Най-добрата ми омъжена приятелка има мъж за секс

• 9 046
  • 166
  •   1
Отговори
# 30
Не бих се чувствала ок в такава ситуация и съответно бих се отдръпнала.
Първоначално ще опитам да оправя нещата, но ако няма полза, не бих продължила това приятелство. Не е моето да участвам в такива схеми. На съпруга също не бих казала.

# 31
Никой не е искал от авторката да е параван. Тя сама си подозира, че любовникът е в съседната стая, а може просто на приятелката да й е втръснало да спи в една стая с авторката като петокласнички, че и на едно легло, както се казва в първия пост. Ще му се не знае и любовника бе - цял ден зает, а вечер спи в хотела - ами оная ми ти изглеждаща като 25 годишна с трите деца къде е? И от две години знае авторката, обсъждат си спокойно любовника отвсякъде, преди една година спала в отделна стая с приятелката и така всеки месец оттогава (всеки месец на спа!) и чак сега една тема тук я бъзнала и тя внезапно се възмутила, че е параван. Онова ако не е било пързалка, това тук вече е.

# 32
Всеки месец на СПА, по 500 лева отгоре не биха ги бутнали и двете, ама спят в една стая. А мъжът на авторката къде е по това време.
И от къде знаеш, че го води в семейното жилище, след като така старателно го крие от теб в хотела? И той седи и дебне отвън в колата, докато вие си до пиете питието в лоби бара? И защо ще го крие, след като знаеш кой е, че даже и жена му знаеш коя е?
Завиждаш ли?

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 20:39 от Прекрасная Василиса

# 33
Авторке, хубаво си принципна, ама гледай принципите да си ги налагаш на своя си живот.
Всяка жабка да си знае гьола, всеки да си гледа собственото канче.
Все пак нали уж ти е най-добрата приятелка.
Повярвай ми, ако му кажеш, няма да ти е най-добра приятелка.
Не се навирай там където нямаш работа.
А и тя ти е приятелка, не той.

И аз имам две такива И през ум не ми е минавало да ходя да кажа на мъжовете им. Нито пък да пускам тема във форум, щото видиш ли не мога елементарно решение да взема. То и не е имало казус за мен.
Аз принципи имам и не одобрявам, но не ги и съдя. И съм им го казвала, но те ме познават достатъчно добре и знаят, че няма да ги изпортя. В чужди чаршафи нямам работа. Те носят отговорност за действията си, не аз.
Вече ако на моя приятелка и изневеряват, тогава може би ще се замисля. Защото ми е близка.

# 34
Нямаш нужда от такъв човек в обкръжението си.
Дистанцирай се.

# 35
Скрит текст:
Ако ти откажеш да ходиш с приятелката си на СПА, тя няма ли да отиде с любовника? Не мисля, че си параван, тя отива, за да си правите компания по цял ден. А екстрата е любовник нощем, което няма да се промени, ако ти не отидеш с нея.
Но ако се чувстваш зле по някаква причина, се откажи от тези почивки. На мен ми се струва, че тогава ти ще си наказана, без да имаш каквато и да е вина. А всичко друго ще си продължи - както с теб, така и без теб.
Сигурно ще намери начин да ходи с него на почивка или да се виждат, както споделих виждат се и в нашия град. Проблемът е, че не се чувствам зле на почивките, отмарям си, откъсвам се от работа, ежедневие, както винаги до сега, но участието, макар и непряко в такава авантюра не ми е приятно и ме отблъсква.

Скрит текст:
Мен ме учудва, че "най-добрата" ти приятелка не ти е споделила за мъжа за секс. Е, какви са тия приятелки... 🫤
Как така не ми е споделила? Знам за цялата им връзка.

Скрит текст:
Всъщност, никога не съм разбирала връзките от разстояние.
Може, всъщност да са се разбрали и да си хойкат и двамата.
Да, тогава грам не е моя работа.
Аз също не разбирам връзките от разстояние, но са факт. Не са се разбирали да си хойкат, когато са заедно си изглеждат като влюбена двойка и по нищо не личи, че имат проблеми.

Скрит текст:
И в другата тема го казах, важи и за тази - не е твоя работа.
Защо се чувстваш, като
параван? Дали с теб или без теб, явно нещата се движат в посоката, желана от приятелката.

ПП Дано и в твоя профил/мнения, няма детайли, както в другия от съседната тема.
Чувствам се като параван, защото казва на мъжа си - отивам с Нала на СПА, но в същото време му изневерява.

Скрит текст:
Параван? Можеш ли да докажеш това, което твърдиш, тя ли иска от теб да я покриваш или ти си въобразяваш, че от теб зависи всичко и трябва да си мълчиш пред хората и мъжа ѝ, без въобще някой да те е питал?

Случвало се е да покривам някой и друг подарък. Последно беше една Фурла. Разбрах, че съм я "подарила" постфактум. Simple Smile

Скрит текст:
Даже не знаеш със сигурност, че любовникът е бил на спа-то. Просто тя е искала да е в друга стая и толкова, цялото време си е прекарвала с теб, ти него никога не си го виждала там, но веднага си заключила, че си параван.
Параван за кого? Щом мъжът ѝ е в чужбина, от кого да се крие приятелката ти? Simple Smile
И на мен това ми направи впечатление – не си го видяла, през цялото дреме сте били двете, но си подозрителна, защото приятелката ти иска да спи в друга стая. Може да хъркаш и затова...
Много ме развеселихте с хъркането. Даже отидох да питам ММ дали хъркам и се оказа, че съм хъркала някога, когато съм била със запушен нос и болна (може да пусна нова тема -  как да не хъркаме на мъжете и приятелките си при респираторни заболявания). Joy
С приятелката в тази една година сме ходили и на други дестинации и сме били в една стая. Ситуацията е аз знам, че е с него в една стая, тя знае, че аз знам. Но не го коментираме.

Скрит текст:
Със сигурност е бил в другата стая, но и в тази и в другата тема ми прави впечатление, че питащите "приятелки" трудно могат да бъдат наречени с това име. Даже не си спомням да съм имала някакви дилеми по въпроса в сходна ситуация и то е защото желанията и щастието на приятелката ми са ми били водещи  и нито за момент не ми е хрумвало, че има опция да  отварям очите на мъжа и.
На мен приятелките ми са ценни, а не мъжете им.

Това е много релевантен коментар, аз също искам най-доброто за приятелката си, но имам и морални противоречия. Не знам и дали тази ситуация е най-добрата за нея. Сега ще последва коментар, че щом тя е преценила така, значи е, но все пак ...

Скрит текст:
Никой не е искал от авторката да е параван. Тя сама си подозира, че любовникът е в съседната стая, а може просто на приятелката да й е втръснало да спи в една стая с авторката като петокласнички, че и на едно легло, както се казва в първия пост. Ще му се не знае и любовника бе - цял ден зает, а вечер спи в хотела - ами оная ми ти изглеждаща като 25 годишна с трите деца къде е? И от две години знае авторката, обсъждат си спокойно любовника отвсякъде, преди една година спала в отделна стая с приятелката и така всеки месец оттогава (всеки месец на спа!) и чак сега една тема тук я бъзнала и тя внезапно се възмутила, че е параван. Онова ако не е било пързалка, това тук вече е.

Никой не е искал да съм параван, аз сама се усещам в ситуациите с подаръците. Simple Smile Както написах по-горе - ходим и на други почивки и сме в една стая, двете се познаваме много добре. Тя не иска да ме натоварва точно кой и защо ще е при нея, но аз съм наясно, че той идва. За жената на любовника - не знам, до ден днешен е мистерия за мен как не го е хванала, как не се е усъмнила в хубостника си... Знам, че когато идва в нашия град лъже, че е командировка. Предполагам, че когато сме на СПА е същото, но купонясва другаде до 00-01 часа. Може и да знае за подвизите, но да си мълчи и да си пази семейството.

Скрит текст:
Всеки месец на СПА, по 500 лева отгоре не биха ги бутнали и двете, ама спят в една стая. А мъжът на авторката къде е по това време.

500-те лева и спато всеки месец, които възпалиха много съфорумки са закръглени цифри. Не виждам защо да не спим в една стая, дори да можем да си позволим две. Ходим с ваучери, много хотели изпращат оферти с големи отстъпки за редовни клиенти. И двете сме от нормална работническа класа, ние работим, мъжете ни работят.

Скрит текст:
И от къде знаеш, че го води в семейното жилище, след като така старателно го крие от теб в хотела? И той седи и дебне отвън в колата, докато вие си до пиете питието в лоби бара? И защо ще го крие, след като знаеш кой е, че даже и жена му знаеш коя е?
Завиждаш ли?
Знам, че го води в семейното й жилище, защото сме го коментирали. Защо не ни запознава в хотела -  не знам, сигурно ще го адресирам някога. Relieved За кое да завидя? Simple Smile

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 12:17 от Анонимен

# 36
Ти не участваш в тази авантюра! Нито пряко, нито непряко. Никак.

# 37
  • Варна
Много принципните са се заявили като такива и:
или приятелката ти ще крие от теб, точно тези си преживявания (защото много държи на теб и приятелството ви)
или в момента, в който си послужила за параван и си разбрала (да речем с Фурлата) се дистанцираш.
Не си го направила, т.е. дала си мълчаливо съгласие/одобрение. Оттук насетне, ммм когато е заедно с мъжа си, не се присъединявай, че поне да не му "плюеш" в лицето. Ама умряла работа, ще си карате така, де.

# 38
Приятелката по никакъв начин не те задължава с нищо, не те е молила да си параван. Дори те е освободила от тежестта да знаеш, че е с него в съседната стая, след като не ти го е казала. А ти защо след две години чак реши да разсъждаваш по въпроса? Досега не е било проблем, а сега някаква тема във форум изведнъж те извиси морално.

# 39
Приятелката по никакъв начин не те задължава с нищо, не те е молила да си параван. Дори те е освободила от тежестта да знаеш, че е с него в съседната стая, след като не ти го е казала. А ти защо след две години чак реши да разсъждаваш по въпроса? Досега не е било проблем, а сега някаква тема във форум изведнъж те извиси морално.

Кой е казал, че сега започвам да разсъждавам по въпроса? Трябва всяка моя мисъл да я отразявам като тема във форума ли? Участвала съм във форума по други въпроси, които са ме интересували повече в конкретния етап от живота ми. Не се чувствам морално извисена, пускайки тази тема или четейки друга, напротив.
Ако смяташ, че темата ми по някакъв начин нарушава правилата или твоето лично спокойствие, просто я репортни.

# 40
Стигам до заключението, че сте приятелки с ползи! Ти го играеш параван, за да си изневерява тя на воля и същевременно се възползваш от компанията й за СПА и т.н. Никакви принципи не виждам тука. Даже ми става все по-гнусно.

# 41
Ти не участваш в тази авантюра! Нито пряко, нито непряко. Никак.
Може би и се иска да участва Joy
Може е хвърлила око на мъжа и.

# 42
Ами две години знаеш и коментираш ситуацията, приятелката очевидно и съвсем логично си мисли, че си ок. Сега изведнъж се оказва, че не ти е добре, но не го казваш на нея, а решаваш да я разнесеш пред непознати. Защо да смятам, че темата не е по правилата или е обидна? Просто е много нелогична. Другата тема поне беше пусната в състояние на шок, а тук - две години водата си тече и изведнъж - ама как така.

# 43
Абе вие ваш живот нямате ли си, че само се чудите как да се набъркате в чуждия?
Кой с кого си ляга си е само негова работа.
Да дойде някоя "приятелка" на мен да ми дава акъл кой ще е между краката ми! Така ще я наредя, че тесен ще й се види света!

# 44
  • Поморие
Почти същото ми се е случвало като на авторката . И през ум не ми е минавало да разказвам на мъжа и, а и той не и беше верен.
Възприемала съм го, че е щастлива с този човек, а времето ще покаже какво ще стане.  Разделиха се с любимия, но тя много го обичаше.
Мъжът и я остави заради друга между впрочем. Сега от близо 20 години е щастливо обвързана с друг човек, вече е баба.
Ако приятелка разбера, че изневерява на мъжа/партньора си и то добра приятелка, от която лошо не съм видяла, ще си замълча, защото интригите не са в стила ми, а и не е хубаво да се забъркваме с подобни такива.
По-трудно е когато разбереш, че изневеряват на човек, на когото държиш. Тогава вече не знам как се постъпва.

Общи условия

Активация на акаунт