🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"Сънят на Ешреф"/"Eşref Rüya"🧿Проекти, партньори и приятели 🧿Тема-22

• 21 387
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Реално погледнато, работата на мениджърите е точно това, да си лансират клиентите.
Явно повечето го правят с не много чисти методи, но актьорите не са виновни, а те дали изобщо знаят за това е друг въпрос.
Много страшно нещо е завистта.
Наистина, когато доказали се актьори ги вкарват в мръсни игрички и манипулации е меко казано подигравка с труда и таланта им. Защо, когато някой изпъкне, веднага гледат да го смачкат?
Много злоба и завист има в тези среди и актьорите вместо да се съсредоточат в ролите си им се налага да борят със злобата и завистта на другите. За да оцелеят в такива условия, те трябва да са със здрави нерви и психика иначе отиват в небитието. Дано всичко мине и замине, всеки да си вземе поуката и да оставят актьорите да си вършат работата, а не да се занимават с такава помия.

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 12:15 от jackie.

# 646
Привет, момичета!
Серенай и Чаатай са ми любимци и ми е много неприятно да чета такива неща за мойте любимци.
Според мен всичко е от завист, послучай това днес попаднах на това стихче (даже си го шернах на FB страницата ми) и ще го споделя и с вас:
"Много предатели съдбата дава само на силните. На останалите им изпраща лакеи и слуги. И пари.За да си ги купуват.
Ако си отгледаш достатъчно врагове и се сдобиеш с достатъчно предатели, ще си спокоен, че е станал човек от теб.
Само клоуните и коминочистачите са всеобщи любимци.
Но това е професия, не характер."

Хубав ден и от мен!

# 647
Браво на Серенай!
Не се крие от хората, напротив, показва се с вдигната глава!

Серенай на премиерата на "Хора,места, обекти "
-------
Айше Баръм също не се крие

Мениджър Ayşe Barım: Това са
клевети. Ние сме обект на нападение.
В момента тече съдебен процес.

-------
Слава Богу срещу Чаатай няма нищо друго, освен грозни постове в Х от някои  турци.
Аслъханчето и тя започна да пуска загадъчни сторита! Wink

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 15:27 от NeZ_9

# 648
Браво на Серенай!
Няма от какво да се крие!

Намерих превод на трейлъра на сериала на Сюмейето
Мълчаливата Джейлан
https://www.instagram.com/p/DEpT1y9Cmz8/

# 649
От Хазал

# 650
Добро утро! Coffee

Сега около скандала с монопола в Дизи сектора, всичко се насочило натам и други новини не виждам.
Да видим докъде ще стигне всичко това. Сега се твърди, че въпросната Айше ги държи играчите с компромати.
Сериал в сериал ли гледаме или....а бе кофти работа!

Я да си сложа двама красавци за настроение и пожелание за хубав ден

# 651
Добро утро!

И вчерашния ден отмина без новини за "Eşref Rüya".
Някъде четох, че окончателния каст трябва да завърши до 20.01.
Честно казано, това бавно темпо много ме притеснява...
Esref Riya: Приказка за любовта
предателството и изкуплението

Хвърлиха бомбата и ни оставиха да чакаме!
И понеже днес е световния ден на
"Благодаря",  искам отново да ви благодаря, че сте тук и, че сте такива каквито сте!
Благодаря ви, приятелки!
Една голяма прегръдка от нашия любимец Яманчи!

Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

# 652
11 Януари- Ден на думата БЛАГОДАРЯ.
Не е нужен специален ден, за да благодарим.
Но днес е хубав повод да кажем едно сърдечно БЛАГОДАРЯ на семейството,
на приятели, колеги, на всеки, който е направил нещо хубаво за нас.
И на вас, приятелки, БЛАГОДАРЯ!

# 653
Тъкмо казах, че няма новини и ето, появи се новина. Wink

Приготовленията за дългоочаквания сериал по Канал  D, с участието на Чаатай Улусой- "Eșref Rüya", продължават с пълна сила.
Сериалът ще представи историята на Ешреф,  който царува в света на престъпността.
В сериала, който ще бъде заснет от Tims&B за KanalD, участват: Cağatay Ulusoy (Ешреф), Demet Özdemir
(Нисан), Büșra Develi (Чигдем)
Necip Memili (Гюрдал), Görkem Sevindik (Девран) Ahmet Rifat Șungar (Фарук), Deniz Hamzaoğlu(Müslüm) и Kaan Turgut (Sungur)
 Ceren Benderlioğlu също се присъедини към актьорския състав, Тя ще играе ролята на Irmak.
Irmak е сестрата на Gürdal,която работи като управител на хотел.
От Бирсен

# 654
Поздрав за всеки, който има да каже на някокого - Благодаря!

# 655
Благодаря, Жаки! Hug
Нека да видим коя е Ceren Benderlioğlu
Родена е през 1983 г. в Истанбул.
Учи в катедрата по радио и телевизия в университета Trakya. Актрисата, която се интересува от актьорско майсторство още от ученическите си години, има първия си опит в сериала "Aslı ile Kerem" през 2002 г. Актрисата, чиято звезда изгрява със сериала "Ekmek Teknesi", в който се снима през същата година.
В продължение на 5 години работи като режисьор на актьорски състав в агенцията за актьорски състав Tümay Özokur и играе малки роли.
На 6 юли 2010 г. се омъжва за Емир Бендерлиоглу, който е актьор като нея.
Участва също в продукции като "Kertenkele", "Sudan Reasons", "Extended Family", "Melekler Korusun", "Adanalı", "Cam Kırıkları", "Bez Bebek", "Doctors", "Kırık Kanatlar".

Самата тя е споделила новината на Инстаграм стори

# 656
Ооо трябваха им жени. Ама тази не ми изглежда да е от водещите. Сигурно ще е като онази он Гадар, чието име беше с Ш, очевидно не съм го запомнила и много ме дразнеше като персонаж.

Аз тъкмо щях да кажа, че от тази тишина и хората си измислят новини. В Х обсъждаха как снимките на Аслихан били потвърждение за връзката им. Имаше препратки към филма на Чаатай с птицата. Той ги бил снимал тези кадри и тн.

# 657
Брей, тази актриса колко по-млада изглежда за годините си.
Естественото си е естествено! Не е като да се напълниш с ботокс и хиалурон.
Все се чудя на някои, които зорлем се правят на състарени.

Гери, много ще съм доволна, ако е така за Чачо и Аслиханче!
Има логика в препратката към филма....а, дано, пу-пу!

# 658

Замислих се кой беше този, чиято сестра ще играе Джерен Бендерлиолу.

А Катето от Градинката на Демет е направила страхотен указател, който ми позволи да ви покажа.
Pushpin Заглавие: Eşref Rüya
Paperclip Подзаглавие: Една любов, едно наказание!
Pencil Сценарист: Етем Йозъшък
Moneybag Продуцент: Tims&B (Тимур Савджъ и Бурак Саяшар)
Movie Camera Режисьор: Улуч Байрактар
Tv Телевизионен канал: Kanal D
Sign Clapper Начало на снимките: в края на януари 2025 г.
Date Евентуален ден на излъчване: вторник/ събота

Герои и актьори:

Sunglasses Ешреф (Чаатай Улусой) - лидер на престъпна организация, смел, силен, богат, имащ всичко, което пожелае, но е пленник на любов, чието име дори не знае. Ешреф е видял това момиче веднъж, преди години и го е нарекъл Рюя (Сън).

Microphone Нисан (Демет Йоздемир) - музикантка (част от група), която кара сърцето на Ешреф да затупти за първи път след Рюя (те всъщност са едно и също лице). Нисан ще донесе различна перспектива за Ешреф, така че той да се изправи срещу миналото си и да спечели вътрешната си война. Нисан обаче ще бъде информатор на комисар Чийдем.

People Two Men Holding Hands Гюрдал (Наджип Мемили) - най-близкият приятел на Ешреф.

Misc Gun Девран Янък (Гьоркем Севиндик) - конкурент на Ешреф за мястото на подземния бос Якуп баба.

People Cop Чийдем (Бюшра Девели) - полицейски комисар, обсебена от идеята да арестува Ешреф, за което ще използва Нисан като информатор.

Wear Mortar Board Фарук (Ахмет Ръфат Шунгар) - по прякор "Професора", приятел на Ешреф от затвора, единственият с университетско образование.

Animal Wolf Мюслюм (Дениз Хамзаоулу) - познат на Ешреф от затвора, смел кюрд.

Hotel Ърмак (Джерен Бендерлиолу) - управител на хотел и сестра на Гюрдал

Misc Performing Arts Сунгур (Каан Тургут) - присъединява към "Сираците" благодарение на Девран, когото среща в затвора.

Sign Spades Якуп Баба (?) - подземен бос[
         Благодарим ти,  Кате! Hug
Според мен това със сторитата на Аслъхан са нечии фантазии.
Което не пречи да са заедно и Чаатай да ги е снимал. Wink

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 12:27 от NeZ_9

# 659
Еее Нези, веднага ни попари!
Остави ни малко в красивата картина, която е в главите ни!

Общи условия

Активация на акаунт