Мисля,че ми изневерява

• 11 593
  • 251
  •   1
Отговори
# 165
Много често изневярата няма общо със задоволяването вкъщи.. просто хора с неосъзнати комплекси и неувереност търсят постоянно нова валидация на крехкото си его отвън, чрез секс, понеже друго не могат да предложат, като са семейни..

# 166
  • София
Лудсман, мъжът било естествено да си търси, като е незадоволен, жената можело, ама да е готова за последствията... Виждаш ли разликата? Ние да Wink Лицемерие.

Или аз не разбирам какво значи или лицемерие, или ти !?

Лицемерие -  поведение, при което злонамереност и неискреност се прокарват като чистосърдечие и доброжелателност.

Ако твоето мнение по даден върпос се различава от моето, това не значи че аз съм неискрен ( а тайно съм съгласен с теб )

# 167
  • Далечният изток
Нямаш жена нали?!
И никога не си имал.... Ако имаш пък, мога само да я съжаля. Ама нямаш, сигурна съм.

# 168
  • София
Ad hominem (ад хоминем, от лат.: „към/срещу човека“ или „към/срещу личността“), още argumentum ad hominem (аргумент към човека) или лична нападка се нарича аргумент в логиката, реториката и критичното мислене, който е насочен към личността на опонента, а не към неговия аргумент. Обичайно се класифицира като неформална логическа грешка и по-точно – като ирелевантност, която отклонява вниманието на опонента и аудиторията от темата на диспута, и ги насочва към личните качества на атакувания.

# 169
  • Далечният изток
Ами ти нали в лично качество се изказваш тук или как?!
Повечето коментираме от опит принципно. Ти или имаш такъв опит, или развиваш някакви теории, които си чул, чел, гледал и са ти допаднали спрямо твоя личен мироглед и идеологии, или си фантазираш някакви небивалици, да не употребя по-силна дума...

Въпросът дали имаш жена го зададох точно, за да стане ясно дали говориш от опит или просто нямаш работа и се упражняваш във форума.

# 170
Мислех си го сутринта, но ти го каза преди мен, Аида
Този е може би недотам привлекателен човек, който води велики спорове в ума си и винаги ги печели и с тая увереност влиза да дава акъл. Съветите му за секс и връзки са умопомрачителни - като на човек, който няма опит, но има някакво аналитично мислене, това добре, но ако никога не си живял с жена, даже не си печелил такава/ на покер, както си трябва/, какво даваш акъл...
Да си обясняваш света е едно, да го обясняваш на другите - съвсем друго.

# 171
...
Ако жената е незадоволена и има възможност да си търси задоволството, готова е да си понесе последиците .. нека го направи. А може и да си каже на мъжа в прав текст, "ей, аз съм незадоволена, не ми стига секса, искам .. това това и онова и т.н."
Коя е тази жена, дето няма възможност да си търси задоволство? Всяка има тази възможност. Въпросът е дали има желание да изневерява.
Когато писа за мъжете, как може да са незадоволени и това им дава право да изневеряват, пропусна да наблегнеш на последиците. Готови ли са тези мъже за последиците?

Или за мъжете последици няма, само за жените?
Не знам как е "двоен стандарт" на латински, може би ще ми подскажеш.

# 172
Аз много се дразня на съвети тип Кобилкина. Жената трябва да се разпъне на всички посоки. Трябва да е талантлива любовница, примерна жена, да върти къщата, децата, пък в повечето случаи и на работа да ходи. Не дай си боже да се отпусне и да качи някое кило, или да не си направи ноктите. Мъжът веднага ще хукне по чуждо. Все едно не е мъж, а Джордж Клуни някакъв небесен, и отвън го чакат поне 100 жени, които са му навити.
И не знам как е при вас, но по мои наблюдения, на мъжете, чиито жените най-много се стараят и треперят, най-много им шарят очите.

# 173
Според мен няма рецепта и няма  гаранция.

# 174
А бе Шери, той мъжа ти не е собственост. Престани с този тормоз и си живой живота, гледай да сте щастливи! Зорлем ще се разведеш и ще го подариш на колежката ...

# 175
  • София
Ще ви питам нещо, какво според вас трябва да направи един мъж, ако жена му не го задоволява сексуално. Имат си разговор и тя казва, ами не е мой проблем, ала бала, оправдания. Нали, тук говорим за млад мъж, на който още му се прави секс, но си обича жената и иска да се грижи за нея. Не е ли най-практично да си намери любовница, защото реално много малко жени биха довели някоя приятелка да помага Simple Smile
Да се запита защо той не я задоволява сексуално, например, и да промени това.

Или ти казваш, че жената е обект, който служи за задоволяването на мъжа?

А може би казваш, че има жени, които са удовлетворени от мъжа си, но не искат да се погрижат и за него? Аз не познавам такива, но ако твоята е такава, е видно, че не си избрал добре, и трябва да я смениш.

# 176
Още ли го дъвчете този ? Преди малко си говорех с една моя приятелка която е не омъжена.Разказваше ми за последните ми сексуални преживявания.Знаете ли какво ми вика ?
-Не знам какво им става на тези мъже ?Спиш с един на първа среща едва му го вдигаш .На втората секс срещу,дори пък не може да го вдигне.Е ,как да имаш желание за трета среща с мъж? Като вече и за секс не стават .
Мисля че на думи голям го вадят мъжете,ама стигне ли се до леглото и за керлив чорап не става .
Евала на мацките с любовници .

# 177
Оффффф, Даниела, “викам” да спреш да съсипваш поста на жената с личните си истории. Сори. Не обвинявайте всички мъже за грешните си изобри и не натрапвай повече историята си. Досадно стана.

# 178
А бе Шери, той мъжа ти не е собственост. Престани с този тормоз и си живой живота, гледай да сте щастливи! Зорлем ще се разведеш и ще го подариш на колежката ...
Дорис, какво означава това, че мъжът ти не е твоя собственост? Че не можеш да го купиш или продадеш?
Брачният съюз не се приравнява на притежанието на добитък. Естествено, че не може да му сложиш юларчета на муцуната и да го водиш на паша. И да определяш с коя точно крава може да се чифтоса.
Брачният съюз е доброволен. Между мъж и жена. Мислещи същества, със собствена воля. И включва много неща, едното от които се предполага да е моногамност.
Неслучайно хората употребяват притежателното местоимение мъжът Ми, жена Ми.
И им пука, ако техният мъж, или жена, се явява такъв и на още хора.
Някои хора, ако чувствате брачната си половинка като досадниия колега от съседното бюро, за когото ви интересува единствено да идва на работа и да си върши служебните задължения, за да не се налага да му ги вършите вие, и не ви пука изобщо какво прави в извън работно време, къде и с кого ходи,  и с кого си го слага, е друг въпрос.
Може вече да си го е сложил толкоз пъти, че нам всьо равно...
И в такъв случай говорите за Онзи, мъжът ми, или Оная, жена ми. Който е свободен човек 🤣
Ама не всички хора успяват да постигнат такава съвършен на брачна "хармония", че да не им пука изобщо с още колко жени мъжете им обменят телесни течности, чувства, финанси, ангажираност.
Е, ако официалната половинка няма вече нищо за обмяна, си е друга работа 😁😁😁

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 20:32 от Прекрасная Василиса

# 179
  • Далечният изток
Тоест престава да съществува като самостоятелна единица ли?
А аз пък хич не обичам така да ме третират. Съответно не третирам така никого.
Затова и мразя партньорите да се наричат "половинки". Отвратително ми е това и никога не го използвам като израз.

Общи условия

Активация на акаунт