💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 70 214
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 465
Иначе може да е коментирано, но Неделчо в подкаста разказваше, че се е запознал с Мартин на финала на Къщата на инфлуенсърите. Каза, че бил като детенце (като поведение), много ентусиазиран, усмихнат, весел.

# 466
Добрин за втори път дава победата на Маргарин. Първият път , че нямал никакви грошове. Е, сега има повече от него. От това е достатъчно да се направи извода, че Мартин не е толкова подготвен и че е подкрепян не само от продукцията, но и от Добрин. Отдавна се разбра, че ще делят наградата. Официалният победител, ще е Мартин, защото при него има големи комплекси и трябва да си храни по някакъв начин самочувствието.
Толкова са нетърпеливи, че единия си показва воаяжите по чужбинско, а пък другия купува ламарини ( демек лек автомобил).

# 467
Раду гласува за Добрин снощи.

Раду на синхроните повтаря как трябва да разделят МиД, защото са завзели властта. И пак Раду гласува вече 2 пъти за Гешев. Гласува за Гешев, защото едно време преди 2 месеца в едно друго племе Гешев казал на Павел и Микяй, че не иска вече да играе с тях. Не разбирам къде се вижда Раду в цялата тази конфигурация, освен като будалата, дето сам се прецкава за нищо.. почва вече  и мен да ме боли главата като Маги Joy

# 468
# 469
Раду на синхроните повтаря как трябва да разделят МиД, защото са завзели властта. И пак Раду гласува вече 2 пъти за Гешев.  Joy
Аз вечер чета новини и хвърлям само по едно око, обаче съм доста сигурна, че Раду гласува за Добрин, за да стане мъжка битка и да не пращат Маги, в резултат на което нея я досрамя да пусне глас за Раду. Или имам халюцинации?
Той каза, че ще гласува за Гешев на Мартин и Добрин, защото се ядоса на Калоян, че му издал ходовете и ще се чуди как да замаже положението.

# 470
Гледам Калоян и Деси при Гала (с леко закъснение).  Възпитани и красиви млади хора, с премерен изказ.
Деси каза, че е разочарована, че Марто и Добри не са станали дори да я изпратят при последната й битка и не са се видели повече. Тя е познавала Добрин отпреди игрите и каза, че не е този Добрин, който тя помни, Мартин му е повлиял зле когато са натрупали грошовете и двамата са станали надменни към останалите.

# 471
Не ме дразни ходът на Добрин. Дразни ме, че правилата не са еднакви за всички. И тези четворни номинации изведнъж, колко удобно. Със силно развито чувство за справедливост съм и по тази причина просто избягвам да гледам такива предавания.

Жилетки им слагат в зависимост от това кой играе. Добрин се справя по-добре от Мартин (император, но на гъбките) на арената и единственият, който можеше да го бутне там, където е най-добър беше Светлин. Чудя им се на това търпение на Раду и Гешев, но явно усещат накъде духа вятъра. А Маги и Микяй съм сигурна, че са разочаровани от начина, по-който играха играта и се чудя как може някой да се остави да бъде така унижаван. Безхарактерно играха, може да са добри спортисти, но не са за тази игра.
Не знам дали Раду е дошъл настроен срещу Гешев, според мен беше яко пренавит, лъвът и осемте козлета, а-у. Satisfied
Не ми се гледа вече, мисля да чета само и да хейтя с вас. Satisfied

Гледам Калоян и Деси при Гала (с леко закъснение).  Възпитани и красиви млади хора, с премерен изказ.
Деси каза, че е разочарована, че Марто и Добри не са станали дори да я изпратят при последната й битка и не са се видели повече. Тя е познавала Добрин отпреди игрите и каза, че не е този Добрин, който тя помни, Мартин му е повлиял зле когато са натрупали грошовете и двамата са станали надменни към останалите.
На всички ни направи грозно впечатление, че не станаха да ги изпратят преди битката.

# 472
Много хора тук казват, че не гледат Игрите, четат само тук в темата и от тук се осведомяват какво става. На база на какво се коментира тогава? Просто ми е чудно.
Аз изгледах един епизод от Гривните, нещо не ми допадна и спрях. По същия начин миналата година започнах да гледам Сървайвър, 2-3 епизода, реших, че не е моето и приключих. И не разбирам как мога да коментирам предаване, което не гледам.
Та не мога да се начудя на подобни постове - Аз не гледам предаването, но Х, У много ме дразнят.

# 473
Толкова ми  досади тоя сезон.
Предпочитам вече да гледам и слушам парламента. Там поне може да ме изненадат и да направят правителство.
За тоя сезон единствено ме радва "подкрепата" за МиД в анкетата. Надявам се, че резултата под десет процента   показва каква част от обществото споделя същите ценности и начин на общуване като двата плъха.

# 474
  • София
Не може така продукцията да се меси значи. Абсолютна пародийна игра се получава. Елементарна стратегия от днес за утре не можеш да направиш. Става един хаос и е ужасно за гледане.
Издадоха още преди играта за стратегията на Анджи?! И реално я насадиха на пачи яйца. По този начин се помага и на Мартин и Добрин.

По-късно на съвета пък питат директно, 'Ти и ти сте се наговорили да стреляте по онзи' (в случая към Микяй за Раду).
И като погледнем през призмата на целия сезон, от епизод 1 (с издаването на Димитър и Малвина) до снощния епизод 76 ето ви го крайния резултат.
'Енджой'

Лаптопа на Калоян ме втрещи. Това момче не знам на кой свят се намира и какъв треньор може да бъде, но изключително неадекватен лаптоп.

Маги също ме втрещи с поредните и неадекватни изпълнения. Това, че е добра душичка и малка все пак я оневинява в някаква степен, ма за бога момиче, в края на сезона си, вече са минали близо 2 месеца, не може да се държиш така все едно сме в първите епизоди, когато се тръшкаше.
На нищо ли не се научи, мина през толкова етапи, нали уж риалити форматите изграждали характери?

Айде още неадекватни изпълнения. Че са малко, нека повечко да има...
Откъде-накъде четворна елиминация?! WTF?! 😮
И то в момент в който Мартин и Добрин са защитени от два амулета.
Този път по изключение гледах промото, вече не ми пука и ще гледам, то не остана.
И какво да чуя, по двойки щели да играят?! Абе тези хора съвсем изтрещяха. Как по двойки??? Цяла година си се готвил, стигнал си дотук и после дори и да хвърчиш по арената ако партньора до теб се издъни с нещо или просто е по-слаб и го отнасяш и ти. Е, защо???
Безумия след безумия, безумия след безумия.
Прогнозата ми е, че Микяй и Маги, които очевидно ще са отбор ще са АУТ. Не виждам как могат да бият Гешев и Раду и то на игра със силови елементи. А ако наистина вкарат тези силови елементи и не е подвеждащо ще е скандално, защото все пак имаме и жена. А и не видях жилетки също така.

С жилетките продукцията също страшно много влияе върху играта. Дават жилетка само когато искат да прецакат някого, а когато не искат ги изравняват или просто не ги дават. Да не говорим, че може да направиш жилетка от 10 килограма, от 15 килограма, от 20, от 25, до 30 килограма с подплънките, които се слагат. Обаче те на нас ни казват, че тежи 15 г. И защо да им вярваме??? На какво основание? С какво през всичките тези 6 години те са ми доказали на мен, че аз трябва да им вярвам ей така на голо основание???

Не познах, че Анджи ще спечели битката. Странно, перфектна е за нея, но може би беше права avicom, че не съобразих за битката от предния ден, може и да е изпитвала болки и умора, а и все пак не е някакъв терминатор да печели битка след битка. Сбърках. Мислех да стрелям с Добрин, ама ей на Анджи си избрах. Но и не бях гледал промото и не знаех, че ще има четворна елиминация. Тогава лесно щях да навържа кои двама ще почиват... Simple Smile

За самата битка какво да кажа, жалко че я нямаше Силвето. С Добрин щяха да направят паметна битка. Много силно се представи Добрин. Никакъв шанс нямаха другите. Мартин все пак не беше чак толкова много зад него, но си беше де, хаха. Просто Добрин беше прекалено бърз.
Много хора го обвиняват, че бил пуснал на Мартин. Аз тук имам една по-различна трактовка. Обвиняват ги и че ще делят парите ако спечелят. Първо, това си е тяхна работа и право. Сега, чак пък велик стратегически ход. Мне. Хода беше ясен и логичен. Не е нещо велико или невиждано. НО, това което е по-различното при мен е, че аз тук на 1 място виждам едно истинско приятелство. Добрин наистина искаше да спаси Мартин (не че Мартин щеше да отпадне в битката, а можеше и да си купи имунитет) просто защото са приятели.
Добрин направи голям жест, защото той реално ако си беше победил щеше да е първия полуфиналист в сезон 6!
Защо? Ами защото щеше да има имунитет за този съвет, а той си има и огърлицата за следващия съвет, който вече ще е последния за сезона. Но не, той избра малко по-трудния път. Да, окей, те са силните на деня, усещат и че продукцията ги харесва, имат силна коалиция, имат грошове, тренирани са и т.н. Но въпреки всичко това, не всеки ще жертва себе си за друг. Така че от тази гледна точка хода му беше голям.

За днес пак чинийки и чашки. Пипкава игра. Дават я от няколко сезона насам по това време на Игрите.
Ами този път ще си заложа смело на Добрин, не мисля, че пак ще пусне на Мартин. Явно Добрин си го бива в пипкавите неща. Нали е мебелист.

# 475
Хайде и аз да кажа нещо хубаво за Добрин, наистина от приятелска гледна точка беше хубав ход и заслужаващ уважение, добре, че diavolo спомена Blush ако си беше замълчал, че е щял да иде на битка, но заради Маги се е отказал, може би щеше да ми е симпатичен в този епизод. Много интересно как различни хора казват, че Мартин и Добрин са различни хора, но все другият е повлиял негативно.
А утрешната, т.е. днешната елиминация как е снимана - сутринта и следобед чинийките или са имали почивка между двете битки?

# 476
В Маги и Стан може да се види "хамериканската" гл.т.- на какво ги учат там. Трябва да се избягва всяка пряка публична конфронтация. Никога не се противопоставяй пряко. Стой си където си и си кротувай. Ако нещо ти се прави- действай хаотично, да не си помисли някой, че имаш замисъл или си заел позиция. "Наклонена главица сабя я не сече!" Стан и Маги са изцяло потопени в тамошната действителност. Панчев не беше и му избиваше простотията. Стан и Маги са "култивирани" до обезличаване. Но това няма да им пречи да си имат свой прекрасен живот и бизнес. Защото не са лоши. Никому не пожелаха злото. Борят се спортсменски на арената. Желая им здраве и късмет!

# 477
Иначе може да е коментирано, но Неделчо в подкаста разказваше, че се е запознал с Мартин на финала на Къщата на инфлуенсърите. Каза, че бил като детенце (като поведение), много ентусиазиран, усмихнат, весел.
Абсолютно подвеждащо поведение
от Мартин- невинно, инфантилно, добродушно🤨Заедно с подобаваща визия тип Хари Потър- просто идеалният герой! А колко стаено лицемерие, омраза  към по- добрите от него, фалш и хиперамбиция се крият зад тази веселяшка маска? Някой беше забелязал преди дни, че очите на Мартин не се усмихват, когато той се смее.

# 478
В Чакалкаст гост е преятелката на Гешев.
Той и Калоян ще бъдат втората двойка официални треньори на ИВ. Ще отговарят за силовата част.

https://www.youtube.com/watch?v=_bOXWGfqJvE

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 12:41 от ddarri

# 479
Мартин толкова не мога да го понасям, че чак Добрин на моменти ми става симпатичен. Съжалявам наистина, че го няма Кралев, пред него все си мълчаха, липсва ми 🥲. Маги и Микяй колкото симпатични ми бяха в началото, толкова ми паднаха в очите. Личи си, че са наистина добри хора, но акъл нямат никакъв, не знам в кой свят са решили, че като се държат за дуото ще спечелят. На Раду съм голяма фенка от самото начало, Гешев отскоро започнах доста да го харесвам. В моите очи това са двама истински мъже, за разлика от императора и жена му. Анджи е силна на терен, опитва се и в социалната игра да направи нещо, но много се омазва с обещанията, които дава и после не спазва. Всеки път си казвам няма повече да гледам и всяка вечер в 20:00 съм пред телевизора, ядосвам се на себе си.

Общи условия

Активация на акаунт