💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 70 137
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 630
Възпитаникът на италианския лицей от къде е изпълзял, не знам, но лъзнАл ги бил Гешев, разбираш ли! Новите думи, които измисля и с гордост използва са "черешката на тортата"! Ако моят речник е толкова беден, ще ме е срам да кажа къде съм учила, но той "умникът" скрупули няма! Смешник със самочувствие, без покритие и его в излишък!

Някои от думите които ползва Мартин са български  местен разговорен диалект.
Разбирам, Мартин жонглира с диалектите свободно, освен изявен стратег и спортист, Императорът е и умел лингвист.

Важно ми е надсмешка от кой регионален диалект е😉? И като за 25- годишен интелигентен безработен вече IT, кой диалект доминира в речта на Мартин?🤣🤣

PS: Не ми отговаряй, ясно ми е че трябва нещо смислено да се каже, за да се оправдае неграмотността на лирическия герой🙂

# 631
  • Stockholm
Бобри успя да се намести на финала без номинации и елиминационни битки. Ама аз какво се чудя, говорим за побългарената пародийна версия не едно иначе добро спортно риалити шоу. Всичко, което влезе в ръцете на българските телевизионери става извратено. Като тях.

# 632
  • На Изток от Рая
Бобри успя да се намести на финала без номинации и елиминационни битки. Ама аз какво се чудя, говорим за побългарената пародийна версия не едно иначе добро спортно риалити шоу. Всичко, което влезе в ръцете на българските телевизионери става извратено. Като тях.
За това императора трябва да отиде да се докаже с/у Анджи на елиминация и ако може без жилетка, че да не вземе да залита на гъбките🙂

# 633
  • София
Ако вярваме на информацията на първа страница Добрин е бил на елиминационна битка, както и на други индивидуални.

# 634
Добрин е по-добрият от дуото. Във всички отношения. И ще помогне на "приятелчето" да спечели и да се фука колко е велик. А другарчето му се е загубило по пътя на краткия си 25 г живот. Парите ще го опиянят още.
Аз го искам в олстарс, за да го сложат на мястото му.

Утре мисля, че Раду ще е срещу Анджи. Имат си стари сметки, женски коалиции. Раду ще прати Анджи вкъщи. Тя няма грошове. Защо императрин да се пъне?

# 635
  • София
Мазните били много лоялни един към друг, а сега /гледам със закъснение/ чувам главния Мазен: 
"Това че Раду го няма улеснява доста нещата. Трябва само Гешев и Добри, и Анджи да бия и... печеля!" Stuck Out Tongue Winking Eye
Да,и ударението идва на печеля,а не побеждавам.Добринчо пари се стяга да харчи за него.
Пък ние си спрягахме тук подялба на печалбата. Simple Smile
Много красива игра направиха четиримата! Гешев се открояваше.
Стана ми тъжно за Маги,много съм зле Sad ,след всичко което сътвори.Успех в живота,Маги!
За Микяй-хайде от мен да мине-едно енджой!
Раду едва го търпя,особено след неговите сценки.Геш не може се нервира,какво да ги прави-деца,играйкат си.
Очаквано Анджи отпадна.Раду обрати ще прави с Добрин с имунитет.Сетила се Мара...
Направо ще му накривят на Мартин калпака срещу Анджи на гъбки(по гъбките се ориентирах за опонента на Анджи,сори).

# 636
Наченки на усмивка е имало все някога...

# 637
Наченки на усмивка е имало все някога...

Вижте го какъв е пич! 😊 Имаше някакви снимки с по-слабо лице и по-малко брада - определено преоткривам Геша. Като оставим това на страна, ами в днешната битка докато го гледам, не ми излиза от ума, че точно моя мъж би подхождал към препятствията по същия начин (Той се и съгласи с това 😁)

И аз съм с прогноза Раду номиниран. Дали не е третия финалист? Съдя по снимки заедно...

Относно официалните треньори, смятам това за стратегически добър ход от продукцията, само че избора на треньори тук е ключов. С един такъв ход могат да освежат интереса към формата, както за кандидати, така и за зрители. Но има много да се работи по детайлите и как хората да не се чувстват прецакани (едните и другите) от липсата на ясни и справедливи правила, както и да се инвестира малко повече в качеството на самите игри (наричали го реинвестиране, все пак те са си бизнес - дали да не наемат на тази длъжност Раду?!) И разбира се, трябваше официално да заработят с вече действащите треньори, а не да им изтръгват чергата изпод краката.

И тъй, доглеждам, а друг сезон няма да гледам (до оборване на решението ми!)!

# 638
Туджаров каза в Надкаст, че доколкото е подочул, това с избирането на "официални треньори" не било решение на Вито и продукцията, а било решение на PR-ите на шоуто и е свързано с използването на профилите на конкретни лица и реклама в соц. мрежи.

# 639
  • Sofia
Сезон 6 на ИВ е живото доказателство, как една творческа немощ е в състояние да затрие и най-добрия замисъл!
П-а-р-о-д-и-я! Резултатът от играта с чинийките беше ясен, преди играта да е започнала. Как пък никой не се сети да й сложи един камък, ей така за равен старт? 148 см Анджела реди купички редом до Пергелчо и голата гръд на Дробчо. От женската аудитория се очаква да "плакне очи" по голата гръд, а мъжкото съсловие да хвърля чехли по телевизора. Енджой! 
А тази вечер, уважаеми зрители предлагаме на Вашето внимание уникално забавление -  галеникът на съдбата (продукцията) и гъбките! Рунд 10-ти, скок-подсок Зайко Байко и така, до финал.

# 640
сигурно телевизора ми е повреден. Smiley
абе тъмна си беше на влизане и светла на излизане.

Счупи го този телевизор Laughing

# 641

Кефят ме феновете на Мики маус - точно НУЛА. Енджой Joy

Ай, стига бе! И жена му ли не е гласувала за него 😁
Ха ха ха! Ами не чете темата горката. 😂

Не четат ли!?!?!? Изръчкали са целия интернет! Може да се е усетила, че като си мълчи, по-бързо ще бъдат забравени глупотевиците на Микяй.
Ааа, няма забравяне такова плиткоумие. Да не се заслуждават. 😎 заешкото сърце, няма да го коментирам. Страхлив до подлост.

# 642
Гешев и Раду няма смисъл да харчат днес грошове. Но, и зависи кого ще пита първи другарката Паскалева. Дуото, ако развържат кесиите ще е добре. Както и да се смята Раду или Гешев са печелившите.
Много се съмнявам императрин да се цани сам.

# 643
  • Буркина Фасо
Гешев и Раду няма смисъл да харчат днес грошове. Но, и зависи кого ще пита първи другарката Паскалева. Дуото, ако развържат кесиите ще е добре. Както и да се смята Раду или Гешев са печелившите.
Много се съмнявам императрин да се цани сам.
като не си похарчат днес грошовете утре за какво ка им?  за финалните битки пАри не им трябват. SmileySmiley
Анджи е номинираната + още един от останалите, но който и да е той би трябвало да се справи с нея и да я отстрани. ще харчат грошове за идеята.

# 644
  • София
Не знам, но Кральо Честити съсипваше Кирчо и Кокорчо. Бяха по-ниски от тревата. След като напусна, сезонът окончателно приключи.

Единствено му е любопитно кой ще е третият участник на финала. Надявам се да е Раду.

Общи условия

Активация на акаунт