💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 70 229
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 405
Анджи има най-големите ⚽🏀 на тая маса в резиденцията, единствено тя (за пореден път) се опълчва на МиД и им казва всичко в очите. Останалите само по синхрони негодуват, но иначе си правят пас и гледат сеир, включително блюстителя на морала и справедливостта - Раду.

Мартин и Добрин - както се казва, са по-добра любовна история от "Здрач" 😀 такава лоялност и грижовност един към друг, а любимите ми кадри са като ги дават да спинкат един до друг все едно са в 1 легло❤️

# 406
  • София
Беше ми интересен епизода, имаше неочаквани обрати.
Гешев се оказа  сериен симулант:D

# 407
Аз не видях Анджи да им се опълчва, като бяха на масата, въртеше се на стола и си мрънкаше под носа. Можеше с няколко изречения по категоричен начин да си изкаже и защити позицията.

# 408
  • София
Е,добре им се получи сериалчето този път,не ме бийте,моля ви се!
Първо Анджи образува главоболие на Маги . Много усилия й костваха на Анджи,защото на Маги й беше за първи път!
После на лаптопа Калоян ги довърши и този път образува главоболие и на Мики.Само че той е стабилка,защото каквото му е причинил Гешев 19..година,той никога няма да прости.
И..МиД не бяха включени в прощалните думи на Калоян Simple Smile
Раду -царят лъв, след всичко видяно взе най-логичното решение-ще стреля по Гешев! Това е най-прекият път да надвие дуото.Велико,Раду,велико решение! Hands Clap
И тук се появява Гешев-единственото мислещо същество.Всеки път полагам усилие да го разбера,но му вярвам.
Щом е решил да пада,значи трябва да пада.
На арената Раличка чурулика за разговора на Анджи с отпадналата опозиция,тя наперено отговаря.Раличка после ще й даде имунитет и на нея.
Добринчо -другият мислещ смята 2 и 2 и прави това ,което му е най-любимо-саботира.
Другият саботиращ отвреме-навреме с уморени сини очичики обяснява колко не обичат боговете саботажите,но пустото Анджи...то направо да ти се отще да саботираш значи... Simple Smile
На съвета Добрин си беше перфектен.
Маги и Мики предполагам ще отпаднат,но твърде късно.За мен са едни от главните виновници за провала на сезона.без извинение.

# 409
  • София
Само да напомня, че Добрин реши да даде победата на Мартин, след като Ралица издаде, че Анджела ще играе срещу тях. До този момент и двамата бяха сигурни в нея и въобще нямаше да се стигне до този гениален ход.
"Догатвам" /по Мазния/, че стратегиите на всеки в този сезон, които са с цел дори малко да разклатят МиД се разкриват от продукцията пред тях, точно в момента, в който трябва да се даде яснота на дуото, за да не би да се прецака нещо от изначалния замисъл да ни назначат двамата мазници за фаворити.

А че игрите в които участваха индивидуално, са добре подбрани според качествата им и обикновено са с/у хора с много грошове, дори няма нужда да се коментира... Честити ни треньорчета... Rolling Eyes

Най-грозният сезон досега!

# 410
Да, вътрешна КЛАСА- това е което липсва на натренираните и проучили тънкостите на ИВ М и Д! Липсва им собствен почерк, самобитност, индивидуалност, каквито имаше в Момчил, Гого, Фифо…дори в  Алекса
….А ни натрапиха двама смешници, които са си повярвали, но им липсва вътрешна класа и достойнство. Единственото, което ме тревожи, е да не би това поведение да е стандарт, а аз да съм пропуснала...

Силно се надявам, стандартите да се задават от малко по-смислени хора от Мартин и Подобния Му🤔Но съдейки по комплиментите на Водещите, по качествата на болшинството сегашни и интереса към ИВ на бъдещи състезатели,  Мартин и Добрин ще бъдат превърнати в класици😵💫😵💫
PS: Догатвам;
Заедно с Надсмешка; Заченка да се добави към речник на Българския език ! Това са безценни думи принос от Мартин Императора
Като ви казвам, че ще станат класици🤣

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 23:22 от ellis

# 411
  • София
Анджи предната вечер също мънкаше и се съгласи да играе с тях, защото никой от другите не я поиска. И още на другия ден реши да се еманципира. Обаче не можа да даде един пример за действие срещу нея между обещанието й да е в коалицията и следващия ден. 

# 412
  • На Изток от Рая
Аз не видях Анджи да им се опълчва, като бяха на масата, въртеше се на стола и си мрънкаше под носа. Можеше с няколко изречения по категоричен начин да си изкаже и защити позицията.
Те заради Анджи колко синхрона имаха и тя много добре си изрази позицията

# 413
Да, получихме Алекса на квадрат. Не. Той поне приличаше на мъж. Тези са ми далече от мъже.

# 414
  • Буркина Фасо
Те заради Анджи колко синхрона имаха и тя много добре си изрази позицията
кога са играли заедно АНджи и двамата  за да са били в синхрон ?

# 415
  • София
Е*гати пародията…. Close
Да им дават направо чека на двамата и да ни спестят тия мъки за гледане …
А Микяй и Маги са такива безмозъчни мекотели….

# 416
Е,добре им се получи сериалчето този път,не ме бийте,моля ви се!
Първо Анджи образува главоболие на Маги . Много усилия й костваха на Анджи,защото на Маги й беше за първи път!
После на лаптопа Калоян ги довърши и този път образува главоболие и на Мики.Само че той е стабилка,защото каквото му е причинил Гешев 19..година,той никога няма да прости.
И..МиД не бяха включени в прощалните думи на Калоян Simple Smile
Раду -царят лъв, след всичко видяно взе най-логичното решение-ще стреля по Гешев! Това е най-прекият път да надвие дуото.Велико,Раду,велико решение! Hands Clap
И тук се появява Гешев-единственото мислещо същество.Всеки път полагам усилие да го разбера,но му вярвам.
Щом е решил да пада,значи трябва да пада.
На арената Раличка чурулика за разговора на Анджи с отпадналата опозиция,тя наперено отговаря.Раличка после ще й даде имунитет и на нея.
Добринчо -другият мислещ смята 2 и 2 и прави това ,което му е най-любимо-саботира.
Другият саботиращ отвреме-навреме с уморени сини очичики обяснява колко не обичат боговете саботажите,но пустото Анджи...то направо да ти се отще да саботираш значи... Simple Smile
На съвета Добрин си беше перфектен.
Маги и Мики предполагам ще отпаднат,но твърде късно.За мен са едни от главните виновници за провала на сезона.без извинение.
Този обзор е по-забавен от целия смотан епизод JoyJoyJoy

# 417
Алекса по приличал на мъж, стига бе...
Просто много бързо забравяме. Доказателство - продължаваме да гледаме поредния сезон.
Аз реших, че няма да се ядосвам повече, ще го догледам, колкото да не го зарязвам накрая.
Кофти шоу, кофти сценарий и актьори, ама това е материалът явно...

# 418
  • София
Аз пък се чудя какви са тези битки за финалисти - да редят плочки и чинийки? Rolling Eyes
 А какви битки имаше преди това - 10 пъти бутане на колички с няколко стотин кила, вадене на дънери, дърпане тежко кану, минаване на трасе по 15 пъти …
Па сега - плочки и чинийки…. Joy Joy Joy

# 419
Тя Анджи, че мрънкаше, мрънкаше. И мен това много ме напряга в нея. При все, че й симпатизирам. Беден речник ли има, що ли, не знам. Но тя не може да говори. Не може да се защити. Едвам свърза 2 приказки, когато е срещу тях. На синхрони е съвсем друго.
А тя беше права за себе си. То беше видно, че тя не искаше да им обещава съвместна игра. На люлката те й казаха, че искат да я опазят и имат план. Тя искаше да чуе плана, но те държаха първо на обещание, за да й кажат какво мислят да правят. Иначе нямаше да й кажат. Тогава тя каза "добре играем", с голяма мъка. Още тогава трябваше и на тях двамата да им светне, че тя това не го иска.

Това по-нагоре, което сте писали, е самата истина- нямаше да видим този цирк на арената тази вечер, ако Ралица не беше разказала за разговора на Анджи и отпадналите. С това от продукцията просто предопределиха и играта, и Съвета. Мен това най-много ме подразни...

Общи условия

Активация на акаунт