💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 70 163
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 540
Гешев как вдига варелите?

# 541
Не се лъжете, пак е наредено всичко, ще видите, че колкото и да е удивително накрая Микяй и Маги ще спечелят... няма как продукцийката да остави мартинчу и добчу сами срещу 3-ма други, просто абсурд да ги оставят така! Ще гледаме "изненадващата" победа на Маги и Мики, също както "изненадващо" Анджи уж би Калата...

Това вярно е една от най хубавите битки за сезона.
Супер игра от четиримата .
И ето как можеха да изглеждат игрите без плъшоци.

# 542
Не се лъжете, пак е наредено всичко, ще видите, че колкото и да е удивително накрая Микяй и Маги ще спечелят... няма как продукцийката да остави мартинчу и добчу сами срещу 3-ма други, просто абсурд да ги оставят така! Ще гледаме "изненадващата" победа на Маги и Мики, също както "изненадващо" Анджи уж би Калата...

Едва ли? Микяй и Маги няма да са в четворката

# 543
След тази битка остава петица, а не четворка. Ами да видим, аз се обзалагам, че Раду и Гешев ще паднат, пък дано да греша Wink

Едва ли? Микяй и Маги няма да са в четворката

# 544
Маги искаше Гешев за партньор, ама Микяй взе да се удря в гърдите и предлага и тя ...се пак "замисли". Разсъжденията и бяха правилни. Имаше шанс поне единия да продължи в играта, а другия да падне, но....сега и двамата ще са аут. Гешев е по-силен и добър днес от Раду, учудващо за неговите килограми.

# 545
Гледам малко назад. Гешев мъкне влачи три варела ...и един Раду Joy

# 546
Ако Микяй и Маги стигнат на пъзела ,ми те са гола вода там

# 547
Искам само Микяй да отпадне. Как така отборно пак по никое време?

# 548
След тази битка остава петица, а не четворка. Ами да видим, аз се обзалагам, че Раду и Гешев ще паднат, пък дано да греша Wink

Обзалатаме се. Жалко, че няма на какво виртуално😀 Дори и да стигнат до пъзела, нямат шанс и там. Гешев ще го нареди, повече го бива в тая част.
И да, Маги сама си се надигра. Ама пак ми е кофти като я гледам как се мъчи с тая битка, на която изобщо не трябваше за присъства.

# 549
Маги изпадна в депресия също както Караолис беше

# 550
Не се лъжете, пак е наредено всичко, ще видите, че колкото и да е удивително накрая Микяй и Маги ще спечелят...

Аз изобщо не говоря кой ще спечели. Казвам че това е смисълът и хубавото на ИВ.
Игри в чистия смисъл на думата. Без коалиции,без саботажи. Да спечели най добрия

# 551
В тази битка съм за Маги и Гешев. И двамата са по-добри от партньорите си.
Какво направи Раду???? Маргарин стоя на тоя пъзел по цял ден. Раду за 5 сек. го реши.

# 552
Оф много ми е гадно за Маги! Не заслужаваше да отпадне! Cry

# 553
Гешев казва, че иска брейк заради счупена кука, Димо му отговаря - няма брейк, има резервна кука. Laughing

# 554
Горката Маги, как жално се разплака. Много е млада, ще си научи житейските уроци.

Общи условия

Активация на акаунт