Мисля,че ми изневерява

• 11 622
  • 251
  •   1
Отговори
# 120
Да бе, единственият изход е раздялата. Особено, ако няма деца, млади сте, и нищо не ви свързва.
Много е лесно тогава.
Не съм толкова млада на 40 съм

Леле,вие обаче много лесно зачерквате една връзка…🙄 Може ли дългогодишна връзка да бъде прекратена заради една издънка? Пак цитирам мъж : “Ако всичко във връзката е наред,една изневяра не е причина за раздяла.” . И аз се подразних тогава на разсъжденията му,но като помислих е прав.
Извинявай,ама и той не е цвете за мирисане и на мен не ми е наред много неща но не съм тръгнала да пия кафе с колеги или след работа по на чаша винце .Ако трябва да съм честна той има много повече черни точки но съм му останала лоялна .Отделно че от доста време нямаме деца ,а той даже не иска да се прегледа.То ,ако човек иска да намери кусури в една връзка винаги ще намери.Аз вече го написах ще разбера ако се е влюбил в друга или не е щастлив с мен,или просто съм му омръзнала и иска да хойка по чуждо .Но да има топки да ми го каже в очите и да ме пусне.А ,не аз да стоя вързана до него и морална ,а той да ме държи защото съм му удобна и има изгода от мен,а друга зад гърба ми да му дърпа благата.

# 121
Да бе, единственият изход е раздялата. Особено, ако няма деца, млади сте, и нищо не ви свързва.
Много е лесно тогава.
Не съм толкова млада на 40 съм

Леле,вие обаче много лесно зачерквате една връзка…🙄 Може ли дългогодишна връзка да бъде прекратена заради една издънка? Пак цитирам мъж : “Ако всичко във връзката е наред,една изневяра не е причина за раздяла.” . И аз се подразних тогава на разсъжденията му,но като помислих е прав.
Извинявай,ама и той не е цвете за мирисане и на мен не ми е наред много неща но не съм тръгнала да пия кафе с колеги или след работа по на чаша винце .Ако трябва да съм честна той има много повече черни точки но съм му останала лоялна .Отделно че от доста време нямаме деца ,а той даже не иска да се прегледа.То ,ако човек иска да намери кусури в една връзка винаги ще намери.Аз вече го написах ще разбера ако се е влюбил в друга или не е щастлив с мен,или просто съм му омръзнала и иска да хойка по чуждо .Но да има топки да ми го каже в очите и да ме пусне.А ,не аз да стоя вързана до него и морална ,а той да ме държи защото съм му удобна и има изгода от мен,а друга зад гърба ми да му дърпа благата.

Затова писах,ако всичко друго във връзката е наред.

# 122
  • Далечният изток
Усещате ли се как си противоречите?!
Във връзка, в която всичко е наред, партньорите не си изневеряват.
Партньор, който да си струва, е партньор, който не изневерява.

**

Теб, Даниела, пак ще те питам - вързана ли те държи този мъж? Как така ти стоиш вързана, а той не те пуска?

# 123

**

Теб, Даниела, пак ще те питам - вързана ли те държи този мъж? Как така ти стоиш вързана, а той не те пуска?
Емоционално.

# 124

**

Ми на теб много ти е лесно така да говориш но бас държа че половината от нещата които аз обяснявам не ти са минали през главата.Аз знаеш ли от кога познавам този мъж ?От осми клас в гимназията.Като отидох в София студентка там започна връзката ни .

# 125
На 40 години, без деца, искаща дете, мъжът не щял дори да се изследва, а проблем е пиенето на кафе. Добре!

# 126
  • София
Точно това щях да кажа. Във връзка, която кардинално е наред партньорите се уважават и не си изневеряват.
Изневярата е неуважение. Към човека до теб.
И аз съм имала възможности и много търсения от мъжка страна към мен, дори мога да кажа и фантазии и ако не бях обвързана с човека до себе си тогава 100% щях да бъда с онзи. Че и с един друг, дето пък е..ти сексуалното напрежение имаше. Обаче реших, че уважавам човека до себе си повече от моя нагон и се овладях. Той също, когато му дойде до главата. Въпреки, че се влюби в жената, разделихме се, трябваше да се оправям сама с бебе на ръце, но не ми изневери! Заради което и до днес го уважавам!
Събраха се след като ние се разделихме.
Изневярата е изплюване върху другия! След такова нещо този човек не би могъл да ми бъде повече партньор!

# 127
Попринцип е така. Изневярата е нещо много обидно към партньора. Но реално има страшно много добри семейства продължили напред и след нея. Затова да не бързаме да съдим категорично, че никой не знае дали един ден няма да се озове в такава ситуация.
А иначе Шуш, хората са големи лицемери. Деветдесет процента ще ти дадат съвет да режеш, да късаш, да не правиш компромиси, а за своята собствена връзка ще се борят със зъби и нокти и ще ги погазят всичките.

# 128
На 40 години, без деца, искаща дете, мъжът не щял дори да се изследва, а проблем е пиенето на кафе. Добре!

Ами точно винаги съм била до него не съм тръгнала да си и помислям за друг.Ако беше някоя друга жена той щеше да е с постоянно с рога .

# 129
  • Далечният изток

**

Ми на теб много ти е лесно така да говориш но бас държа че половината от нещата които аз обяснявам не ти са минали през главата.Аз знаеш ли от кога познавам този мъж ?От осми клас в гимназията.Като отидох в София студентка там започна връзката ни .
Оффф Божееее.... добре, че дойде ти да ми обясниш.... Joy
Само дето не ми отговаряш на въпросите.

Попринцип е така. Изневярата е нещо много обидно към партньора. Но реално има страшно много добри семейства продължили напред и след нея. Затова да не бързаме да съдим категорично, че никой не знае дали един ден няма да се озове в такава ситуация.
А иначе Шуш, хората са големи лицемери. Деветдесет процента ще ти дадат съвет да режеш, да късаш, да не правиш компромиси, а за своята собствена връзка ще се борят със зъби и нокти и ще ги погазят всичките.

Аз не се сещам за нито едно такова семейство, а повярвай ми, познавам много хора. Да, продължават като семейство, но вече отношенията са счупени. Със сигурност не любовта, обичта и уважението ги държи заедно, а някои други неща.

# 130
Ами точно винаги съм била до него не съм тръгнала да си и помислям за друг.Ако беше някоя друга жена той щеше да е с постоянно с рога .

А трябваше да помислиш за друг, и то отдавна. Реално те лишава от възможността да си майка. Много по-важно от всякакви следения и изневери.

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 11:49 от наивница на средна възраст

# 131

Именно! Точно затова отдавна не коментирам личния си живот с никого . Като ме питат как сте,добре сме. Точка. Пък недай Боже да се похвалиш… затова и снимки и т.н. не качвам,просто колкото и банално да е “Щастието обича тишината” е вярно на 100% . И другата страна-като си зле на никой не му пука. Просто се преструва,за да ти гледа сеира . Говоря за познати и тем подобни. Че някой път и по-близките за жалост.

# 132
Аз пък познавам. Хора, за които и не бих предположила, ако не бяха ми казали. Много е вероятно и сред вашия кръг да има семейства с такава история, за която просто не знаете.

# 133
  • София

Аз не се сещам за нито едно такова семейство, а повярвай ми, познавам много хора. Да, продължават като семейство, но вече отношенията са счупени. Със сигурност не любовта, обичта и уважението ги държи заедно, а някои други неща.
[/quote]

Аз също мисля така. Просто слагат някаква маска за пред хората, защото решават да не се разделят. Но добри и щастливи без доверие и обич... не. Може би някакъв малък %, но повечето решават да си заравят главата в пясъка, да се правят, че нищо няма и да си кретат. Повечето са той си хойка, тя си хойка и уж са заедно. Или пък единият си хойка, а другият се прави, че не забелязва и т.н. Всеки си решава. Аз не бих могла. Аз се разделих с БНД без дума лоша да ми е казал, без дори да ми изневери. Просто беше влюбен в нея, и в мен беше, но аз реших, че, ако не съм единствената няма да играя на фалшиво семейство. Да, може би, ако бях изчакала щях да бъда пак единствена, но времето ми е безценно и не се връща! Предпочитам да живея, а не да бъда сянка!
Веднъж един ме сваляше и когато му отказах, заради хапката на пръста му той ми каза, че не може всеки ден да яде боб.
В смисъл, да сравниш любовта си,  парньора си с боб?
Ъ?

# 134
Е ,в този случай аз ли съм не моралната?Тук в една друга тема жена си има приятел за секс.Ми ,ако трябва да съм честна,ако беше някоя друга слагам му рога някой да ми направи бебе и си живея живота.Но той тръгна да дири жени за изневяра.Знаете ли кое е най гадното? Жената която ме предупреди да си отварям очите ми каза че той и е подарявал подаръци.За рождения и ден цветя й донесъл.Оооо ,и аз съм имала възможност да изневеря .И , мен са ме сваляли и мен веднъж един ми каза че не може всеки ден да яде супа . Сравнява жената която му е родила три деца със супа .
Така че мили дами отваряйте си очите и доверие на мъж никога.

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 11:32 от Daniela 85

Общи условия

Активация на акаунт