💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 70 183
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 645
Няма значение кой ще е трети или четвъртия финалист.
Остава само въпроса дали М или Д ще спечели.
За който го интересува.....
Май около двайсетина човека гласували за тях.

# 646
Димо просто говори глупости през повечето време, които нямат нищо общо с действителността. Ако човек гледа състезанието и му слуша само смешките, може и да не забележи. Но примерно казва - и сега тази голяма преднина се стопи до 30 секунди. Аз пускам таймера и докато Микяй дойде до същото място - минаха 70 секунди.
После - а вижте Раду - хвана му цаката и лети с куките. Всъщност Раду се замотава като никой друг път.  "А Микяй вече е на куките.." когато Микяй все още НЕ е на куките.   Много, много такива примери - просто си ги каканиже както му дойде.  И сте писали че излъга че Микяй предпочел игрите пред олимпиадата, на това място Микяй направи лека физиономия, но съобрази че ще трябва да преснимат ако се изцепи - "абе не беше точно така".

Отвратително е това -- всеки път продукцията да издънва опитите  на играчите да вкарат някаква тръпка, чрез подлъгване на противника, чрез нови коалиции и т.н.   На следващия ден някой от водещите ще го изпее на всички.

Ииии да. Още от предишни години си знам - тази битка с чинийките не е за ниски хора. В един момент просто не могат да достигнат върха на кулата си. При Анджи това щеше да е на следващия или в краен случай по-следващия път, но предишни години помня достигане до по-критично място.  Както писа Crystal_Noir, защо не ѝ подложихте я камък, я сандъче!

# 647
Да си е искала! Не мисля, че някой ще харчи грошове тази вечер. Срещу Анджи, даже ще се натискат, кой да излезе пръв. Лесен противник. Очаквам обаче да се купуват предимства на финала. Все пак ДиМ са това, не някои случаЕни.

# 648
И аз предчувствам, че ще се дават предимства на финала, което е най-малоумното нещо ever.

# 649
Предни години давало ли се е? Не помня, а и не съм гледала всички сезони.

Според мен всички предимства, грошове, огърлици, печати, стратегии и прочие, трябва да се ползват до преминаването в индивидуална фаза. Докато има племена. Кой оцелял - оцелял. След това - чист финал.

# 650
  • София
Струва ми се, че някой си купуваше предимства, дали не беше Алекса, не помня - май за полуфинала с топчетата.

# 651
Тази година обаче, много малко атрибути раздадоха. Какво имаше май само печат и огърлица. По времето на Алекса и Рълев, май имаше много повече джунджурии.

# 652
Тази година обаче, много малко атрибути раздадоха. Какво имаше май само печат и огърлица. По времето на Алекса и Рълев, май имаше много повече джунджурии.

На Алекса му бяха дали една секира. Не си спомням обаче какво беше предназначението и.

# 653
Да я забие в гърба на Виктория. 😁

# 654
Секирата си спомням че беше употребена по някакъв сълзливо безмислен начин - много те обичам ма ше треа да те клъцна.

# 655
И аз забелязвам ,че секирата я няма тая година ,май даваше възможнжност да се изпрати директно някой на елиминации.Доста оръдия липсват.Алекса беше събрал всичките оръдия в него и ги сечеше на ред ,и накрая и предимство си купи за финала .

# 656
На Гешев и Раду не трябваше ли за победата да им дадат награда, например грошове, а не да минат с грошовете на Маги?

# 657
На Гешев и Раду не трябваше ли за победата да им дадат награда, например грошове, а не да минат с грошовете на Маги?
То и на Анджи трябваше да дадат отделно 200 гроша за елиминирането на Калоян и Деси. А за Раду и Гешев трябваше на всеки допълни по 100 гроша за елиминирането на двама участници. Според мен не дават защото иначе всеки ще си купи така предимство за полуфинала и така битката ще е скучна за зрителя.

# 658
Явно в тази фаза не дават. На Анджи също не и дадоха, когато победи Калоян и Деси.

# 659
А тя пък сега хич няма да е скучна финалната битка Joy

Общи условия

Активация на акаунт