💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 70 223
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 420
  • София
За мен от продукцията си градят Мартин и Добрин като големите злодеи, за да може после Раду да ни влезе като големия герой и всички магически да го заобичаме, задето е изобличил МиД Rolling Eyes
И успяха.Справка-виж кой води в анкетата Simple Smile

# 421
Абе нещо на промото за утрешната елиминационна битка не виждам жилетките на мъжете, а се бият срещу жена... И май не за пръв път се случва да не ги виждам жилетките хммм защо ли когато Калоян играе срещу всеки му мятат жилетка на врата? Работата спрямо неговите битки си беше "страх лозе пази" от страна на продукцията хаха Ей прецакаха го момчето и това си е, ама достойно го прие той поне, макар да съм сигурен, че се е осетил на доста по-ранен етап какво се случва с тези игри и за това и май не е искал да се обърне към МиД от лаптопа(между другото обърнете внимание на подкаста с него в след игрите от днес, мисля че внася много яснота за рсзлични неща и за него всъщност) .. Абее както и да е, ама иначе утре мъже срещу жени пак, ама жилетки не се вижда да носят ми беше въпроса.. Дъно са таз година ей!

# 422
Отново продукцията ги покри: ако някой друг беше направил това, което Добрин - да пусне игра така явно щеше да има наказания, автоматични номинации итн.
А Ралица накрая дори била разбрала хода им SatisfiedSatisfiedSatisfied
Такъв сезон не съм гледал до сега - голям цирк
еее, Ауткаст, верно ли го каза?
Почти винаги съм съгласна с обзорите ти, ама наистина ли искаш наказание за Добри?
Беше супер логично, за мен лично очаквано от Добри. И осъзнати и от двамата МиД негативи от този ход. И все пак от мен има браво Добрин.
Не, определено не казвам това. Въпросът ми е защо другите ги наказват за това. Продукцията трябва винаги да постъпва както сега с Добрин, разбира се, че не трябва да се меси.
Това ще го развия повече утре във видеото (пак няма да се спи Sweat Smile )

# 423
Не знам защо всяко едно решение и думи на М и Д се извинява с "продукцията". И доста от нас не харесваме М и Д много преди изобщо Раду да е свързан по какъвто и да е начин с тях.

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 12:43 от Не се сърди, човече

# 424
  • На Изток от Рая
Аз пък се чудя какви са тези битки за финалисти - да редят плочки и чинийки? Rolling Eyes
 А какви битки имаше преди това - 10 пъти бутане на колички с няколко стотин кила, вадене на дънери, дърпане тежко кану, минаване на трасе по 15 пъти …
Па сега - плочки и чинийки…. Joy Joy Joy
Явно за първи път гледате финалната седмица. Игрите винаги са статични, няма как 8,9 човека да се състезават на трасе. Чак на полуфинала става по-интересно. Винаги е било така

# 425
  • София
Не, не гледам за 1-ви път. Само сезон 1 не съм гледала.
Просто е нелепо.
Българският вариант е мноооого далеч от Десафио.

# 426
За първи път виждам такова безпардонно поведение на участник в Игри на Волята  - нечленоразделният “красавец” стои в поза  скръстени ръце , демонстративно изчаква  приятеля си  плочкаджия и не следва забележка, наказание, назидателна реч от Ралица.  
Тя Ралица дръпна по-дълга реч за равенството между половете Simple Smile.  
Но има пък зрители и съфорумки , които харесват двете момчета , саботажи , нагласени игри с топки и въженца и ги аплодират с браво. Е как да не му се възхитиш на Добрин с този изненадващ “ най-добър стратегически ход”
А фалцетният на 25 години със завършен лицей в автобиографията , който Анджи определя за много интелигентен , може ли да е има талкова пропуски в обучението си - словоред , изказ , думи не са му силата. Но важно  е че на бутане на плочки е добър.
 Микяй и Маги са тъжни за гледане.
Още няколко  дни до края на пародията , а двамата хубавци стратези още дълго ще чакат спонсори в обявените от тях  канали.

# 427
Хареса ми епизода. Аз пък искам да гледам и тактика, и стратегия, надлъгване и изненадващи ходове. Аз гледам ИВ за това плюс битките. Спортни състезания си гледам други. Затова и още ме е яд, че Анджи и Силвия разтуриха женската коалиция.

Напълно съм съгласна с мнението ти.
И аз съм потресена от малодушието на Силвето,заради развалената коалиция.Моето мнение е,че тя развали коалицията по следните причини:Първо и може би най-важното е,че тя Подсъзнателно  не искаше да е със  слаби Жени на финала,за който смяташе,че ще се класира,защото така ще заличат цената на  нейното присъствие/т. е-стигна до тук,защото си в коалиция,а не го заслужаваш/И второто е желанието й да се харесва на мъжете/в случая-Калоян/

# 428
  • София
Първо и основно да благодаря за темата - чак сега успях да изгледам и съответно да се включа.

За вчера - логично решение за мен на Деси, да може и да не се е усетила за наказание, но с тези рани, така или иначе щеше да има малък шанс, така че за нея - по-добре. Калоян - радвам се, че отпадна, но за мен, Микяй трябваше да си замине преди него, но това е игра и в крайна сметка, който си е изиграл картите по-добре - стига по-напред.
 За днес - надявах се на победа на Раду или Гешев. Последният обаче имаше план, който трябваше да преосмисли може би, след като Добрин остави Мартин да победи. Защо не го направи е друг въпрос.
Самият съвет - очаквано, аз сървайвърски ход не видях. Очакван и предвидим избор на Добрин да извади огърлицата. Щях да съм впечатлена, ако си беше взел имунитета и после се беше погрижил да убеди Мартин да харчи на съвет. Съюзник, съюзник, но вече са на финалите.
Останалите - очакван глас от всички. Да, даже и Маги бях сигурна, че ще посочи Добрин, ако имаше някой, който не се е сетил, че той има някакъв амулет - тя е.
Анджи на масата можеше с един пример да затапи Мартин - последната номинация преди окончателното обединение и последвалите разговори на масата след този съвет. Защо и това не се случи - също нямам идея.
Утре очаквам победа на Гешев и Раду, но е възможно и Маги да е. За Микяй дори не искам да си помисля, че ще ми се налага да гледам още поне ден. А, и от четиримата - според мен е най-слаб.

Най-смешното в епизода - Раду искал жени за противници на финал, за това ги пази. Напълно е възможно. Но абсолютно същото искат и Мартин и Добрин. И логично и за тримата. Просто е смешно - ние номинираме Раду и Гешев, за да ви пазим, а Раду и Гешев, защото искат слаби опоненти 🤣
И другото забавно - Добрин и Мартин обясняват на Микяй и Маги в стаята как искат да си пазят грошовете - Микяй кима - един вид правилно е. Нищо, че ако същият стигне до полуфинал, купените предимства ще са в негов ущърб.
И това, че продукцията не издава саботажите им - дразнещо е и не е честно това,  но такива безгласни и без мнение хора - просто извадиха късмет, че са взети в сезона.

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 00:58 от gg__

# 429
  • Sunshine state
Никога, ама никога не бих влизала в обяснителен режим пред Мартин. Нито ще му давам обяснения, нито пък ще му позволя да ми търси такива. Много си позволява и той, и придворната му Добрин.
Маги тотално окъка нещата и си разкри абсолютно ненужно картите. То е ясно, че Бобъра щеше да изкара огърлицата, ама тя така сглупи, а после взе да пелтечи да сменяла номинацията.. Срам.

# 430
МиД се показаха като големи мишоци и страхливци - нали са най-силни, какво ги е страх да отидат на елиминации?
Беше много грозно поведение - искал мъжка битка Добрин и накрая вади зъбата огърлица. Ти или си мъж или не си.

# 431
Много е жалко, че не се акцентира върху спортсменство, достойнство и справедлива игра, а се толерират  подмолни, безскрупулни и отблъскващи участници.

Толкова искат мъжка битка, та пратиха Маги.
Маги пък хем така, хем онака. То бива безхарактено същество бива, но....
Мартин с такава любов гледаше Добри в леглото.

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 06:15 от Adelle08

# 432
Изчетох ви.
Вчера не съм гледала,но днес изгледах епизода.
На мен всъщност хода на Добрин ми хареса,но го направи само и единствено,защото има огърлица в джоба.
Мартин много добре знаеше за това,но двамата отново и за кой ли път разиграваха театро пред камерите.

Маги и Микяй са безобразни - едната сякаш има само 2 мозъчни клетки  и веднага й прилошава при мисълта,че трябва да си ползва мозъка,а другия е мишок. И това,моля ви се, е професионалист спортист,на който работата му е да излиза на битки.
А той от някакви  момченца от фитнес залите се пази и му треперят гащите от страх!
СРАМ!!

Карикатурата на Силвия - грозно.
Няма осъзнатост тази жена,много държи да се излага пред хората.

Утре съм Маги и Микяй да се разкарат.Толкова ненужни елементи се оказаха в сезона,а моите първоначални идеи за тях бяха съвсем различни.Тя ми се открои в началото и дори от жените ми стана фаворитит за победи,от Микяй очаквах хъс за битки, смелост, увереност в качествата си и накрая какво? 🐀🐀🐀

# 433
Сега разбрах защо беше оправдателния пост на Мики Маус онзи ден. Защото знаеше, че следва снощния епизод, толкова нелеп и грозен, че се опита да замаже положението, но не ти се получи Мики... не знам с Маги какви спортисти сте, като нямате елементарен инстинкт за оцеляване, какво остава хъс за победа.

# 434
  • Sofia
Чудя се тези момчета сега като се гледат дали се харесват?
Четат коментарите със сигурност и знаят настройката на зрителите. Може да не им дреме де, но нека четат.

Лека вечер и благодаря за компанията ви. Flowers Hibiscus
На тези двамцата не им пука за мнението на зрителите нито за участниците. Харесват си се такива каквито са и се гордеят с представянето си! Тяхното поведение е ясно, въпросът е защо тази така "принципна" Продукция го толерира?

Общи условия

Активация на акаунт