💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 70 197
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 435
Раду твърдо си седи вече на капитанското място на масата.

Деси - второто изцяло положително лаптоп обръщение в сезона, а и въобще в другите сезони май е голяма рядкост. Евала!

Ралица отново издънва стратегиите - това сте го писали. Вероятно са преценили че болшинството тъпоумни зрители се кефят на точно такива "обрати".

Добрин:
-- Стой Спасе стой!

Димо:
--Аааааа плочките на Гешев падат!

Ралица на съвета - първо се държи с някои участници все едно са идиоти, второ се държи с нас все едно сме идиоти.
Ахаааа, сега била разбрала защо Добри пуснал победата на Мартин.

Значи нещо толкова значително и отдавнашно го разбира сега,
но прекрасно знае какво са си говорили на 8 очи ония в стаята.  JoyJoyJoyJoyJoy

# 436
Сериозно ли не познавате термина "ирония'?
Ралица иронизираше с това "ааа сега схванах".
Какво трябва да каже "оф, скука, знаех за огърлицата, не ме учуди".
Аз се учудвам повече от мнения в темите за реалити формати, честно...

# 437
Една добавка:

Маги: "Мога ли да си сменя вота?" Smile

Деси - второто изцяло положително лаптоп обръщение в сезона, а и въобще в другите сезони май е голяма рядкост. Евала!

Ралица отново издънва стратегиите - това сте го писали. Вероятно са преценили че болшинството тъпоумни зрители се кефят на точно такива "обрати".

Добрин:
-- Стой Спасе стой!

Димо:

Ралица на съвета - първо се държи с някои участници все едно са идиоти, второ се държи с нас все едно сме идиоти.

но прекрасно знае какво са си говорили на 8 очи ония в стаята.  JoyJoyJoyJoyJoy

# 438
И каза нещо като: "Ох, много ми е неудобно." Joy

# 439

Но има пък зрители и съфорумки , които харесват двете момчета , саботажи , нагласени игри с топки и въженца и ги аплодират с браво. Е как да не му се възхитиш на Добрин с този изненадващ “ най-добър стратегически ход”
Ами за кого друг да се говори в епизода. Какво правеха другите през епизода - мълчаха като овчици. Мартин и Добрин виждат че са единствените будни в играта и се възползват от шансовете им. Според мен те просто нямат доверие на никого, защото всеки останал е лесно манипулируем - с доказателство Маги снощния епизод. Не ги харесвам двамата, но трябва да се признае че поне правят нещо. Ако и те бяха безгласни овчици като другите, какво щяхме да гледаме? Игри на безгласните овчици?
Иначе за нагласените игри и саботажите съм съгласен, но какво да се прави продукцията ги е избрала за фаворити.

# 440
То вече толкова да си личи ,че всичко се знае, все пак не са артисти, не могат да го изиграят - никой не е изненадан, да не говорим шокиран, нито от гердани, нито от саботажи нито от номинации. Мача се доиграва просто.

# 441
Абсолютно попадение, което забравих!  Маги изплиска легена!!!

Една добавка:

Маги: "Мога ли да си сменя вота?" Smile

Добрин:
-- Стой Спасе стой!

Димо:

но прекрасно знае какво са си говорили на 8 очи ония в стаята.  JoyJoyJoyJoyJoy

# 442
И аз това забелязах, с каква наглост и увереност лъже 😂😂😂😂😂

Мартин пазел Анджи JoyJoyJoy като я номинира на всеки съвет

# 443
Аз пак ще кажа. Ако някой от останалите дишаше във врата на Добрин на вчерашната игра, той нямаше да си подари победата. Съветът щеше да се завърти по друг начин.
При това разположение на играчите, той направи най-умното нещо, което можеше. Осигури имунитет на своя коалиционен партньор. Не виждам нищо против правилата тук. Вместо да стои и да го чака спокойно, можеше да си събаря постоянно плочките накрая. По-интересно ли щеше да бъде?
Иначе съм съгласна, че продукцията не трябва да издава плановете на участниците, включително саботажите. Още ме яд, че издадоха Мани и Фейгин. Нека провокират водещите, да задават неудобни въпроси, да се опитват да накарат участниците да се объркат и сами да се издадат, но те самите да не го правят директно.

# 444
За феновете на МиД, сред които са и продуцентите явно JoyJoy

# 445
Аз не мисля,че им е неудобно.
Ще спечелят и на подкастите ще ги гледаме как с фалшиви усмивки ни обясняват как от Продукцията така са ги показали и реално те много достойно и честно са спечелили сезона.
Аз тях ги броя като едно,защото съм сигурна,че вече са се разбрали да делят парите.

Загубих всякакъв интерес. Да се приключва вече и да затваряме страницата завинаги.

# 446
А забелязахте ли трагичната физиономия на Микяй, когато Ралица обява, че ще има 4-ма номинирани, и как жално промълви: "Значи и аз.". 🥺

# 447
Милия Микяй,той явно си помисли,че ще отиде директно на финалната битка.Ако можеше и от нея да се скатае от страх и направо да му дадат чека ли...

Как е възможно?? Професионален състезател.

# 448
  • Be realistic - plan for a miracle.
Аз я разбирам Маги за нелепата реплика.
Това са тежки манипулатори, които играят много с набиване на вина (тънко и незабележимо) и така популярният сега гаслайтинг.
А тя е само на 20, доста чиста, с не особено остър ум и е готова жертва-емпат, която почва да спасява и да се чувства виновна.
Мартин е изключително умел в манипулацийките, дори според мен не показват всички начини, по които тънко мачка и свил претенциозно тънки устнички кара хората да му се чувстват длъжни.

Ето типа човек, който е Мартин:
Хипотетична ситуация. Мартин идва и с мачете ми отсича пръста.
Аз: Човек!! Ти ми отсече пръста! Пръстът ми го няма! Боли ме! Ти го отсече!
Мартин: Чакай сега. Твърдиш, че съм отсякъл някакъв пръст. И то твой. Според мен трябва да погледнеш на това по-логично. Дали изобщо съм бил аз? Дали не се бъркаш, че пръстът е бил твой? Дали изобщо е имало пръст? Според мен ти се заблуждаваш, което е много типично за теб и доста вредиш на околните с това, притесняваш ги. Аз съм честен с теб и винаги се старая да ти помагам, а ти неблагодарно ме обвиняваш за някакъв несъществуващ пръст. Според мен помисли над собствените си грешки, защото създаваш неприятни ситуации за всички.

# 449
Съжалявам приятелката му...

Общи условия

Активация на акаунт