🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"Сънят на Ешреф"/"Eşref Rüya"🧿Проекти, партньори и приятели 🧿Тема-22

• 21 386
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте момичета,

"Най-важната молитва на света се състои само от две думи: "Благодаря ти!".

Екхарт Толе
Благодаря ви, че ви има!

Аз много се надявам да са заедно Аслиханче и Чачо, постоянно го повтарям не искам да е сам....

Щастлив и усмихнат ден,

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 12:55 от nanni_123

# 661
Е, интересен указател! Браво на момичето!
Ново попълнение, местата се запълват ще я видим и тази дама.

Благодаря ви, момичета!
Аз съм благодарна всеки ден, не само днес!

Щастлива, пълноценна и смислена събота!

# 662
Хазал за първи път ще участва с мъжа си в един проект.
Името на сериала, който ще се снима в партньорство с 25 Films и Ali Atay, е „8. Family”… В поредицата от 8 епизода, чието действие ще се развива в Истанбул през февруари, най-богатият в света “8th. Колоритната история на семейството му ще бъде обсъдена с хумор. Халук Билгинер ще изиграе бащата на семейството в сериала. 📌 #AliAtay , #SerkanKeskin , #ÇağlarÇorumlu , #HazalKaya и #MehmetÖzgür ще играят децата на семейството. Така Али Атай за първи път ще застане пред камера със съпругата си.

# 663
Браво на Хазал!
И тя е от тези, които не спират да работят, а има и семейство и две малки деца!
Смятам, че за Чаатай беше изключителна привилегия да си партнира точно с нея в първата си роля!
Със сигурност е научил много от нея!

# 664
Ново от Ебру
Виена

Скрит текст:

# 665
# 666
Тази снимка ми попадна, май не сте я слагали.
Преди две минути са я сложили.
Изглежда това е актьорският състав до момента

# 667
Имам странно чувство. В мрежата се говори само за некоректни мениджъри, поръчка на конкретни актриси и други нередни актриси. За реално свършена работа май в момента не се говори.
Единственото ми желание е да почнат да снимат и поне папарашко снимка да излезе. Да почнем наистина да се чудим, а не да си измисляме и да искаме.

Скрит текст:
Днес освен цялото тичане по задачи и навъртяни километри, с моя мъж имаме годишнина от запознанството ни.
Ако бях забременяла при първата ни среща, като в турски сериал, детето щеше да е най-малкото абитуриент.
Абе важното е да сме живи и здрави. Това е редовната ми реплика.

# 668
Имам странно чувство. В мрежата се говори само за некоректни мениджъри, поръчка на конкретни актриси и други нередни актриси. За реално свършена работа май в момента не се говори.
Единственото ми желание е да почнат да снимат и поне папарашко снимка да излезе. Да почнем наистина да се чудим, а не да си измисляме и да искаме.

Скрит текст:
Днес освен цялото тичане по задачи и навъртяни километри, с моя мъж имаме годишнина от запознанството ни.
Ако бях забременяла при първата ни среща, като в турски сериал, детето щеше да е най-малкото абитуриент.
Абе важното е да сме живи и здрави. Това е редовната ми реплика.
Честита годишнина, Гери!
Желая Ви много любов, разбирателство и усмивки!

# 669
Честита годишнина, Гери!

Както казват турците: Да остареете на една възглавница!

# 670
Честита годишнина, Гери!

Както казват турците: Да остареете на една възглавница!

Благодаря на всички!
Само не знам това поздрав ли е или проклятие. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 671
Добро утро!

Чудя се колко епизода ще има "Eşref Rüya", ако снимките започнат в края на месеца.  Кастингът продължава, защото актьорският състав все още не е финализиран и някои казват, не знам от какви източници, че ще приключи на 20 януари, след което ще започнат снимките.  Това означава, че ще излъчат  първия епизод  едва през февруари.  Какво да кажа, много мина, малко остана...
 Надявам се, че последните скандали няма да повлияят на кастинга и снимките. Все повече гласове сред актьорите се чуват и имат смелостта да разкажат как са били отстранени от кастинга в последния момент, след като вече са били избрани, и заменени с други актьори, без никакво обяснение. Ще има голямо земетресение в развлекателния сектор или може би този скандал с монопола на определени агенции ще бъде потулен и потушен, защото по средата има много финансови интереси.
 В крайна сметка ние просто искаме да видим Чаатай на екрана възможно най-скоро и да не се влияем от случващото се.

Гери, честита ви годишнина! Hug

Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня!

# 672
Добро утро! Coffee

Дори и да се потули скандала, петното си остава.
И до ден днешен се помни потулването на доказателствата на многото известни актьори, които бяха свързани с наркотиците и не бяха наказани.
А и по принцип се вижда как постепенно намаляват хубавите сериали, в повечето случаи са посредствени продукции. Аз нямам спомен откога не съм гледала сериал, който да ме залепи на екрана. Може би само "Семейство", донякъде ме залепи, но нищо друго.

„Гюрдал“ и неговата сестра управител на хотел „Ирмак“

# 673
 Аз не следя много сериали и затова не мога да се изкажа компетентно.
Според мен има известно пресищане в този сектор.
Толкова много сериали се правят,че е нормално да са се изчерпали откъм идеи и оригинални сценарии. Дано не се случи и с нашия сериал!
 Нормално е и да го има  момента на "изхабеното лице", когато популярни личности са постоянно пред очите на хората.
Колкото и да ги обичат хората в един момент и те омръзват.
В това отношение разбирам Чаатай, а и Енгин бей.
Може би е съвсем умишлено.
При нас днес е снежна приказка!
(само да не завърши със спиране на тока)

От Инстаграм стори на сценариста Ethem Özışık

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 10:22 от NeZ_9

# 674
В Туитър попаднах на най-известните му сериали на този сценарист, които са с много добри отзиви.

Този последния "Организация" го дават и в момента... в неделя. По рейтинг е на 1-во място.
И за двата сериала ли ще пише или е напуснал другия?

Общи условия

Активация на акаунт