💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 70 165
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 495

Какви са хубави и спретнати, пу пу. Свикнали сме да ги гледаме едни изпечени от слънцето, мърляви. И на двамата им личи колко са разочаровани от МиД и това, което са видяли по тв-то. Нормално..

# 496
Колко пък да са разочаровани...Аз не ги следвам, но онзи ден попаднах на забавни съвместни сторита на Деси и Пелипенко с Добри, доста близки си изглеждаха, ходят си на гости. Всеки се възползва от минутите слава по телевизията.

# 497
  • Буркина Фасо

# 498
Като прочета как на някой му липсвал Кралев и как щял бил да ги излекувал и направо ме втриса.
Мартин и Добрин може да са си повярвали твърде много и да са дразнещи с поведението си, но онзи беше първокласно були.
Обиждаше, заплашваше, държеше се агресивно, арогантно, надменно и изключително себично. При него възпитанието не изобщо липсва, ами си е кулитивиран нарцис, без грам емпатия. За мен беше невъзможно да му влизаш в тона и да се опитваш да се конфронтираш с него, ако трябва да запазиш самообладение и не прибегнеш до физическа саморазправа.
Не мога изобщо да направя паралел межу тях. Единственото хубаво е, че си тръгна на ранен етап, иначе мисля, че щеше да е напълно негледаемо вече. Ще се повторя, ама - много ни е краткосрочна паметта.

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 15:06 от Lúthien

# 499
  • Буркина Фасо
от самото начало предаването все е негледаемо. така е с всеки сезон. догодина пак ще сме същите вписващи тук, барабар с отказалите се да го гледат. Smiley

# 500
Съмнявам се да сме всички пак тук. Тази година едва изтрайвам битките, изключвам звука, скучни са ми някои, досадни, дълги. Определено ми доскуча този сезон, следващия изобщо няма да го почвам. Както навремето превключих от Сървайвър на Фермата, после на ИВ, сега ще видим на кое ще превключа.

# 501
И аз зарязах Фермата след участието на Ивайло, който тормозеше Ваня. Имаше и още някакви тъпотии там. На ИВ това ми е първия сезон, който гледам сериозно и съм отвратена. При мене я няма тази носталгия към миналите сезони, каквато я имат феновете.

# 502
Като върл фен на ИГ и гледаща от С1 мога да кажа, че върлите фенове сме в темата с малко липсващи изключения Heart. Другите са преминаващи само за определен сезон и повече не гледащи.

# 503
Знаете какво казва физиката - всяко тяло запазва своето състояние ако не се появи външна сила, която да го изведе от това състояние. И с ИВ е така, не харесваме предаването, ругаем го, но поради липса на външна сила (алтернативно предаване) пак ще гледаме. Просто философията на тези предавания е много успешна, нещо като чипс - можеш да си го хапваш докато вършиш нещо друго , ей така, без да се съсредоточаваш, но пък и не можеш да спреш, освен ако нещо истинско и вкусно не се появи на масата. Та така, докато няма алтернатива ще гледаме като руснака с водката - с большим отвращением Simple Smile

# 504
Ще изпиша един коментар от ФБ,който подкрепям.

В снощния епизод видяхме :
1.Анджи дава обещание на  М и Д ,а на съвета прави обратното.После ги обвинява ,че са я излъгали ,което никога не се е случвало.На въпроса  "кога"  -не може да отговори.

2.Маги също дава обещание на М и Д. и на съвета прави обратното .Изглежда жалка.

3.Раду с една мазна усмивка ,казва на М и Д, че той играе срещу Гешев ,а после отива в стаята на момичетата и ги наговаря да гласуват срещу Добрин.

4.Гешев още преди играта казва пред камерите ,че ще загуби играта ,за да спечели грошове и предимство за полуфинала,но Ралица не разкрива плановете му и не го порицава.

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 18:19 от Еlpida

# 505
Дейй и както точно разбрахте "преминаващите" какви са и колко са гледали?😂 Аз примерно гледам от сезон 1 и пиша за пръв път в тоя форум. Дали ще гледам повече зависи от това какво ще ни предложат в следващия сезон. Ако си мерим фенството, моето определено се простира отвъд "най-секси мъж на сезона"😆

# 506
Дейй и както точно разбрахте "преминаващите" какви са и колко са гледали?😂 Аз примерно гледам от сезон 1 и пиша за пръв път в тоя форум. Дали ще гледам повече зависи от това какво ще ни предложат в следващия сезон. Ако си мерим фенството, моето определено се простира отвъд "най-секси мъж на сезона"😆

Казвам образно казано каква е статиската. Grinning В темата пиша от С1 и с много хора се знаем.
А този сезон ми стига точно до това, че то друго няма.
Никой не се опълчи цял сезон на моите любимци МиД. Не съм "врещяла" пред телевизора нито за любим отбор, нито за любим играч, защото нямам. Ако трябва да сравня с С4... Еххх. Спомени.
В С3 поне се смяхме с Мани-1, а в С2 с Майонезата и Катя. В С6 и това няма. 😃

# 507
Аз за това писах, че дали ще продължи да се гледа, зависи от това какво ще предложат. Истината е, че в опитите си да го направят по- интересно, започнаха да се месят в играта на участниците и убиха идеята на предаването. Има точно обратния ефект. Може би видяха колко им е зле каста тая година в мисленето и за това го правят. Знам ли? Но, ако не променят това, аз лично няма как да следя още един такъв сезон🤷‍♀️

# 508
Хубаво да приемем, че М и Д са били ощетени с това, че Ралица им е казала две думи за спорта, а на Гешев не. Реално погледнато пак ги оставиха да си направят каквото първоначално искаха без никакви намеси. Гешев го заплашваха с блато като се опита да падне от Павката толкова очевидно. Единствената им намеса беше издаването на плановете на Анджи, което пак е много повече помощ, отколкото четеното конско е ущърб. Продукцията си имат някакъв имидж в техните очи и колкото и да те харесват като участник не ти е позволено да го "разваляш". Ако Добрин беше оставил Мартин да победи по-тактично и не толкова очевидно никой нямаше да му каже нищо.

Гешев даде смесени синхрони за това дали е паднал нарочно или не, а и реално погледнато се самономинира срещу Микяй и Раду ако наистина е било нарочно, което събира цялата останала мъжка конкуренция на М и Д в една елиминационна битка.

Раду не им е никакъв на М и Д, че да е откровен с тях. А, Маги и Анджи осъзнават, че са "резервни гуми", както Добрин ги определи или "второстепенни" както Мартин им вика. Предполагам, че другите участници виждат това, което виждаме и ние, дори не до такава степен.

# 509
С тези продуценти не очаквам нищо различно. Спряха смеха, спряха спортсменството, отборния дух. Търсят евтиното и голям сеир. Издават стратегии, няма правила, за други се пазят тайни, раздори. Не върви на добре. Никак. А, каста го биваше. За сезон 7 имаше един читав само претендент.
Двама-трима позитивни имаше и им видяха сметката.
Кефят ме феновете на Мики маус - точно НУЛА. Енджой Joy

Общи условия

Активация на акаунт