💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 70 185
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 450
Е може и тя да си е такава като него...

# 451
Е може и тя да си е такава като него...
Няма такъв вариант. Хора като него не биха харесали същото в друг. По-скоро ще е като Маги. Насилникът си търси жертва, каквато може да контролира.

# 452
Според мен Мартин не е нито толкова умен и обигран, нито толкова изкусен манипулатор, колкото го изкарват част от вас. Само докато говори, се сещам за 10 неща, които може да му кажат останалите и да млъкне веднага.
Просто наистина другите са доста зле.

# 453
  • Бургас
С действията си снощи Добрин потвърди съмненията на много зрители, както и моите, че наградата ще си я поделят. Няма значение кой от двамата ще я вземе. Те затова и играят като отбор, а не като индивидуални състезатели.

# 454
  • Пловдив
Оставям това тук Grinning

# 455
  • Буркина Фасо
Тя Анджи, че мрънкаше, мрънкаше. И мен това много ме напряга в нея. При все, че й симпатизирам. Беден речник ли има, що ли, не знам. Но тя не може да говори. Не може да се защити. Едвам свърза 2 приказки, когато е срещу тях. На синхрони е съвсем друго.
А тя беше права за себе си. То беше видно, че тя не искаше да им обещава съвместна игра. На люлката те й казаха, че искат да я опазят и имат план. Тя искаше да чуе плана, но те държаха първо на обещание, за да й кажат какво мислят да правят. Иначе нямаше да й кажат. Тогава тя каза "добре играем", с голяма мъка. Още тогава трябваше и на тях двамата да им светне, че тя това не го иска.

Това по-нагоре, което сте писали, е самата истина- нямаше да видим този цирк на арената тази вечер, ако Ралица не беше разказала за разговора на Анджи и отпадналите. С това от продукцията просто предопределиха и играта, и Съвета. Мен това най-много ме подразни...
досущ като в политиката ни. ако заместиш имената на участниците с имена на партийте наблюдаваме една и съща безпомощност, едни и същи комбинации .Smiley

# 456
И аз се ядосах снощи, нооо това си беше тактически ход на Добрин, за който не могат да го наказват. Колкото и да ми се иска, да беше обратното, има си човека скрит коз, ползва си го.
А другите, че толкова време не смееха на измяцат, да се напъват сега на финала да правят тактики.
Раду още не мога да го разбера накъде клони. Дано да не отпадне тази вечер, че ще спра да гледам.

# 457
  • Буркина Фасо
предния ден беше момента да накажат двамцата. снощи изполваха имунитета, утре ще използват парите за да се спасят и ето ти ги на финала.
Раду заради някакви обещания към Павел ще потъне. ако играе както си знае може и да има шанс. за какво му беше да гласува против Гризлито онази вечер само той си знае. напразно хвърлен глас и отдалечаване от него. а м същото време имат общ враг.

# 458

JoyJoyJoy Направо е карикатура Дядо Коледа , сега щеше да изкара много пари с тази брада -с участия по моловете -хо-хо-хо

Той и Раду загуби ума и дума , друго си е на някакви женички да се прави на велик Smirk, само по синхроните го играе тарикат.

Всичките не стават като хора, язък им за подготовката. Да им дават чека на МиД да си го делят и кой от къде е . Е те такава всеотдайна и обгрижваща се двойка не е имало до сега Joy

# 459
Да, Раду от криворазбрано чувство за преданост и морал си пати. Първо с женската коалиция, сега със заветите на Павел.
Ами Павел да беше спечелил, да ходи да си ги пази двете мишлета. Не да кара Раду да се бори за чужди каузи. Според мен Раду ще отпадне подобно на Морунов.
Микяй за мен не е човек, който заслужава такава лоялност. Даже и на мястото на МиД бих го изфъчкала. Той и сам си го каза, че ги ползва за патерици. Не заслужава да е на финал това момче.

# 460
Аз да си кажа, че Калоян и Пелипенко са ми най-секси мъж и жена този сезон. Много са яки.
Сезона 6 = Сезон 2.
Най ме е яд за Светлин и Доктора, дано първият влезне в отбора на Гого за някакво световно състезание по Калистеника в Дубвай.

Феновете са много креативни. Grinning

# 461
Какво единодушие в темата и дори във фейсбук Joy май не е било чак така
Гледам анкетата, нищо изненадващо
Интересно, че дори Маги има два гласа, но Микяй никъде нито един Joy
Не харесах Гешев от начало още. Исках да го харесам, но освен няколко вяли хода, които увиснаха като нелогични, нищо особено не видях от него. Нищо чудно, че Раду е по-напред. Ми поне нещо прави, ако ще да е само по синхроните. Без него скуката е направо нелепа.
Двамата сурикати няма какво да коментирам. Със сигурност Мартин си е намерил жертвичка в живота и ще драпа напред. Мухльо, но ще се обгражда с подходящи хора и ще си живурка щастливо. С Добрин не заслужават да стават треньори и се надявам да нямат досега с бъдещи участници или деца.

# 462
Раду на синхроните повтаря как трябва да разделят МиД, защото са завзели властта. И пак Раду гласува вече 2 пъти за Гешев. Гласува за Гешев, защото едно време преди 2 месеца в едно друго племе Гешев казал на Павел и Микяй, че не иска вече да играе с тях. Не разбирам къде се вижда Раду в цялата тази конфигурация, освен като будалата, дето сам се прецкава за нищо.. почва вече  и мен да ме боли главата като Маги Joy

# 463
  • София
Според мен Мартин не е нито толкова умен и обигран, нито толкова изкусен манипулатор, колкото го изкарват част от вас. Само докато говори, се сещам за 10 неща, които може да му кажат останалите и да млъкне веднага.
Просто наистина другите са доста зле.

Да, особено ако ми каже "отговори ми на въпроса, Анджи!".  Хахаха.

Яд ме само за едно единствено нещо, че ги изкарват много хитри и много умни. Ами не... Грешна стратегия на останалите, които допуснаха това. Особено Микяй. Много ми е мъчно за това момче. Уж постигнал много с труд, а сега плюе на всичко с държанието си. Някой беше писал по-напред в темата и ожалваше жена му. Аз съм на същото мнение. Няма нищо мъжко в това момче. Някак не е пораснал.

# 464
Два дни до сурикатския триумф и края на нашите (мнозинството) мъки!

Дали Кральольо не можеше да ги раздели? Ама много лошо влезе на контра със всички. Можеше да напъне льо Розето и да се обединят с някого да катурнат опосумите. А, не всичко и всички на гюрултия.
Станчо и той дон Кихот на сезона, не се спря в една мисла, ами така се обърка, че обърка всички. С два синхрона Шах и Мат на дуото и продукцията.

Все пак, какво са още два дни....

Общи условия

Активация на акаунт