💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 70 242
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 390
Маги постъпи много глупаво, но явно математиката не й е силната страна. Нямаше никакво значение за кого ще гласува, защото оставаше само един глас на Анджи, която нямаше да гласува против нея. Така нямаше да има нужда да се обяснява пред опосумите и да се смята за виновна. Даже щеше да е жертва и щяхме да видим как на Добри не му стиска да участва в мъжка битка

# 391
Мислех, че гледаме актьори в игри на сцената, а то циркаджии 🤡🤡🤡

# 392
Само да напомня, че Добрин реши да даде победата на Мартин, след като Ралица издаде, че Анджела ще играе срещу тях. До този момент и двамата бяха сигурни в нея и въобще нямаше да се стигне до този гениален ход.

# 393
  • софия
Ау скапаните чинийки утре Grinning

Да, финалната седмица е най-слабият елемент и в този сезон. Това все още не могат да го променят.
срам не срам за мен, ама на мен финалната седмица ми е най-слабия елемент във всеки сезон Confused

# 394
Стратегиите на сурикатите са пишман размисли, особено след като драгата продукция изкаже всички други синхрони, разговори в храсти, на тъмно и т.н. Тия са толко стратези, колкото са куражлии Мики и Мини. Пишман сезон с пишман стратези.
Сезон 2 стана класи над 6.

# 395
Димитър- военен, Венци- военен (френския чуждестранен легион).
Пелипенко! Полина. Трудно име, а?

Колко е съвкупното време на Димитър и Венци? Вероятно съответства на времето, в което Маги се тръшка, че я боли глава... Венци даже го бях забравила- нелепо го изсулиха. Димитър с какво ме впечатли, освен с пренебрежителното отношение към Малвина и тъпия ход към Деси. Може да не са били толкова сложни по-рано игрите- като бутане на вагонетки по наклонена плоскост, но много от участниците преминаха без да ги запомним с нещо. А ни натрапиха двама смешници, които са си повярвали, но им липсва вътрешна класа и достойнство. Единственото, което ме тревожи, е да не би това поведение да е стандарт, а аз да съм пропуснала...

# 396
Раду хем го мразя, хем го обичам , утре ще викам за тях двамата с Гешев и двамата много ме дразнят и правиха ужасни тъпотии и са неприятни и безскрупулни . Одобрявам постъпката на Добрин, това е приятел. Може би не разбирам съвременните младежи и емоционалността им за това са ми сухари

# 397
  • софия
Оф, аз утре по сърце съм за Геша Heart и Маги.
Ама да се върне Раду, че е перде и не го боли глава от кокорене по синхрони.
Маги в топ 8 е достатъчно. Hug
Мики - топ 8 му е чист подарък.

# 398
Ако Мартин не се движеше втори в днешната игра, Добрин нямаше да си подари победата. Просто е. Ако някой от останалите беше по-бърз от него, Добрин щеше да е първи, а Марто да остане без имунитет и може би да отиде на елиминации. Или поне да се наложи да харчи грошове. Само че всички останали бяха трагични днес.
Получава им се играта на момчетата, но и останалите нищо хитро не се опитаха да сътворят цял сезон.

# 399
Моля оценете епизод 76 вторник

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона

най-отдолу, системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с
повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална
оценка. Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.
Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в
общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро
след епизода, инак впечатленията се размиват.

# 400
  • София
Алекса Нобеловият лауреат ме разсмя Joy, баш така излиза!

Тоя съвет беше нелеп, нито им разбрах сметките - трима, четирима, петима номинирани - нито видях смисъл от гласуването. О,  чакай, то Ралица не беше усетила тънкия замисъл на Добрин, чак накрая го прозря, та затова се наложи вотът.

Да разбирам ли, че утре ще се разделят на отбори и отборно ще отпадат? Ами, семейство Маус, довиждане, и дотук ви беше много...

# 401
Аз сега приключих епизода, не съм ви изчела коментарите, така че може да се повторя.
За първи път аз лично мога да кажа- изключително изнервящ епизод. По принцип  гледам на това като на шоу, но тоя епизод истински си ме изнерви.

Първо, защо по д..волите, Ралица трябва точно преди решаваща битка да разказва за скритите планове на някои от играчите? На определени играчи нали...не на всички. Така не само, че разконцентрира някои хора преди битката и ги сгромолясва психически, но и се губи тръпката около съветите. Едно време имаше такива хубави блайндсайд съвети като примерно при Андрей и Елизабет и беше такъв кеф да се гледат. А сега бам- убиха всичко!!!

И отиваме на тоя цирк по време на играта. Помните ли, когато Гешев искаше да спаси Павел? Щяха да ги наказват нещо...тука цирк как Добрин седи и чака Мартин. Трагедия! Очаквах да има наказание и да отнемат имунитета на поне един от двамата, ама не. Двама човека се подиграват с цялата продукция и с игрите, и нищо не се случва. Такова разочарование за гледане!

И стигаме до тоя тъп съвет. Как пък останалите играчи не се сещат да си поговорят малко нещо? Как само Мартин се сети, че Добрин има нещо скрито? Раду също се сети, не можаха ли да го обсъдят?
Макар че те и да го бяха обсъдили нищо не можеха да направят. Но можеше поне Маги да го играе все още скрит кон, ако вземе да се върне. Горкото момиче, толкова е неориентирано и изобщо няма мисъл. Но е добродушка, спор няма.
И четворна елиминация, точно, когато знаят, че Добрин има огърлица. Да ги поразкарат по-бързо явно, но все пак Добрин да остане. Как може Маги да допуснат да иде на елиминация, при положение, че за нея няма нито един глас, а и на битката си оцеля?

Оф, много дълго стана, но този епизод нещо много ме напрегна. Можеха много неща да се случат, ако не се допускаше подобен цирк.
Утре стискам палци на Раду и Маги. Гешев нещо не му разбирам играта, макар да е забавен образ. Микяй изобщо няма място на тоя етап за мен.

# 402
Хареса ми епизода. Аз пък искам да гледам и тактика, и стратегия, надлъгване и изненадващи ходове. Аз гледам ИВ за това плюс битките. Спортни състезания си гледам други. Затова и още ме е яд, че Анджи и Силвия разтуриха женската коалиция.

Нека има тактики и стратегия, ама не за един да се позволява едно, а друг да бъде спиран още на терена, на един да се пазят в тайна кроежите, а на друг да се издават и даже другарски съд да се организира...

# 403
  • На Изток от Рая
Да, вярно че при битката м/у Павел и Гешев, Димо ги обвиняваше , че това било неуважение към продукцията, че и зрителите, ако не се лъжа. Голяма драма беше. Ама сега няма проблем щом е за ДиМ

# 404
Най-срамния сезон!!!

Категорично няма да гледам следващ.

Общи условия

Активация на акаунт