🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"Сънят на Ешреф"/"Eşref Rüya"🧿Проекти, партньори и приятели 🧿Тема-22

• 21 382
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро! 🙂
Палачинки.
Кафе.
Легло.
Мързелуване.
Просто неделя.
Нези, страхотни снимки си ни донесла. 
Ако аз съм сред такава красота,  бих си направила снежен човек и бой със снежни топки. 😀
За нашия сериал "Ешреф Рюя" се надявам, че всичко ще е ок. Знаем, че Енгин бей  добре изпипва  работите относно проектите на Чаатай.
Да се надяваме и на добър рейтинг, за мен началото е много важно. Не мисля, че ще е много серии, колкото до актьорския състав  те почват с някакъв състав актьори и после едни излизат други влизат. В началото не ги обяват всичките, при "Gaddar " как беше с влизането на Бусе, Ибрахим и т.н
Аз  гледам "Черно сърце ", в началото този сериал буквално ме залепи за екрана, толкоз
много да ми хареса,  след определен брой серии  нещо пак си го подкараха типичните турски сюжети - бой, отвличане ...

Хубав ден!

# 676
Ели, наистина е много красиво! Истинска зима!

Жаки, не знам...
Може би ще пише и за двата сериала.
Междувременно разбрах, че музикантът Atakan Ilgazdağ, този, за който винаги писах вчера, че ще  композира саундтрака на сериала "Eșref Rüya", е  композирал и музиката за сериалите: „Söz“, „Maraşlı“, „Teşkilat“, „Bambaşka biri“, „Uzak şehir“ и др.  От това, което разбрах, той е любимият композитор на продуцентската къща "TIMS&B Productions", тъй като Ay Yapım работи най-много с Toygar Işıklı.
 Atakan Ilgazdağ получи наградата "Altın Kelebek" за саундтрака на сериала "Söz" и да се надяваме, че той ще направи също толкова добър музикален фон за "Eșref Rüya".

# 677
Това са сериалите и на сценариста.
Може би продуцентите си работят с определени екипи.

Нези, голяма красота е при теб!

# 678
Нови твърдения за "Еşref Rüya "в Х
"Esref Rйya" се очертава да бъде една от амбициозните продукции на сезона със
своя завладяващ сценарий и звезден
актьорски състав. Премиерната дата на
дългоочаквания сериал ще бъде обявена
в следващите няколко дни. Първият
промоционален трейлър трябва да
бъде пуснат скоро.

Дано!

# 679
Sümeyye Aydoğan от снимките на плаката на сериала Sustalı Ceylan💫

Малко ми е смешна с тая забрадка.

# 680
Здравейте момичета,
Едно кафенце в този снежен ден,

Нези,
 Много е красиво при теб Simple Smile
Гери,
Честита годишнина, да остареете на една възглавница, както казват в турските сериали Simple Smile

# 681
Здравейте, момичета,

Благодаря за пожеланията. Не беше целта.
Преди близо 20 години мъжът ми ме води да гледаме Кинг Конг, за един свети Валентин. 3 часа загубени от живота ми. Снощи беше една идея по-интересно. Исках да кажа, че успях да ви изчета.

Нези, наваляло е толкова много сняг. Приказно е. Ходя като пингвин, но пак ми харесва.

Напомняне за всички. Да не забравите топлите дрехи и шапките.

# 682
Ох, Гери, разсмя ме!
A, ние, тука ти пожелаваме една възглавница.Grinning
И на мен ми харесва, само ток да има!
До сега с мъжа ми ринахме сняг, за да извадим колата.
Отдавна не бях премръзвала така. Fearful
Но пак ми харесва!

Други новини: Вчера в мрежите беше пусната друга новина от онлайн медиите, според която къщите на някои турски знаменитости са пострадали при пожарите в Лос Анджелис, Калифорния. Чаатай също се споменава тук, в допълнение към Кенан Имирзалъоглу, Толгахан Сайъшман, Серенай Саръкая, Берен Саат и Кенан Догулу и патрона на футболния отбор Галатасарай Али Коч. Пожарите, които избухнаха тази седмица в Калифорния на площ от десетки хиляди хектари, все още не са напълно локализирани, повече от 5000 сгради са повредени или напълно неизползваеми, като досега щетите се оценяват на 57 милиарда долара.

Изобщо обаче не съм сигурна, че споменатите по-горе имат къщи там.
Особено пък Чаатай. Rolling Eyes

# 683
Шифанурка

# 684
Сумие

Трудно ми е да я възприема със забрадка. Grinning
И последното развитие около Серенай

Дано се докаже, че всичко е лъжа и клевета!

# 685
Преди време някъде четох, че Чаатай има къща в Santa Monika, Los Angeles и бизнес със студени чайове имал там с някакъв аркадаш. Колко вярно, колко не, незнам.

Сюмието и аз не мога да я възприема със забрадка, направо се разсмях като я видях.
А, този пръстен ми прилича да е златен със
цикламен  камък, сигурно е подарък, щом ни го показва.

Много е готина и Шифанур! Красотичка е тя!

За Серенай се надявам всичко това да се окаже една голяма лъжа и по-бързо да приключи този кошмар за нея.

# 686
От Туитър

График на канал Canal D за този сезон:
Понеделник - Далечният град
Сряда - Моята майка Анкара
Четвъртък - Перлени мъниста
Петък - Улиците
Ешрефа ще бъде показан във вторник или събота, тъй като в неделя дават Организацията на същата продуцентска компания.
Сериалите във вторник: Историята на една нощ - Бахар - Султан Мохамед
Сериалите в събота: Религията на душата - Планината на сърцето
Въпреки че конкуренцията е слаба в събота, бизнесът рядко успява, защото е празник и малко хора го следват.
Сериали има и дори вторник да е претъпкан и публиката за сериали да е постоянна, има възможност успехът му да е по-голям.

# 687
Добро утро!
Нова седмица-нов късмет!

Ако има липсващи парчета от пъзела, нека скоро да се запълнят!
Сега се приготвям за урок, по-късно ще пиша повече.
Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

# 688
Добро утро!☕️

Успешна нова седмица!❤️

# 689
Добро утро! Coffee

Чачо пак е 12-ти при турците в ИМДБ

Общи условия

Активация на акаунт