💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 70 137
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 510
  • София
А това, че ще играят по двойки, значи ли че ще раделят отборно прибраните грошове от загубилите?
Може би това е целта на продукцията - никой да не прибира еднозначно повечко пари.
аз играя с/у теб, бия те и ти взимам грошовете. при другата двойка е същото - победителя ги прибира.
с кой да разделям прибраните грошове ? те си остават за мен.

Ами не е баш така.Аз не играя срещу теб, а двамата играем срещу другите двама.
Едната двойка побеждава,другата -енджой Simple Smile
Та въпросът за плячкосването на грошовете си е съвсем резонен и довечера ще разберем решението на задачката.

# 511
  • Sofia
Според мен Мартин не е нито толкова умен и обигран, нито толкова изкусен манипулатор, колкото го изкарват част от вас. Само докато говори, се сещам за 10 неща, които може да му кажат останалите и да млъкне веднага.
Просто наистина другите са доста зле.
Споделям напълно! Епидермисът ми се изтърка да пиша, че Маргарин се отъркал в умните, но нищо не е закачил от тях, и че е много лесно да бъде сложен на място, така че дълго да му държи влага! Прекалено елементарен и лесно предвидим е, направо да си плюе в пазвата, че не е попаднал на правилния човек.
П.П. Никой не може да ме убеди, че трябва да приема за умен някой, на който речникът му е толкова беден, че се налага да го запълва с несъществуващи думи. Хайде стига, умен бил..
А сега се връщам да ви чета. 😃

# 512

Кефят ме феновете на Мики маус - точно НУЛА. Енджой Joy

Ай, стига бе! И жена му ли не е гласувала за него 😁

# 513
  • Sofia

Ха ха ха! Ами не чете темата горката. 😂

# 514
В предишни сезони показваха как работят на стопанството например. Имаха задачи, изпълняваха ги. Сега основно продуктово позициониране, ядем вафли, пием кафенце, тровим гладния Борисенко с гадни кренвирши. Определено е различен този сезон, ама не към по-добро за мен лично.

# 515
МиД не са нито толкова умни, нито толкова хитри. Другите са много зле. Потресаващо зле. Затова МиД изпъкват. Анджи нищо не може да им каже в очите, другите даже и не искат. Раду също не може да им опонира, пък камо ли да ги мачка психически, както правеше с момиченцата. МиД направиха много добър ход снощи. В крайна сметка няма да си носят огърлиците и парите в къщи. Имат ги- ползват си ги със здраве. Другите като са спали целия сезон, те сега жънат плодове. Поне 100 пъти имаха възможност да ги бутнат, но никой не го направи. Сега какво да се сърдим на МиД? Бутани или не от ПР, вече няма значение, те ще са на финал, има място още само за един. Затова не разбирам Анджи, защо й трябваше, да ги провокира сега? Толкова ли не вижда, че всички други и точат ножа и точно МиД са и най-малкия проблем.

# 516
Сетих се още един елемент, който липсва в този сезон. Като писахте за работата на стопанството се сетих за Цецо, как се обясняваше на Вики до дървото и го брулеше. Или разговорите до прострените гащи. Даже Алекса с пандичката или набедения фризьор- в този сезон такава романтична линия липсва. Остана си Силвия с нощницата- ама Раду не му върза. Остана едно другарство- на Раду с Павката и на Маги с Микяй. И разбира се- Хъкълбери фин и Том Сойер- МиД. Имаше някаква насилена близост на Силвия с Анджи... Не можеш да пропуснеш в толкова продължителен формат романтиката. Като липсва достойнство и чест- поне любов да има. Аме не- не остана какво да се гледа. Чак Стан го набедихме за влюбен в Мартин. Ами не, той Стан така си гледа.

# 517

Ха ха ха! Ами не чете темата горката. 😂

Не четат ли!?!?!? Изръчкали са целия интернет! Може да се е усетила, че като си мълчи, по-бързо ще бъдат забравени глупотевиците на Микяй.

# 518
Анджи да покажела на М и Д ,как се чака Раду ,че те незнаели.Раду винаги се връщал Joy

Раду манипулаторът ,който вечно играе театър.

# 519
Както и други казаха - Мартин не блести толкова с интелект, колкото умопомрачават останалите с липсата на такъв.

# 520
Мисля, че това ще е последното глупаво решение на Маги, защото и двамата ще отпаднат. Как Микяй ще избереш бе, момичееее😭

# 521
  • Буркина Фасо
той и сам се предложи да го избере

# 522
В предишни сезони показваха как работят на стопанството например. Имаха задачи, изпълняваха ги. Сега основно продуктово позициониране, ядем вафли, пием кафенце, тровим гладния Борисенко с гадни кренвирши. Определено е различен този сезон, ама не към по-добро за мен лично.
И Калоян един път поля доматите на изпроводяк Joy

# 523
Имам усещането, че сценаристите този сезон са го писали на принципа "няма лоша реклама"...Ами има.

# 524
Много хубава игра  ,ама нещо на тия кокили изобщо не ги бива и четиримата,Гешев така малко изпъква.

Общи условия

Активация на акаунт