актьор, но само при условие, че той избере петимата актьори, които има? Накратко, печата пари. Всеки играч, който не й се подчинява, не може да оцелее на пазара. Дори ако някой каже една-две думи срещу нея, тя може да действа достатъчно безразсъдно, за да го изтрие от пазара. Сега, когато органът по конкуренцията нахлува във фирмата й, тя е объркана какво да прави и драска вратите на Министерството на туризма и културата. Говори се дори, че актьорът дори се е молил за застъпничество по този въпрос от известния бизнесмен, чието дете е абортирал. Но бизнесменът даде твърд и ясен отказ с думите : „Не ме забърквайте в това“.

Сега, без да знае какво да прави, тя мислеше дали да отиде в чужбина или не.

Да изчакаме и да видим резултата.

# 641

Добро утро!
Нека да видим какво ще ни донесе днешни ден!
Дано да са добри новини!
Позитивно утвърждение за деня

# 642
Добро утро! Coffee

Да видим днес какви кирливи ризи ще изнесат.
По повод това, че продуцентите покрай главният актьор се договарят да лансират още актьори от агенциите си се сещам за Енгин бей, който направи същото в Гадар. Даже там и двамата главни бяха от агенцията му плюс сестрата на Дахан, че не й помня името, може и други да е имало. Само че аз не виждам нищо лошо в това, нали тия млади актьори трябва да тръгнат отнякъде. Да сигурно има много задкулисие в тази индустрия, ама това е по цял свят. Турците не откриват топлата вода.
Вчера попаднах на една статия, която разкрива една друга страна на монетта на актриси, модели и т.н.
https://blitz.bg/svetski/kholivudska-zvezda-s-shokirashchi-razkr … _news1059235.html

# 643
Здравейте момичета,
Прекрасен ден ви желая,

От Аслихан

# 644
Жаки, със сигурност има и такива случаи, със сигурност има и актьори, които са лансирани
( въпреки, че това е работата на агенцията, нали така), но да се говори за актьори като Серенай, като Чаатай, които са се доказали във времето и то далеч от пределите на Турция, това е безумие!
Да, трябва да се дава път и на младите актьори, съгласна съм, но когато един актьор, който се е утвърдил, е търсен, той какво да направи?
Наистина не разбирам защо е тази ненавист към актьори, които освен всичко друго, прославят Турция!
За мен това е чиста проба завист към хора, които могат да скачат високо!!!

Общи условия

Активация на акаунт