💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 70 168
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 525
  • Stockholm
Най-добрата битка в сезона Blue Heart Браво и на четиримата!
Енджой Blush

# 526
За Маги и Гешев съм Joy

# 527
  • На Изток от Рая
Няма да се учудя на Микяй да са му подшушнали да каже на Маги да избере него. Тя каквато си е слабохарактерна и все ѝ е неудобно, разбира се, че ще избере него. Не мисля, че искат да противопоставят Гешев и Раду на този етап

# 528
Къде са жилетките алоууу??? Маги не е ли жена?? Или като не играят Калоян и Светлин жилетки не са нужни
Ако Калоян се беше паднало да е в тази битка сигурно щяха да му сложат 2 жилетки направо, че да е по-сигурно че ще падне... Пфф смешна работа са тез игри вече направо....

# 529
  • Буркина Фасо
Къде са жилетките алоууу??? Маги не е ли жена?? Или като не играят Калоян и Светлин жилетки не са нужни
Ако Калоян се беше паднало да е в тази битка сигурно щяха да му сложат 2 жилетки направо, че да е по-сигурно че ще падне... Пфф смешна работа са тез игри вече направо....
във варелите са

# 530
Ами, добро дете е Маги. Сигурна съм, че знае, че Гешев щеше да се бори повече, но остана вярна на Микяй. И това е достойнство.

# 531
# 532
  • София
Значи уж на всички елиминационни битки щяло да има жилетки за мъжете, хм. Thinking
Значи ако и утре не видим такава, значи теорията на повечето съфорумци ще се окаже вярна...

# 533
Това, че на Маги и е с 30 кг по-лек варела не е същото като миналия ден! Нали пак има трасе за минаване, ако си следват правилата от продукцията трябва пак да са с жилетки мъжете, както на тройната в понеделник! По тази логика просто да бяха дали на Калоян да прави 1-2 повече обиколки вместо жилетката, щом тука може без жилетки трасето а само с малко по-лек варел пфф

# 534
Не го знам този кой е, но не ме кефи. Много съжалявам за групостта на Димо да пие и да кара.
За нов водещ бих се развала на Павката.

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 20:50 от victoria vassileva

# 535
Малко ми е кофти за Маги. Отиде курбан на елиминации без дори да е номинирана и без да е загубила на битка, и на никак нелека елиминация, наравно с 3ма мъже. Бори се, ама няма как да стане тая работа. Много борбено момиче. Дано тея игри я научат и на някои уроци в живота и отношенията с хората.

# 536
Докато Димо обясняваше как варелите били 500 кг и Гризлито ги вдигна и ги премести

# 537
Това вярно е една от най хубавите битки за сезона.
Супер игра от четиримата .
И ето как можеха да изглеждат игрите без плъшоци.

# 538
Раду си говооори, дава напътствия, Гешев изобщо не го отразява и си прави каквото си иска JoyJoyJoy много са забавни как се командорят взаимно Joy

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 21:05 от Ne0n

# 539
Маги сама се победи в тази игра.. как ще остави Раду и Гешев в един отбор!!?

Общи условия

Активация на акаунт