💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 70 199
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 480
За мен Маги е типично дете на известен спортист - иска да влезе в обувките, сигурно е тренирала много и старателно, все е казвала да, добре, ще се постарая повече, но не е имала необходимия проблясък на гениалност. Определено е добър човек, но на нейната възраст трябва да можеш да вземаш самостоятелни решения, дано това шоу ѝ помогне, защото в реалния живот няма как да живееш само сред доброжелателни хора.

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 13:26 от sunrise_sunset

# 481
Ами те над Анджи направо упражниха насилие да каже "да". Колкото и да се опитва "да не им мълчи", Анджи си личи, че не  е такъв човек- непрекъснато да се заяжда. То останаха два дни- от кого Анджи да очаква да е подкрепяна? Това е смешно. Но най-не ми харесва да ми пробутват за победител човек без морал, готов на всичко и с такова чувство на превъзходство над останалите, че много бих искала някой да го стовари на земята. Ама не-  Ще му постелят пътя с пасти. Така и хората ще пошумят повече, отколкото, ако имаше примерно за победител добродушния Венци.

# 482
  • София
А това, че ще играят по двойки, значи ли че ще разделят отборно прибраните грошове от загубилите?
Може би това е целта на продукцията - никой да не прибира еднозначно повечко пари.

Добрин е много силен в доста игри, но има неприятен характер, а сдружавайки се с Мартин стават още по-зле нещата.
Вчера на битката, след като свърши и чакаше Мартин за си подреди плочките, Добрин държете с ръка дървената част на стойката за редене, което принципно е забрането.

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 16:45 от Eiger

# 483
Раду държеше с ръка дървената стойка, на която беше закачено въжето, при всяко поставяне на плочка. Не знам дали е било забранено. Щом не му направиха забележка, значи не е било. Всички други държаха въженцето, когато поставяха плочка.

# 484
  • София
Мда,най-голямото безумие предстои.Как може на елиминация да играят по двойки?!
Не,наистина не мога да си го обясня.
Да не би това да е концепцията за сезон 7,защото Калоян и Гешев са обявени за треньори на двойки.
Абсурдно ми е пак.
А защо е четворна елиминация е ясно като бял ден,Дяволо Simple Smile
На Добри му спуснаха жокер преди играта ,че трябва да вади играчката.Позатегнаха им масите.
На Анджи й прибраха имането-имунитет само срещу 230 гроша Simple Smile
Тя седи и се радва.Днес ще й пуснат чашки и чинийки,които няма как да сложи дори заради ръста си.
Номинирана и ще се сборят кой да й махне главата.

# 485
  • Бургас
Според мен Раду снощи осъзна, че напразно е изтърпял мъките и лишенията в изолатора. Даде си сметка, че няма да му дадат шанс да спечели... Личеше си в очите му...

# 486
Какво е това с треньорите
Официално треньори за предаването или самопровъзгласили се, както досега?

# 487
Официално. Обявени са и  от ИВ в ИГ.

https://www.instagram.com/p/DDRz4RANMKM/?img_index=1

# 488
Какво е това с треньорите
Официално треньори за предаването или самопровъзгласили се, както досега?
Официални, обявени от предаването.

https://www.instagram.com/p/DCOh2mjNSPY/

Гешев и Калоян също.

https://www.instagram.com/p/DDRz4RANMKM/?img_index=1

Ако ви се гледа.

# 489
И моята прогноза за днес е победа на Добрин и елиминация за Анджи. Тя това няма как да го стигне, пък камо ли да го задържи.

За Раду беше писано по-назад, че не го разбират. Според мен, Раду се пази. Не толкова, че защитава Микяй и Маги, но не иска да влиза директно с бутонките в нито една коалиция. Хем е с тези, хем с онези. Номинира Добрин, но под претекст, че иска мъжка битка. Което за мен не е основната причина и той го каза в синхроните. Бяха се разбрали с Анджи и Маги да стрелят там. Той много добре осъзнава, че на него основната конкуренция са му именно Добрин и Мартин. Иска да ги махне, но не иска директно да го разкрива. Така напред като основни лица излизат Анджи и Маги на пангара. А Раду хем е с тях, хем не е. На масата не казва нищо, седи и наблюдава. Оставя другите да се избият. Просто се пази, в което няма нищо лошо. Това му е играта и ще стигне финал. Защото и на арената си е добър. Печели и уважение като не разкрива играта си директно.

За мен нито Добрин, нито Мартин, нито Гешев, нито Калоян трябва да бъдат официални треньори за това предаване. През годините имаше много по-силни и запомнящи се образи, които могат да научат на нещо бъдещите участници. Защо точно този сезон, точно тези хора...не знам.

# 490
Божеее....няма какво да коментирам значи ...Боже, Боже...

# 491
Иначе може да е коментирано, но Неделчо в подкаста разказваше, че се е запознал с Мартин на финала на Къщата на инфлуенсърите. Каза, че бил като детенце (като поведение), много ентусиазиран, усмихнат, весел.
Абсолютно подвеждащо поведение
от Мартин- невинно, инфантилно, добродушно🤨Заедно с подобаваща визия тип Хари Потър- просто идеалният герой! А колко стаено лицемерие, омраза  към по- добрите от него, фалш и хиперамбиция се крият зад тази веселяшка маска? Някой беше забелязал преди дни, че очите на Мартин не се усмихват, когато той се смее.
Мен ме впечатли тази надменност още от визитката му, в която обясняваше как бил си надминал и по-възрастните и опитни колеги и накрая ги зарязал като барани яйца. Едва ли не, да се оправят без него.

# 492
Мартин и Добрин се самозабравиха и играта ги погълна. В стремежа си за победа на всяка цена качества като чест, морал и спортсменство за тях не съществуваха. Такива предавания трябва да носят друга стойност и смисъл. Поне ми се иска да е така.

Имам съмнения, че те двамата биха останали приятели след игрите. Сега трябва да се поддържат, но по-нататък едва ли.

# 493
  • Буркина Фасо
А това, че ще играят по двойки, значи ли че ще раделят отборно прибраните грошове от загубилите?
Може би това е целта на продукцията - никой да не прибира еднозначно повечко пари.
аз играя с/у теб, бия те и ти взимам грошовете. при другата двойка е същото - победителя ги прибира.
с кой да разделям прибраните грошове ? те си остават за мен.

# 494
То само Маги има грошове, не си заслужава дори да отстраниш Микяй. Същата работа утре и с Анджи, защото нови грошове само за победа няма.

Общи условия

Активация на акаунт