Мисля,че ми изневерява

• 11 611
  • 251
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ще ви питам нещо, какво според вас трябва да направи един мъж, ако жена му не го задоволява сексуално.

Да се раздели и да си търси друга.

# 151
  • Пловдив
Ще ви питам нещо, какво според вас трябва да направи един мъж, ако жена му не го задоволява сексуално.

Да се раздели и да си търси друга.
А аз искам да задам резонния въпрос - ако мъжът не задоволява жена си, тя има ли право да си намери любовник?

# 152
А , какво да направи жената,ако мъжът не я задоволява сексуално? Защо се пита само че жената не го задоволява сексуално?Така както мъжът има нужда от секс , така и жената.Какво , жената да тича всеки път при друг когато мъжът й не го вдигне?Да ,ама в този случай жената ще е по черна и от катрана ?Абе , нямам думи.Такива аргументи се изтъкват само когато в кръвта ти е к"""то .

# 153
  • София
А аз искам да задам резонния въпрос - ако мъжът не задоволява жена си, тя има ли право да си намери любовник?

Разбира се, има си национална програма за сексуално подпомагане на незадоволени жени. Там се кандидатства с молба и снимка, учителките са с най-голям приоритет, защото имат крещяща нужда, пък и все пак работят с деца. Всичко е добре описано във Закон за Сексуалната Защита на Населението, може да видиш в lex.bg Толкова по върпосите за правото.

А , какво да направи жената,ако мъжът не я задоволява сексуално? Защо се пита само че жената не го задоволява сексуално?Така както мъжът има нужда от секс , така и жената.Какво , жената да тича всеки път при друг когато мъжът й не го вдигне?Да ,ама в този случай жената ще е по черна и от катрана ?Абе , нямам думи.Такива аргументи се изтъкват само когато в кръвта ти е к"""то .

Това не са мой думи или аргументи. Никъде не съм казвал такива неща.

Ако жената е незадоволена и има възможност да си търси задоволството, готова е да си понесе последиците .. нека го направи. А може и да си каже на мъжа в прав текст, "ей, аз съм незадоволена, не ми стига секса, искам .. това това и онова и т.н."

# 154
  • Обран бостан ;)

Разбира се, има си национална програма за сексуално подпомагане на незадоволени жени. Там се кандидатства с молба и снимка, учителките са с най-голям приоритет, защото имат крещяща нужда, пък и все пак работят с деца. Всичко е добре описано във Закон за Сексуалната Защита на Населението, може да видиш в lex.bg Толкова по върпосите за правото.

Пропусна да кажеш, че може да е по здравна каса, но се минава през комисия. Trollface

# 155
  • Пловдив

Не ти се иска да го кажеш, ама имаш доста лицемерното мнение, че ако не е задоволен сексуално мъжът може да си намери любовница, а когато жената не е задоволена - не може да си намери. Ами... лицемерно.

# 156
  • София
Не ти се иска да го кажеш, ама имаш доста лицемерното мнение, че ако не е задоволен сексуално мъжът може да си намери любовница, а когато жената не е задоволена - не може да си намери. Ами... лицемерно.

Ако жената е незадоволена и има възможност да си търси задоволството .. нека го направи

"има възможност" = "може"

Четете всичко и моля ви се, не ми приписвайте неща, които не съм казал.

# 157
  • Далечният изток
Въртиш, сучеш, и все жените изкарваш виновни.
Как се наричаха онези, дето мразят жените, всички жени само заради това, че са жени?!
Жената не е човешко същество. Не. Тя е просто инструмент, който е длъжен да задоволява мъжа. По всякакъв начин, включително и най-вече сексуално.

# 158
  • Пловдив
Мизогиния

# 159
Като чета коментарите тук имам чувството че всичко мъжко кръшка .Най лошото е че се опитвате да изкарате не моралния морален и прав .Откога лошото се превърна в нормално? Сигурно 1000 пъти съм го написала тук че ако се влюби и иска секс от друга или просто му се хойка,да дойде и да ми го каже .Може и аз да съм зле в леглото не знам,но ми е казвал че аз съм единствената жена която му е правила свястна св""Ка и не е било необходимо да се моли за секс с мен.
Според мен съвестта си ми е чиста.Ако иска друга да дойде и да ми го каже ще го разбера и ще го оставя, защото и аз имам право да намеря любов.Мъже бол на тая земя но не е честно да стоиш при жената защото ти е изчистено ,изпрано сготвено и ти е удобно,а да ходиш да даваш благата на друга и най вече да доведеш друга в апартамента в който не си дал и лев ,а имаш покрив над главата.И ,на всичкото отгоре държиш сметка на жената когато се заговори с друг мъж или друг мъж само я погледне.Май в този сайт ударих доста хора по кокалчетата, защото много хора ми писаха на лично че имат проблем с кръшкач и че съм била луда че искам от мъжът ми честност .Айде няма нужда да ме учите на морал . Лошото е че авторката очакваше адекватен съвет,а се оказа че тези съвети са от кръшкачи . Толкова ли е трудно да идеш да си наместиш т""те правилно и да кажеш, жена не съм щастлив? Искам друга , затова те оставям и ти да си намериш друг! Същото важи и за авторката.

# 160
По принцип това  е правилното ,но повечето мъже , ако имат деца и жена им им готви, гледа децата ,в нормални отношения са предпочитат и жена , и любовница. Не искат да си разрушават комфорта,който имат при жената.

# 161
  • София
Въртиш, сучеш, и все жените изкарваш виновни.
Как се наричаха онези, дето мразят жените, всички жени само заради това, че са жени?!
Жената не е човешко същество. Не. Тя е просто инструмент, който е длъжен да задоволява мъжа. По всякакъв начин, включително и най-вече сексуално.

Сега, ще го кажа възможно най-ясно .. дано го разберете.

Вменяването на вина е манипулационна техника, която аз не използвам. Опитай се в моя публикация да намериш нещо от рода: "Тя жената е виновна за ХХХХХХХ". Вменяването на вина е типично женска тактика и аз я намирам за неефективна, затова не я използвам. От друга страна съм си разработил защитни механизми да не ме манипулират мен по този начин.

Иначе казано, аз съм виновен за всичко включително и че не може да задоволите мъжете си! Аз съм виновен, приемам всичката вина на света. Сега продължаваме нататък:

Обичам жените, не съм "мизогинист" или "женомразец", обичам да им доставям удоволствие да си общувам с жени и т.н.

Това, което казвам е че ако в една моногамна връзка жената иска мъжа да не ѝ кръшка, тя трябва да се стреми мъжа ѝ да е сексуално задоволен. Ако тя не го задоволи, за което съм виновен лично АЗ, тогава рискува той да си търси задоволството другаде. Може и да е инертен мъж, който го мързи да си угоди или пък да има силен личен морал или религиозни съображения.

Съвета ми към жените, които четат тази тема е да наплягат на превенцията на проблем - като угаждат сексуално на мъжете си, а не да му следят локациите, чатове и т.н.

"Св*рка всеки ден - държи любовниците далеч от мъжа ми!"

# 162
В общия случай мъжете си хващат любовница за едното разнообразие. Любовницата е за тръпката, затова освен ако не се влюби в нея, си стои при жената. Те затова и лъжат и мажат пред любовницата как ще си напуснат жената, а изобщо нямат такова намерение, защото тръпката за тях е в това да имат любовница.

# 163
Дано  "жените", към които са адресирани горните съвети в стил Кобилкина нямат такава силна липса на акъл, че да ги взимат насериозно.

Жената трябвало да обслужва мъжа сексуално, че видиш ли, иначе било оправдано да кръшка. Топлата вода открихме, но само за частта с канализацията май. Първото, което разваля връзката е липсата на грижа и нежност, които без поддръжка изчезват. А вие си промотирайте оралните ласки като решение за всичко.

Тя и тая с оралните съвети се разведе, та не знам

# 164
  • София
Лудсман, мъжът било естествено да си търси, като е незадоволен, жената можело, ама да е готова за последствията... Виждаш ли разликата? Ние да Wink Лицемерие.

Общи условия

Активация на акаунт