💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 70 137
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 615
Любимата ми игра с чашките. Много я харесвам.
Помните ли играта от С1 с онез стотинки, в която Ана-Мария побед. Повече никога не я дадоха.
И на Мартин му е любима , заедно с игрите с плочки и топчета Simple Smile Идеално.
Италианският лицей го “подлъзнали” докато “от мисля”  -ха , много просто момче.

Ами Мартин продължава да се утвърждава като Класик на новия български език- Негов някакъв, уникален език- четете и помнете😉 , все пак Император го казва:
Догатвам
Надсмешка;
Заченка ;
ОТмисля;
Подлъзнал;

Сигурно има и още, то може ли някой да разбере и осмисли всичко от най- умния😵💫😵💫😵💫

# 616
Въх , Микяй избрал ИВ пред олимпиадата😲
Повярвахме му всички 😄😄😄

Не, че нещо, но... как да му повярваме, като той просто отпадна от квалификациите и не успя да се класира за олимпиадата- на четвъртфинали през април, ако не се лъжа, някакъв молдовец го би. Чак толкова къса памет нямаме. Wink

# 617
Айде по живо по здраво на Маги, Мики и общата им мозъчната клетка. Как ще се дели попечителството сега между Америка и България нз. 

HAHAHAHAHA,брутално! Laughing
Въобще не ги съжалявам,каквото си направиш,никой друг не може да ти направи.
Цял сезон мишкуване и близане на подметките на Мартин и Добрин. И за какво?!
Маги направи грешка като сформира дуо с Микяй,сега и двамата са аут. Не вижда ли варелите, не си ли дава сметка,че е игра точно за Гешев и Раду...

# 618
Женомразеца Раду уморен след битката тръгна на бегом да успокоява Маги. Горките му дъщери... Joy

И понеже е прикрит агресор и комплексар му се искаше, тя да избере него вместо Микяй и даде грошовете на Гешев без да се замисли.

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 00:19 от Иван С. 659770

# 619
Да се обзаложим, че за маргаринчо жилетка няма да има! То бива толкова едни и същи игри да дават яловите сценаристи, чак си мисля, че са по договор с императора

# 620
  • София
Добре , че битката беше отборна , че бай Раду беше чао. И Маги щеше да го бие
Ако бяха подържали мазните и ги бяха пуснали гладни и нетренирали повече от месец като финалисти, дали щяха да са по-добри?   Нали това беше причината да пускат навън Павел и Раду по 2 часа на ден, за да загубят тренинг и да улеснят онези.
Дори като се върна при финалистите, не трябваше да кеси по коловете, за имунитет, а директно трябваше да му го дадат, за да се освести малко поне... ама къде ти!

# 621
  • Буркина Фасо
Маги млезе в игрите чернокоса, а си тръгна руса. Smiley
може да нямат храна, но фризьор си имат.

# 622
  • София
Раду знаеше къде отива и с радост грабна шанса да се върне във финалната седмица. Иначе си отиваше в къщи. Никой не му е обещавал санаториум, напротив, ясно казаха, че ще е в най-гадното място. Тъй че не мисля, че има право на имунитет.

# 623
Добрин защо вечно е по гърди? Поне да бяха хубави.
Супер са му гърдите. Нямам забележки към гръдната му и коремна мускулатура. В това отношение е перфектен, точно както трябва. Може и да съм пристрастна. Единият ми син е гимнастик и Добрин изглежда почти като него.
А защо е без тениска. Или му е по-удобно, или се фука с мускули. И Раду често е гол до кръста. И той изглежда добре.

# 624
От цялата битка, много ме издразни психоатаката на Димо към Гешев и Раду, колко им били криви кулите, как треперят. Естествено на Зобрин и Мартин кулите били  перфектни. Много грозно и тенденциозно беше.

# 625
  • София
Мазните били много лоялни един към друг, а сега /гледам със закъснение/ чувам главния Мазен: 
"Това че Раду го няма улеснява доста нещата. Трябва само Гешев и Добри, и Анджи да бия и... печеля!" Stuck Out Tongue Winking Eye

# 626
  • На Изток от Рая
Маги млезе в игрите чернокоса, а си тръгна руса. Smiley
може да нямат храна, но фризьор си имат.

Маги не влезе чернокоса, а светло кестенява или тъмно руса. Нормално е косата ѝ да е изсветляла от слънцето и водата. Не търси под вола теле. Моята става става сламено руса лятото, а дори не ходя често на плаж.

# 627
  • Буркина Фасо
сигурно телевизора ми е повреден. Smiley
абе тъмна си беше на влизане и светла на излизане.

# 628
Възпитаникът на италианския лицей от къде е изпълзял, не знам, но лъзнАл ги бил Гешев, разбираш ли! Новите думи, които измисля и с гордост използва са "черешката на тортата"! Ако моят речник е толкова беден, ще ме е срам да кажа къде съм учила, но той "умникът" скрупули няма! Смешник със самочувствие, без покритие и его в излишък!

Някои от думите които ползва Мартин са български  местен разговорен диалект.

# 629
  • На Изток от Рая
сигурно телевизора ми е повреден. Smiley
абе тъмна си беше на влизане и светла на излизане.

Четене с разбиране му казват... 😉

Общи условия

Активация на акаунт