Майна vs маняк: Пловдив или Бургас да избера?

• 2 632
  • 64
  •   1
Отговори
# 60
Защо на въпросите да запишеш висше и да работиш като готвачка не отговаряш? Или на въпросите за език и кораб?

Ти знаеш ли какво искаш от живота? Ние да ти дадем съвети? Ние ли ще бъдем в твоята роля?

# 61
Защо на въпросите да запишеш висше и да работиш като готвачка не отговаряш? Или на въпросите за език и кораб?

Ти знаеш ли какво искаш от живота? Ние да ти дадем съвети? Ние ли ще бъдем в твоята роля?

Защото са абсурдни, защото вече обясних защо не мога да уча висше, но никой не ме чете. Имам сертификати по руски и английски език, и двата на С1. И какво? Досега са ми служели само за декорация

Какво искам от живота? Искам да ми отговорите дали Пловдив или Бургас са по-годни за живот, по всички аспекти, същите, които изброих по-горе. Но това няма да се случи явно

Силно моля модераторите да заключат темата, вече не мога да повтарям едно и също нещо толкова пъти.

# 62
Сега в момента в Бургас ли си? Намери си сносна работа в който от двата града можеш и ще си решиш дилемата. Все в единия град ще те устройва повече работата.

# 63
Ама то въпросът е абсурден. Естествено, че стандартът в Пловдив, Варна и София е по-висок, отколкото в Бургас. Какво има да то го казваме, то е очеизвадно, че Бургас е подреден град, но възможностите не са много. Отвори джобса и виж колко обяви има за Бургас и колко са другите градове.

# 64
Заключвам по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт