💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 70 159
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 555
А не можеше ли Добрин , като извади имунитета да имаше само битка между трима. Пак да направят един да се спаси, но да не пращат човек с 0 гласа на елиминации Joy

# 556
Както каза Димо някой игри са с тежести , други без . Та тези без тежести са за Мартин, съмнявам се да можеше да мине дори трасето с варелите на Маги.
Играта е супер и четиримата се справят добре   но Гешев се откроява.
Изолаторът и гладът са се отразили на Раду.

P.S Да питам помнещите и знаещите -имало ли е друг път на финал отборна елиминация в случая двама. Нали за това са финалисти да водят битки индивидуално . М и Д са друг случай -за тях всичко може , вкл. схема и саботаж за първо място на финална игра , без дори забележка.

# 557
Радвам се, че сгреших! За пръв път съм щастлив, че бъркам хаха сега има шанс поне Гешев и Раду да отмъстят на ония мишоци за падналите ми любимци! Imp

След тази битка остава петица, а не четворка. Ами да видим, аз се обзалагам, че Раду и Гешев ще паднат, пък дано да греша Wink

Обзалатаме се. Жалко, че няма на какво виртуално😀 Дори и да стигнат до пъзела, нямат шанс и там. Гешев ще го нареди, повече го бива в тая част.
И да, Маги сама си се надигра. Ама пак ми е кофти като я гледам как се мъчи с тая битка, на която изобщо не трябваше за присъства.

# 558
  • София
А, де го принципния Раду? Уж обеща на Павел нещо пък....
не, наистина ми става все по-гнусно.

# 559
Раду да не е учил психология от някое детско злодейско анимационно филмче JoyJoyJoy

# 560
Ох, милото Маги, много тъжно ми стана за нея Sad Добра душичка е, няма спор. Нито един път не е казала нищо лошо, представи се достойно.

# 561
Аз съм доволна, че отпадна тази креслива девойка, че да мога да гледам нормално.

# 562
Раду сериозно е изперкал в компанията на г-н Изолатор.. В кой филм е влязъл, но му хлопат всички дъски и чак е плашещ в лудостта си.. Гешев е пич, както винаги. Магдалена е такава лигла отвратителна, с такова реване да му приседне на човек победата

# 563
Раду е силен на бързи и кратки силови битки , единично минаване на трасе. Но на издръжливост , никакъв го няма. По едно време се притесних да не припадне Егенето си казва думата.

# 564
  • София
Раду и Гешев са супер тандем, въпреки че на Раду малко му бяха паднали батериите, но пак се представи добре..
Маги много страда, но това е игра, а и доста по-силни жени отпаднаха преди нея, тя да се радва, че и дотук стигна....също и Микяй..

# 565
Браво на Раду. Призна че е бил по слаб и даде грошовете на Гешев. Същински Мартин... И той така прави

# 566
  • На Изток от Рая
И на мен ми дожаля за Маги, но тя си го направи като избра Микяй, а и въобще с цялата си социална игра. Раду пак е във филма😀, но браво за решението му грошовете.

# 567
Айде по живо по здраво на Маги, Мики и общата им мозъчната клетка. Как ще се дели попечителството сега между Америка и България нз. 

На Раду великите стратегии за психоатаки са с времетраене 5-10 мин..

# 568
  • София
Ти Димо няма да ходиш за кастинг до Щатите..

# 569
Раду с Кралев заедно печелят приза за най- противните ми участници в този сезон 🤢

Раду е такъв прикрит комплексар, прикрит агресор, женомразец..и дъщери имал 😐 ужас. Отвратителен мъж. Не е изперкал в изолатора, просото си е такъв. От ден втори го забелязах..мега тварителен човек.

Маги и Микяй, изключително семпли хора. Такива емоционални амеби..деца в тяло на възрастни хора.
Единствен Гешев ми е нормален играч там..
Съжалявам за Деси, беше ми фаворитка.

Общи условия

Активация на акаунт