Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VIII тема

• 69 428
  • 841
  •   1
Отговори
# 660
Днес сутринта успях да поръчам тази копринена риза, че и до магазин. Има ли някой отзиви? Дано си отговаря на номера, че бая време я дебнах и днес към 7:30 се появиха 3 размера налични,  та си пуснах моя.

# 661
Днес сутринта успях да поръчам тази копринена риза, че и до магазин. Има ли някой отзиви? Дано си отговаря на номера, че бая време я дебнах и днес към 7:30 се появиха 3 размера налични,  та си пуснах моя.

Може ли линк към тази риза, за да я разгледам? 🤗

# 662
# 663
Да похваля тази рокля - прекрасна е! Материя пада тежко. Поръчах  по-голям номер - L, M-ка изтървах. Но мисля, че М-ка нямаше да ми стане в бюста, а съм с чашка В.

# 664

Момичета, някоя от вас да има тази рокля? Ако можете да ми кажете каква е дължината на размер ХС? Благодаря!!! ❤

# 665

Момичета, някоя от вас да има тази рокля? Ако можете да ми кажете каква е дължината на размер ХС? Благодаря!!! ❤

Аз съм 1,60 и имам хс - стига ми до глезените точно.

# 666
  • Някъде там
Здравейте, имате ли наблюдения по кое време от денонощието се появавят изчерпани номера или е възможно по всяко време?

По всяко време е възможно. Аз всеки ден ставам към 5 ч. и на зимното намаление редовно хващах какво си бях набелязала.

Както са написали, по всяко време, но се изчерпват светкавично, така че трябва да се действа бързо. От сегашните намаления успях да поръчам част от нещата, които исках.

В момента следя няколко рокли, надявам се да успея да си ги поръчам.
Пристигнаха и на живо изглеждат много добре. Късите пола-панталонки, стоят много добре. Нуждаят се от съвсем леко стесняване. Бодито и минискорта са в размер S.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 08 юли 2025, 14:06 от Искрица

# 667
Днес купих малко дрешки от Зара-та в Парадайс и като се прибрах, видях че са ми таксували някакви тениски, каквито не съм взимала. Flushed

На някой случвало ли му се е как се е оправил..?

# 668
Днес купих малко дрешки от Зара-та в Парадайс и като се прибрах, видях че са ми таксували някакви тениски, каквито не съм взимала. Flushed

На някой случвало ли му се е как се е оправил..?
много неприятно, освен да се върнете и да обясните какво е станало и все пак в магазина има камери.

# 669
Да ви споделя, че с редовно следене наистина излизат номера. Търпение и постоянство е начина Simple Smile За час - към 20.30 ч. При Ойшо също имам наблюдения до края на намаленията се появява по нещо от изчерпаните.

# 670
Да, аз също хванах номера, на част от харесани артикули и днес ги получих.

Цвят син. Имам от магазин и белите. Много добре стоят, даже се замислям и за трети чифт, но едва ли ще има номера вече.

xs - ми е леко широка, но затова пък очевидно съм дебелогуша и не мога да я закопчая.😹
Оставям си и двете неща.Heart Eyes
Да ви споделя, че с редовно следене наистина излизат номера. Търпение и постоянство е начина Simple Smile За час - към 20.30 ч. При Ойшо също имам наблюдения до края на намаленията се появява по нещо от изчерпаните.

# 671
Едната ми пратка за Парадайса беше с дата на доставка за вчера, уж получих имейл, че е изпратена на 05.07, а даже в приложението още седи на being prepared 03.07, a не на send с 05.07. Ще се размърда ли?

# 672
Едната ми пратка за Парадайса беше с дата на доставка за вчера, уж получих имейл, че е изпратена на 05.07, а даже в приложението още седи на being prepared 03.07, a не на send с 05.07. Ще се размърда ли?

Датите за доставка много често не отговарят, по-скоро са ориентировъчни.

Относно моят случай с таксуваните тениски (в касовата бележка) - оправихме нещата в магазина, трябваше да се консултират известно време, но в крайна сметка ми върнаха паричките. Innocent

# 673
  • София
Първата ми поръчка от 25.06 още не е дошла, трябваше да е на 03.07 смениха за 08 и не дойде. Писах в чата имали проблем, питам Еми кога ще дойде казаха края на седмицата...
Аз почти всичко поръчах вече на евтина цена, но така ми задържат голяма сума.
Искам да Ви предупредя, че проблема с връщанията в магазин не е оправен. Вчера от 15 върнати, 2 не са отчетени на стойност 80 лв. Пак ще имам главоболия ...

# 674
  • Пловдив
И на мен ми предстои да връщам 6-7 неща утре - какви проблеми има с връщането?

Общи условия

Активация на акаунт